Guest Bata Životinja Posted September 10, 2013 Report Share Posted September 10, 2013 ja ne znam kako Hefesta još niko iz NBA nije zvao, misim 80% šut za tri, realno to je nivo za Lejkerse, Džek Nikolson da te vidi 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted September 10, 2013 Report Share Posted September 10, 2013 Zvali su me da igram jos u mladjim kategorijama, ali sam imao mali problem sa astmom u to vreme pa sam odbio. U gradu niko nije mogao da me dobije 1-1 basket. To su videli i neki treneri pa su me zato zvali u klub. Tek u srednjoj skoli sam se izlecio, ali tada vec covek razmislja o faksu, a nije bas isto igrati kosarku i basket pa tu treba i trenirati i druge stvari. Ja sto se tice suta mogu da garantujem da sam bolji od danasnjih reprezentativaca, a ne sto se tice tehnike koja mi je veoma cudna mora se priznati. Forsiram horog suteve i horog polaganja jer sam navikao da igram sa mnogo visim ljudima od mene. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted September 10, 2013 Report Share Posted September 10, 2013 ja ne znam kako Hefesta još niko iz NBA nije zvao, misim 80% šut za tri, realno to je nivo za Lejkerse, Džek Nikolson da te vidi Cinjenica.U najgorem slucaju da ode u Golden Stejt,da mu Kari cisti patike. A tebe da zove Telekom da im resis opticke kablove.A posle toga kod Vuka Bojovica da resis floru Beo zoo vrta. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted September 10, 2013 Report Share Posted September 10, 2013 ja ne znam kako Hefesta još niko iz NBA nije zvao, misim 80% šut za tri, realno to je nivo za Lejkerse, Džek Nikolson da te vidi I Djordjevica su tamo zvali pa mu nisu dali da igra. Pametan se uci na tudjim greskama, a lud na svojim. Mozda nasi i krenu da sutiraju, ali ne vidim kako kada im se ruke tresu. Pravi suter baca kao iz rukava i na cist osecaj, a ne da nisani ko baba kada treba da uvuce konac u iglu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted September 10, 2013 Report Share Posted September 10, 2013 Хефесте који ти је проценат шута кад га глабаш? И је л' шутираш хорогом кад пушиш или су ти обе руке слободне? 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted September 10, 2013 Report Share Posted September 10, 2013 Te procente ti znas jer ti ga i glabas dok sutiras, a ne ja. Glabas ga i ovde jer u nedostatku argumenata volis da mi ga posrces do zadnje kapi. Jbg. svakavih budala ovde ima. U svakom slucaju ti si taj koji glabunja, a ja jebem pa ne vadim. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted September 10, 2013 Report Share Posted September 10, 2013 Хефест би требало чешће да навраћа и разглаба о спорту. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted September 10, 2013 Report Share Posted September 10, 2013 a koji mu je procenat glabanja na -17? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted September 10, 2013 Report Share Posted September 10, 2013 Glabo si mi ga 100%. Deep throat ti bas ide od grla. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted September 10, 2013 Report Share Posted September 10, 2013 koji moj horog trojke, ne žila tamo. pa pijani magzi bogs bi ti odmah lupio bananu jer se ko sojka pola sata nameštaš. samo da znaš da i bukulja i venčac još bruje o onim er bolovima iz reketa. sve mi je cane mrežica referisao. pokrij se tu i ćuti. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted September 10, 2013 Report Share Posted September 10, 2013 Hahaha!! Dobar pokusaj, ali nema ovde nikakvog Caneta. Objasni mi kako moze bilo ko da mi lupi rampu kada iz trka bacam horog nebu pod oblake. Dzabar bi ti se nasmejao u brk. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 bacam horog nebu pod oblake. Kraj diskusije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Upravo tako. Odozgo se vracaju ko ruska Sotona!!!! Milimetarska preciznost i ne pomazu ni raketni stitovi. Ko ne veruje moze uvek da proveri. Dodjite kod mene u goste jer ja nikako da dodjem severnije da vam objasnim neke stvari. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 На овом подфоруму влада хетеросексуална орјентација, никога не занимау часови глабања. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 što na sever, ja bih tebe odma poslao kod Duleta, jes da Partizan ima problema s kintom, ali ti mu reci da će da volontiraš na poziciji beka Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Kakav bre bek,sa takvim horogom moze biti Dzabar za siromasne.Jebe ga visina,ali pretpostavljam da ima odraz kao da ima federe u nogama NBA JAM stajl,tako da opusteno. Dodjite kod mene u goste jer ja nikako da dodjem severnije da vam objasnim neke stvari. Dolazimo kum i ja kod tebe u subotu.Prvo da te kum nauci osnovama kosarkaske taktike,a posle ti nama pokazuj skaj huk fore.Kuruz bi isto dosao,ali se plasi da ga ne iznabadas.Lalovic ne stize,mora pisati na svom blogu.A Trlaja postavlja kablove prepodne a popodne sadi neku aloa veru,ne moze doci. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 (edited) Imao sam nekada, ali trenutno imam problem sa kolenom koji doktori odbijaju da rese. Ali kao sto sam pre rekao mogu da me zalepe super lepkom bilo gde na terenu i bicu bolji od ovih pickica. Karnisero ti si od uvek bio obican majmun i nije ni cudno sto su ti slomili picku pa ti sada nos kriv. Edited September 11, 2013 by HEFEST Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Kad Hefest igra, Džabar od muke prdi u čabar. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 problem sa kolenom koji doktori odbijaju da rese ne znam zašto moram ovo da quotujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Ne poredim ja sebe sa Dzabarom pa cak ni sa mnogo losijim igracima od njega. Ja pricam iskljucivo o procentu suta koji treba ozbiljan igrac bek suter da ima. Sut od 15% nije dobar ni za skolski tim, a pogotovo ne za reprezentaciju Srbije. Ja garantujem da taj procenat dostizem uvek horogom sa pola terena, a nekada cak i levom rukom (zavisi da li sam u treningu). Ko ne veruje moze da mi ga pusi i da prizna da pojma o kosarci nema. Stojakovic u Amurici kada je tukao 7 od 7 pokaza kako treba da se radi. Naravno to ne moze uvek, ali se tome tezi pa kada bude bude, a ne jbt. kao invalidi i retardi totalni. DA LI JE OVDE NEKO NEKADA SUTNUO NA KOS JEBEM VAM OCA OCINJEG? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Jbg sad, sa dzabarom mogu lako da rimujem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 ja kao osetim želju da nešto pametno napišem, onda skapiram da bi to bio ulazak u raspravu sa hefestom... 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 ja jesam, i mogu da zamislim kako izgleda šutirati za tri poena dok ti neki španski cigan duva u facu, štipa, grebe, smrdi i slično ja stvarno ne znam jel ti pričaš o procentu šuta iz igre u kojoj redovno profesionalci izlaze s modricama, iscrpljenošću i dehidratacijom, ili kenjaš tu o nekim Stojaković bacanjima U PAUZI All Stara, koji kurac.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Dolazimo kum i ja kod tebe u subotu.Prvo da te kum nauci osnovama kosarkaske taktike,a posle ti nama pokazuj skaj huk fore.Kuruz bi isto dosao,ali se plasi da ga ne iznabadas.Lalovic ne stize,mora pisati na svom blogu.A Trlaja postavlja kablove prepodne a popodne sadi neku aloa veru,ne moze doci. Taktiku ne znam i to priznajem u po dan u po noci. Volim da ucim sto bi reko Seselj i to cu raditi ceo zivot tako da je kumara dobrodosao. Kuruza necu dirati jer se popravio drasticno toliko da sam poceo da ga cenim sem po pitanju navijanja. Lalovic je govedo ljigavo i njega ne dovodi. Trlaja lize jaja!! Ponesite neku dobru loptu ako imate da se lepo ponasa u saci pa cete videti Hefesta Velicanstvenog - Najbolji horog u istoriji kosarke. To znaci tvrdim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted September 11, 2013 Report Share Posted September 11, 2013 Sad ozbiljno, vreme je da se održe jumetalske sportske igre 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts