Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nasim timovima koja god grupa da je dopala opet bi rekli da je najteza. Ako ne mozemo da dobijemo Lokomotivu Kubanj ili Kahu bar kuci ni ne zasluzujemo da idemo dalje.

po meni skandal ako partizan sa sadasnjim timom ne udje u 16

Taj neki rad. Mada ja ne bih rekao da je bas skandal ali bi reko da je dobra prilika propustena, ko 2011.

Posted

Nasim timovima koja god grupa da je dopala opet bi rekli da je najteza. Ako ne mozemo da dobijemo Lokomotivu Kubanj ili Kahu bar kuci ni ne zasluzujemo da idemo dalje.

Pa da, ali pitanje je da li je to dovoljno da se prođe dalje jbg.

Posted

Pa da, ali pitanje je da li je to dovoljno da se prođe dalje jbg.

pa tu je i onaj kvalifikant koji bi na papiru trebao da je najslabiji, neka dobijemo te tri ekipe kuci, i napravimo jos bar jedno iznenadjenje, to su ti 4 pobede, ne garantuje prolaz ali mozemo da se nadamo uz malo srece...

Posted

teška grupa za partizan, a i za čovićevo preduzeće.

no, ako misliš da vrediš, onda bi trebalo da se dokazuješ protiv najjačih.

Posted (edited)

kazu bice strimova od cetvrtfinala, valjda ce se setiti ovi smradovi sa rts-a da prenose protiv hrvata.

nego pukosmo od amera 9 razlike http://www.fibalives...3/63lKJayp9EJc/ sjebase nas zestoko sa ovim ofanzivnim skokovima, Micic odigrao majstorski.

Pratio sam tekstualni prenos.U prvom poluvremenu su nas uništili skokom.Poene su uglavnom ubacivali iz reketa ili sa poludistance.

http://kss.rs/Vesti/Vesti2.htm#855

списак репрезентације

Mislim da su sigurni putnici na EP Teodosić,Nedović,Bogdanović,Lučić,Mačvan,Krstić i Štimac.

Edited by metallicus
Posted

niko od momaka nije siguran, svi moraju biti jednaki, podređeni kolektivu, svako vreba svoju šansu. čeka ih pakao u pripremnom periodu, igraće samo najspremniji. na papir zaboravite.

Posted

Žreb EL

GRUPA A: Barselona (Španija), CSKA Moskva (Rusija), Fenerbahče Ulker (Turska), Budivelnik (Ukrajina), Partizan, Nanter (Francuska)

GRUPA B: Real Madrid (Španija, Anadolu Efes (Turska), Žalgiris (Litvanija), Bamberg (Nemačka), Armani (Italija), Strazbur (Francuska)

GRUPA C: Olimpijakos (Grčka), Montepaski (Italija), Unikaha (Španija), Galatasaraj (Turska), Stelmet (Poljska), Bajern (Nemačka)

GRUPA D: Panatinaikos (Grčka), Makabi (Izrael), Laboral Kuća (Španija), Lokomotiva Kubanj (Rusija), Crvena zvezda, ekipa iz kvalifikacija

Posted (edited)

Никад није било оволико анонимуса у главном жребу. Партизан пролази, само да среди финансије.

Хипотетички, ако Уникс прође квалификације јел се мења нешто у жребу јер је Кубан овој групи?

Edited by serblackbeard
Posted

Пилићари. Ситуација као са Цедевитом, није у Евролиги једини параметар добар тим на папиру, за велике домете је потребан мало озбиљнији рад. искуство у Европи. 70 посто шансе да неће проћи групу и да ће довести гомилу неких полупропалих маторих играча.

Posted

Ne znam sto si se navrzao na Popovica...jes Lucic za siromasne, ali sasvim korektan igrac...nemas mnogo boljih ni u KLS i ABA, a kamoli u CG od njega

Posted (edited)

Није Алекса тако лош, не знам што га толико не волиш. Није баш нешто талентован, али је физички јако добар, може одличан посао да одради. Брз, упоран у одбрани, у Подгорици је урнисао Игора рецимо.

то причаш за нас? :haha:

Хаха има истине у томе и за нас, али само малкице. Ипак мислим да смо довели одлична појачања. Још да се доведе плеј а Вук пошаље преко океана и омогући му се да заигра међу великанима, што је Мока предвидео још пре 6-7 година.

Edited by El Karnisero
Posted

Наша и ваша група су најтеже, с тим што је реално наша тежа за пролаз. Ви имате украјинске пилићаре и ове неке Французе шта ли су а ми Локомотиву + квалификанта који може да буде Химки или Варезе рецимо.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...