Jump to content

Košarka

Baal

Recommended Posts

Guest Bata Životinja

ipak treba imati na umu da je Španija juče izgubila, što znači da su male šanse da bude prva u grupi

ovo je sve kalkulisanje po meni, mi ako dobijemo Ukrajince danas prvi smo čak i ako izgubimo od Francuske, dakle ne odgovara nam to

u stvari, ako ne želimo da se sastajemo sa Španijom mi moramo danas da izgubimo

ne verujem da su nasi ista kalkulisali, prosto igraju lose, ja sam u onoj prvoj utakmici video neku posebnu energiju i bio sam optimista, medjutim posle toga nasi su igrali sve mlitavije iz utakmice u utakmicu i u napadu i u odbrani, posebno u odbrani, sve meceve smo dobili na misice .... i pored svega ocekivao sam da dobijemo ove papane, pa jbt. njih je Letonija oducila od kosarke... sam mec i nije nesto posebno rezultatski bitan, ali zabrinjava igra, skripi na sve strane ... mozda i mi imamo prevelika ocekivanja, ipak je ekipa sastavljena od prosecnih i nedokazanih igraca, izuzev ove trojke od koje me je najvise razocarao Bjelica, on je trebao da nosi igru uz Krstica, pogotovo u napad a nema ga nigde... jbg. ceka se cetvrtfinale pa da se izgine ko god da nam uleti, mozda i prodjemo...

• Downvote 1

И треба бре да изгубимо. Од клупске кошарке смо направили политику, Вучић нам је најбитнији играч. А репрезентативну не преносимо од почетка због Дејвис купа. Курац земља кошарке, курац. Дабогда се не пласирали ни на једно првенство икада пизда нам материна. Кад сам био клинац кад репрезентација игра кошарку улице биле пусте к'о да је полицијски час. Србијо гони се у курац. После неко треба да им плаћа претплату, па треба да неко оде да им поломи све студије мајку им јебем да им јебем.

• Upvote 13
  • Downvote 4

Ја се најлепше извињавам РТС-у, сад сам сазнао да је ипак био пренос од почетка, на РТС Дигитал. Сасвим логично, кад год ми се гледа баскет ја помислим, : " Дај дер да видим да на РТС Дигиталу не цепају Бах и Чајковски 1 на 1 између 2 опере " .

• Upvote 1
  • Downvote 1

Ajde sada svi da mi se izvinete onako iskreno!!!

Sve sam rekao ko su i sta su ovi igraci. Ljudi koji ne znaju da igraju kosarku bez obzira da li dobijaju ili gube. Veoma tanki kosarkasi!!!

• Downvote 2

И треба бре да изгубимо. Од клупске кошарке смо направили политику, Вучић нам је најбитнији играч. А репрезентативну не преносимо од почетка због Дејвис купа. Курац земља кошарке, курац. Дабогда се не пласирали ни на једно првенство икада пизда нам материна. Кад сам био клинац кад репрезентација игра кошарку улице биле пусте к'о да је полицијски час. Србијо гони се у курац. После неко треба да им плаћа претплату, па треба да неко оде да им поломи све студије мајку им јебем да им јебем.

U pravu si mi plaćamo pretplatu zato što se prenosi gradjanin Monte Karla koji ne plaća porez. Pa taj Djoković klan mu dodje kao familija Korleone za siromašne, jači su i od Vučka, jebao ih tenis i ženska košarka

I samo da kažem ma koliko drvo bio, Milosavljavić bi onog Džetera sigurno bolje čuvao nego Marković.

• Upvote 5

Ко их јебе, јебеш екипу која има 3 бека. Не знам зашто их људи доживљавају као тако јак тим, није да су слаби али реално центри су им курац, и имају једно 7 тројки у тиму. Од високих играча само је Принтезис класа ( не рачунам Фотсиса јер је матор и добрано ислужен). Бурусис је класичан индијанац, велика превара од играча. Одличан су тим, али ако није озбиљно губити од Финске. Волео бих да прођу и да ураде нешто на крају, али видећемо. Много су танки на бековским позицијама. Криво ми је што су изгубили, ја сам убеђен да би њих и Жабаре добили.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...