Jump to content

Košarka

Baal

Recommended Posts

ko je bre taj hefest, ima 3000 postova, juče došao na forum, sa anonimusima ne igram basket niti sa onima koji navijaju za klubove koji su priznali nezavisnost kosova

A koji si ti? Postujes na dve teme i cak ni tu nista ne znas. Imao sam ja mnogo vise postova nego su mi u jednom trenutku obrisali par hiljada. Verovatno ove iste picke.

takodje ne navijam za klubove iz ove zemlje, a sto se tice stranih Milan i Borusija Dortmund celog zivota.

• Upvote 2
  • Downvote 2

belgija igra lepu, timsku, tečnu košarku sa dosta pasova. ne znam ko je ranije spomenuo mutinu divljačku košarku, nema ovde ni D od divljanja.

jedino što su nešto tanji u defanzivnim zadacima. zato će da puknu na kraju.

a nedović je jedno najobičnije june. atleta bezmozgaš, onaj najklasičniji.

Edited by vudun
  • Downvote 2

Guest Bata Životinja

prvu četvrtinu su Belgijanci lepo odigrali. Mislim, jasno je da su slabiji tim, ali par puta sam pomislio ''pa zašto mi ne odigramo ovakav napad ponekad''. Bilo je par vrlo elegantnih koševa, to se mora priznati.

Drzao ih onai Pit Maikl za siromasne...malo Van Rosom i Began, al toe to...ostali plitak potok...Dok Krle vuce lokomotivu, da pevamo...nema ko da ga zaustavi (ako se desi scenario kao protiv Makedonaca, propadosmo)

Slazem se sa Neletom - Nedovic prevara od igraca...klasican atleta silovatelj, bez suta

Edited by KazimKazim

Sreta doktor, Hejla nisam ni cuo.

Vis pojavio se Markovic kao neko ko je znao da sutne. Samo kada bi imali jednog pravog sutera ne bismo uopste trebali da brinemo do kraja prvenstva za medalju.

• Downvote 4

Sreta doktor, Hejla nisam ni cuo.

Vis pojavio se Markovic kao neko ko je znao da sutne. Samo kada bi imali jednog pravog sutera ne bismo uopste trebali da brinemo do kraja prvenstva za medalju.

марковић генерално нема неки шут, усере га понекад, али је танак у том сегменту

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...