kuruz Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 pišaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 Zrenjanin ima sjajnu halu, rađena je za evropsko u ženskoj odbojci, ako se dobro sećam ne sećaš se dobro, završena je bukvalno 2 dana pred Univerzijadu 2009, tad je i počela sa radom sjajna je hala inače Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 spekulise se da je muta zainteresovan da ga dovede sledece sezone 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 Инфо за Бирчевића...сад ми сестра рече. 250.000 е обештећење. imam utisak da je birčevićeva sestra slagala tvoju sestru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
..charlie.. Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 http://www.zurnal.rs/2013/06/17/jaka-blazic-tri-godine-u-crvenoj-zvezdi/index.html Moze li neko komentar od doktora? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 Nije tri, nego 2 godine sa opcijom da se produzi za jos jednu. Ja sto sam ga par puta gledao razbijao je, pogotovo protiv Zvezde u Ljubljani. Definitivno nam je trebao ovako dobar suter a i nije samo dobar suter, kompletan je igrac. Ocigledno ce Coki da stvori mali drim tim, verovatno najjacu ekipu u zadnjih 20 godina, sad je pitanje da li ce Radonjic biti sposoban da to sve uklopi. Znam jedino da bi sa Pesicem sigurno bili sampioni ovako nam ostaje da se nadamo da nece da dodje do raspada sistema kao prethodnih godina. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 bio je mali drim tim i u sezoni 2008/2009, a kari piroćanac kormilar istog. sa ovim ili onim PIB-om - cajper se fafao... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 imam utisak da je birčevićeva sestra slagala tvoju sestru. Риба/вереница. Не би ме чудило да шутну Скакавца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 Риба/вереница. e, onda su sve dileme u vodu pale. zvezdu može da spasi samo lale lučić, eventualno tom ludvig. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 bio je mali drim tim i u sezoni 2008/2009, a kari piroćanac kormilar istog. sa ovim ili onim PIB-om - cajper se fafao... ne bih bas rekao, tad su dovedeni mladi i perspektivni igraci, ovaj tim ce biti daleko iskusniji, jer i taj Blazic je igrao evroligu a verovatno ce jos da dodje nekoliko iskusnih igraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 i boris bakić je igrao evroligu, ko sve danas ne igra evroligu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 ili bolje reci dodavao peskire... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 (edited) ili bolje reci dodavao peskire... milko bjelica najbolji trojkaš evroligaškog razigravanja... Edited June 17, 2013 by vudurinator Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 Одлично појачање. Блажич је релативно млад, одличан шутер, зна итекако и да пробије, задовољан сам. Сад још плеја, центра и неке крштене тројке да доведемо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 počela prva faza 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 Пресладак си. :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 Meden i, nažalost, u pravu. Dajbože i svetiNole da nije tako, smorilo više ovo groblje sa likovanjem što je najbolje na specijalnoj olimpijadi. Nema jake Zvezde bez jakog Partizana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 Dobar igrač je Jaka Blažič , ali opet bih uvek pre iabrao da u timu imam Bogdanovića , Bertansa i Milosavljevića . Partizanu fali kvalitetna petica i to je to . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=aPwp7StPddU 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 (edited) oduvek sam voleo te duletove široke letnje majice. odgledaće se emisija popodne. Edited June 18, 2013 by vudurinator Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 http://www.sportske.net/vest/kosarka/zvezda-stizu-ivanovic-i-stroberi-133397.html Нећемо ваљда опет тренера мењати јеботе живот. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 Coki demantuje: http://www.telegraf.rs/sport/760176-covic-demantovao-odlazak-radonjica-iz-zvezde Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2013&mm=06&dd=17&nav_id=723847 braca bakic,aleksa popovic i naravno brat dascara.dodje mi da placem 'leba mi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 Ne voli Coki autoritativne trenere, on voli one poslusne, zato ocekujem da ostavi Radonjica koga ce pre ili kasnije da smeni, pa ce da dodje posle njega Vukoicic i tako redom, mada mislim da je i njemu jasno da kad vec pravi drim tim da mu treba i vrhunski trener jer bi mogla lako da nam se ponovi ova sezona. Ni ja ne znam sta bih radio da sam na njegovom mestu, 400k je mnogo para, kad bih vec davao te pare doveo bih Pesica, ovako bih pre ostavio Radonjica. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts