Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ma lozi raju, kakva ABA liga u areni, tesko je to popuniti i u EL pogotovo protiv manje atraktivnih protivnika, ali kontam da bi ove sezone arena bila puna na svakom mecu jer smo cekali EL ko ozebo sunca.

Posted (edited)

Grupa A: Barselona, CSKA, Fenerbahče, Buđiveljnik, Partizan, Nantere

Grupa B: Real Madrid, EFES, Žalgiris, Bamberg, Armani, Strazbur

Grupa C. Olimpijakos, Montepaski, Unikaha, Galatasaraj,Stelmet Ziljona Gora, Bajern

Grupa D: Panatinaikos, Makabi, Laboral Kuća, Lokomotiva Kubanj, Crvena zvezda, kvalifikant

Edited by Srlandand
Posted

realno,fenomenalno i jednima i drugima zbog posjete,gledao sam malo taj budiveljnik protiv buducnosti,raspad,ne bi trebalo da bude problema.

Posted

одлично нам је ово, мислим да можемо даље

ма какац црни Буђавник, када су Украјинци знали да играју кошарку? пилићари најобичнији.

Posted

nisam ni ja bog zna sta ocekivao,ali kontam da se tamo ulaze,kao u fudbalu,pa nisam ocekivao onakav skup poluamatera.mislim da ih je jebena buducnost dobila tamo,a izgubila tijesno u podgorici,sve ti je jasno onda.

Posted

ma daj,jasno je kao dan da ce vucic da popusti,bice ili neko reprogramiranje dinamike otplate ili otpis kamata ili neko slicno glupiranje.

Posted

Da je Zvezda neki krsten tim sa dobrim trenerom i kvalitetnom selekcijom, imali bismo dva predstavnika u top16, ovako ce biti povuci-potegni :mhihi:

• Upvote 1
  • Downvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...