Мајор Гашпар Posted September 15, 2013 Report Posted September 15, 2013 Ваља спустити лопту. Нису Италијани канта. Знају да буду зајебани.
Guest Bata Životinja Posted September 15, 2013 Report Posted September 15, 2013 Знају да буду зајебани.
El Karnisero Posted September 15, 2013 Report Posted September 15, 2013 Шта је са Калинићевом вилицом, зна ли неко? 1
Мајор Гашпар Posted September 15, 2013 Report Posted September 15, 2013 (edited) https://www.youtube....h?v=7NswXACXgFs Edited September 15, 2013 by Ефенберг
Captain Spaulding Posted September 15, 2013 Report Posted September 15, 2013 Štimac Шта је са Калинићевом вилицом, зна ли неко? Ima sjeban živac na vilici, licu, pa mu se recimo od promaje desi to...zajebana stvar. 1
SkullKrusheR Posted September 15, 2013 Report Posted September 15, 2013 hocesh da kazesh da mu nije takva vilica stalno nego samo kad ga rokne promaja npr?
Guest Bata Životinja Posted September 15, 2013 Report Posted September 15, 2013 http://en.wikipedia.org/wiki/Hemifacial_microsomia
Talvi Posted September 15, 2013 Report Posted September 15, 2013 http://www.index.hr/sport/clanak/srbija-pobjedom-protiv-francuske-izbjegla-hrvatsku-u-cetvrtfinalu-eurobasketa/700627.aspx :haha:
Captain Spaulding Posted September 15, 2013 Report Posted September 15, 2013 hocesh da kazesh da mu nije takva vilica stalno nego samo kad ga rokne promaja npr? Postoji nesto tako, pitacu sestru sta je, zaboravio sam. A moguce je i da ima ovo sto je napisao Bata_Kroata 1 1
Álvaro Recoba Posted September 15, 2013 Report Posted September 15, 2013 Много је лепо кад се победи Гваделупе док се гледа у Француску. Мада, већина људи је гледала фудбал Рен - Марсеј.Нас петоро Срба и једна Корејанка смо бодрили наше све време.
El Karnisero Posted September 16, 2013 Report Posted September 16, 2013 Сад гледам статистику, највише нам је играо Калина, 33 минута, ко би рекао. Свака му част, баш значи.
Hail Metal Posted September 16, 2013 Report Posted September 16, 2013 Fantasticna partija svakog igraca sem Micica, Bogdan, Nedovic, Krle , i ova dva retarda od centara su dobro odigrala. Mu mu ma , moma voli mamu , majmuni Шта је са Калинићевом вилицом, зна ли неко? Igrao je basket sa mnom. 3 4
Elldamar Posted September 16, 2013 Report Posted September 16, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=CHbUlUawEgw 1 1
Captain Spaulding Posted September 16, 2013 Report Posted September 16, 2013 hocesh da kazesh da mu nije takva vilica stalno nego samo kad ga rokne promaja npr? http://hr.wikipedia.org/wiki/Kljenuti_li%C4%8Dnog_%C5%BEivca
truliandedzombileš! Posted September 16, 2013 Report Posted September 16, 2013 не знам шта ти пише на том линку. :/
El Karnisero Posted September 16, 2013 Report Posted September 16, 2013 Овај Шарић је опасан, може сјајан играч од њега да испадне. Коначно су Хрвати после 20 година добили муда а имају солидан тим, могу одлично да прођу. Богдановић је класа, Томић,Дрејпер, Жорић су одлични, Шарић је талентован и одлично игра на овом првенству, ем има кликер и добре кретње ем је баш мотивисан, Укић је индијанац и силоватељ али јебига кад отчепи може да утрпа 20 поена. Што је најважније, откад су кренули да побеђују стално искочи неки Рудеж,Маркота,Симон ... Ако добију данас ето њих у полуфиналу, Богдановић има да нашамара Украјину само тако. Нама би одговарало да добије Грчка, онда би Шпанци морали да добију ако мисле даље. Овако може да им падне на памет да им је лакше да играју са нама него са Литванцима. 2
Мајор Гашпар Posted September 16, 2013 Report Posted September 16, 2013 Глупи Хрвати. Очај од утакмице...Спанулис завршава у продужетку, Богдановић класа? Шутер и ништа више. курац у одбрани. Такве играче је најлакше чувати. Не могу да верујем шта пишеш. Крађа!!!
lemmy sixx Posted September 16, 2013 Report Posted September 16, 2013 Napokon da se i ti kadis tih ustasina.
KazimKazim Posted September 16, 2013 Report Posted September 16, 2013 Italiani ili Spanci...pitanje je kome vise odgovarau Litvanci, a kome mi...opusteno moze da bude kalkulisanja
El Karnisero Posted September 16, 2013 Report Posted September 16, 2013 (edited) Немој да зајебаваш, Богдановић је физички звер. има добар продор, добар шут, страшне ствари ће да ради код Жељка. Ево их, први, иду на Украјину, ето их у полуфиналу. Само да смрдљиви Шпанци не калкулишу набијем их на курац. Жабарима је свеједно, ко год да им падне има да их одере. Против нас или против Литваније, толико су ифериорни под кошем да нема шансе да добију. Онај Мели је пацер тежак, ранг за неки Тамиш, ћелави Кузин/Кузан/какогод класичан тимски играч, добар да пегла одбрану 10-15 минута, а овде је први центар. Edited September 16, 2013 by El Karnisero
Мајор Гашпар Posted September 16, 2013 Report Posted September 16, 2013 Јебем ти ја ово првенство, кад усташе заузимају прво место пред разигравање. Никакву, али буквално никакву игру немају, Морам да се још једном осврнем на Лаловићев пост. Избацио ме човек из такта, упропастио ми дан. Анте "где су моја муда" Томић одличан? Човека нема нигде у завршницама. У одбрани је на нивоу КК Слога Краљево. Ономад су га Гагић и Мусли јебали како су стигли. 3 пенала за 10 мин и ћао, ћао. Шарић јесте таленат, али је модеран калуп таленат као и 99% данашњих талентованих клинаца - шут танак. Ја смем оба бубрега да дам да би Богдановића Калинић ставио у мали џеп. Куртон од играча, шутер, мало напреднија варијанта Трипковића. 8
Elldamar Posted September 16, 2013 Report Posted September 16, 2013 A koga boli kurac šta ciganšture misle? Neka kalkulišu, neka idu na nas. Ako misle da smo mi stvarno toliko inferniorni i da smo najpovoljniji protivnik, neka ih neka kalkulišu. Opet sve zavisi od nas. Ako imamo veče kao juče + da prorade slobodna bacanja ja stvarno ne vidim čega ima da se bojimo.
Мајор Гашпар Posted September 16, 2013 Report Posted September 16, 2013 Ја бих волео да идемо на Шпанију.
Dead Man Drinking Posted September 16, 2013 Report Posted September 16, 2013 Ne verujem da će Španci namerno na nas. Valjda pamte 2010, nisu ludi. Uostalom, ne udaraju oni na Srbiju, već na Dudu
Recommended Posts