WoS Posted September 6, 2013 Report Posted September 6, 2013 Slika njegove tetovaze. Btw to je samo hipoteza, necemo nikako saznati al moguce je, ne bih ja rekao da on nije spreman na tako neki bezobrazan potez
..charlie.. Posted September 6, 2013 Report Posted September 6, 2013 kakvu sliku?blokirani su mi ovi debili pa nisam vidio.i kakve veze ima njegovo nacionalno opredeljene sa icim?da je htio da igra za srbiju igrao bi,kao i vaterpolisti,sam je odabrao za koga ce da igra.a svi vi koji mislite da je otkazao da ne bi igrao protiv srbije imate bas tesko oboljenje mozga,i ne vrijedi vam dalje pojasnjavati. Nema veze sta je, samo bezazleno diskutujemo. I ne moramo svi da mislimo da nece da igra za CG da ne bi igrao protiv Srbije. Mozda je shvatio da se zajebao prilikom izbora, pa mu sad puca da se lomi za tudju drzavu.
WoS Posted September 6, 2013 Report Posted September 6, 2013 Aj sad, posto sam gledao fudbal, jel moze neko da mi objasni kako izgubismo od sakatih makedonaca 15 razlike???
Álvaro Recoba Posted September 6, 2013 Report Posted September 6, 2013 Било је и 25. Ја што сам гледао пар минута, игра се сводила на то да ми у нападу ништа не направимо, а Македонија шутира тројку.
SkullKrusheR Posted September 6, 2013 Report Posted September 6, 2013 meni se chini da niko nije gledao kosharku. bo nas ojadio. dobro smo i proshli s obzirom da smo gubili 26 razlike.
WoS Posted September 6, 2013 Report Posted September 6, 2013 Da, prebacio sam u jednom trenutku i video i 40:25. Al otkud bre toliko losa igra? I ono sto se Markovic povredio na kraju uopste nije izgledalo dobro
Elldamar Posted September 6, 2013 Report Posted September 6, 2013 Opušteno. Prvi smo u grupi ako pobedimo letonce prenosimo maximalan učinak tako da ćao zdravo.
Vic Rattlehead Posted September 6, 2013 Report Posted September 6, 2013 Ja sam donekle i očekivao ovako nešto, moraju pasti jednom. Samo da izvuku nešto iz ovoga i da se ne dešava više ništa slično, mada mislim da će biti jebeno protiv Letonije.
Guest Bata Životinja Posted September 6, 2013 Report Posted September 6, 2013 kakvu sliku?blokirani su mi ovi debili pa nisam vidio.i kakve veze ima njegovo nacionalno opredeljene sa icim?da je htio da igra za srbiju igrao bi,kao i vaterpolisti,sam je odabrao za koga ce da igra.a svi vi koji mislite da je otkazao da ne bi igrao protiv srbije imate bas tesko oboljenje mozga,i ne vrijedi vam dalje pojasnjavati. pekmen nije igrao zato što sem Parkera nijedan ozbiljan NBA igrač nije došao na prvenstvo nije lud da se bakće s tim a ovamo potpisuje novi ugovor i duvaj ga, majmune
kuruz Posted September 6, 2013 Report Posted September 6, 2013 marš u Nikšić pičko brđanska pičko brđanska pičko brđanska 1 1
vudun Posted September 6, 2013 Report Posted September 6, 2013 vrlo neugodna ekipa. a i mekalebovski je potvrdio da je fenomen, jebi ga. neće slonče u lonče...
Мајор Гашпар Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 Имаће још много важних утакмица.
Álvaro Recoba Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 С коју групу се наши укрштају? Играмо ли са Сенегал да то људски испратим у неки бар? 1 1
El Karnisero Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 Морали смо да изгубимо неку текму у прве две фазе, млада је екипа, падови су нормални. Није хтео шут, њима све улазило, плус су нас судије уништавале на почетку. Надам се да ће Босна или Летонија да добију Македонију, кад би испали не би пораз ништа значио. Босанци коначно мало личили на тим, чим Теле не дивља толико они боље играју.
Elldamar Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 Ukrstamo se sa Ukrajinom, Francuskom i Nemackom.
Мајор Гашпар Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 Чешка - Шпанија на РТРС. http://tvsvuda.vektor.net/televizija/rtrs-tv-uzivo
vudun Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 Није хтео шут, њима све улазило, плус су нас судије уништавале на почетку. ajde to, nego što se skok nije kontrolisao. simptomi stare boljke. ćelava škrabotina hvatala šta je htela. jebeš katića i gagića. mora štimac, sretin mezimac, više da igra.
serblackbeard Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 Јел гледао ко Чехе до сад, Весели игра центра против Шпаније. Ипак је четворка
Мајор Гашпар Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 Гледао ја. 2 поена и 5 хватања. Мршаво за сада, но држе се Чеси.
serblackbeard Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 Прве две одиграо одлично, статистика тако каже
Мајор Гашпар Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 Чеси 2 поена у последњој четвртини. 39 укупно. Швеђани разваљују Русе.
Angelystor Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 Gde je to dosao ovaj svet kada ce Finska i Svedska da idu dalje ispred Turske i Rusije.
Dead Man Drinking Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 Ladno, al' standard. Ionako je Finska puna Rusa, a ŠveCka puna Turaka
serblackbeard Posted September 7, 2013 Report Posted September 7, 2013 И ово са црнцима је циркус. Бо није дана у Македонији провео а камоли играо, овај у црној гори игро пар пута против будућности. Да се уведе нешто типа 3 године у лиги да игра па тек онда може за репрезентацију. Дошло се до тога да Павићевић због једног човека држи тајмаут на енглеском. Смејурија. 4
Recommended Posts