Hail Metal Posted September 18, 2013 Report Posted September 18, 2013 Rezime, kad je barjaktar na olimpijadi za Srbiju gradjanin Monte Karla, ni sam srpski sport ne moze biti bolji. Spanija ulaze u sport generalno, Djokovic ulaze u inostranstvo i pepa prase. Sto se utakmice tice, ne videh ovakvu rasturacinu odavno , podsetilo me nedavno finale US opena. Svi igraci su bili ocajni, ponajvise Bjelica, ali svi su bili tuga, bez volje , bez zara, morali su se pocetni nalate saseci faulovima, kad ekipa poput Spanije povede velikom razlikom ruka se opusti i ulazi sve. Istina je da na kosarkaskoj mapi predstavljamo samo istoriju, ovako bi nam prolazili timovi i u Evroligi da nema stranaca. Sa keseljem, lucicem, teoa i savanom bi izgubili, isto 20-tak razlike. U buducnosti mozemo da mastamo o sreci, samo da mastamo. 3 1
Guest Bata Životinja Posted September 18, 2013 Report Posted September 18, 2013 који се тим стварао, када из тог тима сада није играло 10 играча? и који то из НБА? Радуљица, можда? Miličić, Pavlović
KazimKazim Posted September 18, 2013 Report Posted September 18, 2013 Mislis na Sarkija Silvercer pizdurinu? Jok, LoveHateLove
Јарослав Posted September 18, 2013 Report Posted September 18, 2013 Miličić, Pavlović обојица су без клубова. а како и колико су играли последњих година, више би нам одмогли.
kuruz Posted September 18, 2013 Report Posted September 18, 2013 Svaka tebi cast brate sto si jos uvek entizijazista pa na navijanje gledas pozitivno kao jugosloveni.To je meni skroz super al je nerealno,kod nas se tacno zna kako se "navija" i sta se sve podrazumeva pod tim... Vise barataju machetama i bodezima nego baklkama i transparentima... al to se zove drugačije, nemoj tu B92 terminologiju Rezime, kad je barjaktar na olimpijadi za Srbiju gradjanin Monte Karla, ni sam srpski sport ne moze biti bolji. Spanija ulaze u sport generalno, Djokovic ulaze u inostranstvo i pepa prase. tako je, Španija ulaže u doping, Novak neće da daje pare za državne službenike 1 1
Hail Metal Posted September 18, 2013 Report Posted September 18, 2013 @lemmy Da se kurce po teretanama i rokaju kreatinima jer to je pomodarstvo. Kontradiktoran si, jer je teretana sport, bez koje je kosarka nezamisliva, pa cak su i crnci u Americi to skontali pre 50godina. Sa ostalim se slazem. 1 2
WoS Posted September 18, 2013 Report Posted September 18, 2013 (edited) Ajde makar da se plasiramo na Svetsko, sa ovakvim timom i to bi bio ogroman uspeh, zasad nista nije izgubljeno, mada igra ne obecava. Al neozbiljno je da svako prvenstvo budemo medju najmladjim timovima, zato nam se ovo i desava. Cela ta generacija iz 2009. je rano otisla po inostranstvima da greje klupu, kao i jos dosta njih od tada naovamo, i to nas jebe. I moram da napomenem: repka se ne pravi po terenima za basket nego po mladjim kategorijama klubova, tako da ne lamentirajte nad teretanama, kompjuterima, navijacima itd Edited September 18, 2013 by WoS
KazimKazim Posted September 18, 2013 Report Posted September 18, 2013 U pravue Heil - toe danas neminovnost...jedino da budes neki umetnik igre vrste Stefon Kari 1
kuruz Posted September 18, 2013 Report Posted September 18, 2013 teretana treba da bude dodatak sportu, a ne osnovno zanimanje raznih pacijenata koji pričaju samo o belancima, ponavljanjima, strijama i praškovima koje uzimaju 1 1
Hail Metal Posted September 18, 2013 Report Posted September 18, 2013 teretana treba da bude dodatak sportu, a ne osnovno zanimanje raznih pacijenata koji pričaju samo o belancima, ponavljanjima, strijama i praškovima koje uzimaju Pricanje o sportu, vezbanju, zdravoj ishrani je kudi kamo korisnije i pametnije nego palamuditi o huliganstvu, a narocito palamudenju o politici jer je to gubljenje vremena .I ne razumem kad neko kaze, kurce se po teretanam, ja ne idem u teretanu ali kad sam isao nisam video nikog da se posebno kurci, vise sam se toga nagledao na basketu 7 2
kuruz Posted September 18, 2013 Report Posted September 18, 2013 koji je tebi kurac? svaki put kad se kaže nešto negativno za ljude koji su opsednuti teretanom, ponašaš se kao da ti je opsovana majka na basketu se ljudi posvađaju, potuku, ali posle toga se smire, dok se ogroman broj kriminalaca i huligana mota po teretanama klinci koji treba da se bave odbojkom, košarkom, tenisom, fudbalom ili nekim drugim sportom, gledaju po svojim kvartovima nabildovane morone, pa već sa 15 godina kreću u teretane i počinju da skupljaju recepte, kako bi i oni jednog dana bili nabildovani moroni 3 3
sale 3sm Larry Flynt Posted September 18, 2013 Report Posted September 18, 2013 Fale nam malo iskusniji igraci....ovi su i psihicki pregazeni danas, odrace nas i u sledecoj utakmici....
Hail Metal Posted September 18, 2013 Report Posted September 18, 2013 (edited) @kuruz, pa zato sto mi je nelogicno da neko negativno komentarise ljude koji treniraju i pravilno se hrane, ti malo buncas, ja ne kazem da je svetac onaj koji ide u teretanu, vez da sama teretana ne cini coveka losim, ako debil-huligan-crnac-cigan dodje u teretanu, onda ce postati nabildovani debil-huligan-crnac-cigan, jasna stvar, ako udje normalna osoba izace normalna. jako usko gledas na stvari, taj koji je odlucio da bude los momak sa 15 godina, je to odlucio zbog mafijoza, filmova, navijackih grupa, teretana mu je samo propratna, mislim mlad si kuruze a imas stereotipe kao da si jovanka broz, neka matora babetina generalizujes stvari, mogu i ja da kazem da su vlasnici fudbalskih kuloba kriminalci, sto je cinjenica, vlasnici teretana uglavnom nisu, tom posranom logikom omladina nikad ne bi trebala da trenira fudbal, jer trenira za ramadanija Edited September 18, 2013 by Hail Metal 6
Dead Man Walking Posted September 18, 2013 Report Posted September 18, 2013 Gledao sam malo utakmicu baš iz teretane, nije vredelo trošiti vreme, generalno se osećam nervozno kad potrošim sat - dva gledajući neki sport, osećam da sam protraćio vreme. Treba gledati sebe pre svega, nije loše pratiti neki sport ko voli par sati nedeljno, al kad ima ovako često svega to je meni čisto gubljenje vremena. PS sad sam spuco 200ml kreatina u guzicu i lepo mi je. 2 2
kuruz Posted September 18, 2013 Report Posted September 18, 2013 nemam ja predrasude, već samo hoću da kažem da ćeš evo u ovom trenutku u svakom gradu u Srbiji zateći mnogo više klinaca u teretanama, nego u halama u kojima se igraju košarka, rukomet, odbojka, treniraju rvanje, bazenima, na trim stazama... nije poenta u tome da devijantni više idu u teretane, nego u tome da danas mnogo više klinaca razmišlja o tome koliki mu je obim ruke, umesto o tome koliko bacanja uzastopce može da da i onda nećemo imati kvalitetan sport, nego pojačanu prodaju XL i XXL garderobe
KazimKazim Posted September 18, 2013 Report Posted September 18, 2013 To sa teretanom, feisom, tenisom, igricama ima 5% znacai za ovu pricu...kratko i jednostavno - mi smo nekada i posle raspada SFRJ imali siainu generaciu, sa 4-5 top igraca i + 10-15 vrhunskih da uskoci kad je potrebno...sad su to uglavnom izvikani kurtoni, samo gledau da izigravau neke tamo Entonie i Monte Elise, da se ispucavau za medalju, a za odbranu i timsku igru ih zabole patka...a isto tako i za teretanu - jedino ovai Nedovic ima fizikalie od milion dolara, ali dzaba mu sve kad je neskolovani divljak, suta bez...ostali izgledau kao biljke, amebe, a danas to u vrhunskom sportu tesko moze da prodje, svidelo se to nekom ili ne... vrlo maloe umetnika kao spominjani Kari ili na evropskom tlu Navaro (koliko god odboinost imali prema njemu - igracina, a gore je gradjen od mlitavog Andjusica) Treneri su nam sve losii - Duda moze donekle da pravi cuda, ali nie cudotvorac da ispravlja igracima nesto sto su trebali da nauce sa 12 godina...u svim nasim kolektivnim sportovima, u koima smo nekad bili uspesni - nastaoe javasluk, dobro da imamo i ovakve rezultate 1
WoS Posted September 18, 2013 Report Posted September 18, 2013 (edited) ^To ti i nije bas relevantno I moram da napomenem: repka se ne pravi po terenima za basket nego po mladjim kategorijama klubova Jer dok taj isti klinac dodje do uzrasta da razmislja o teretani, vec je trebao da pocne da trenira kosarku i nesto uradi, tako da to sto neko sa 13-15 god oce da bude badass krimos pa krene da se gruva jeste sranje u socijalnom smislu, ali nije to razlog propadanja kosarke Edit: fail, ovo je kuruzu upuceno Edited September 18, 2013 by WoS
Dead Man Walking Posted September 18, 2013 Report Posted September 18, 2013 Ja sam više primera video gde talentovani klinci od 14-15 godina prestanu trenirati jer se okrenu igricama/alkoholu/cigarama/izlascima a ne da su prestali zato što su krenuli da se bilduju... Ovi što se bilduju sa 25-30 oni već sigurno neće postati profesionalni sportisti. 1 1
Hail Metal Posted September 18, 2013 Report Posted September 18, 2013 nemam ja predrasude, već samo hoću da kažem da ćeš evo u ovom trenutku u svakom gradu u Srbiji zateći mnogo više klinaca u teretanama, nego u halama u kojima se igraju košarka, rukomet, odbojka, treniraju rvanje, bazenima, na trim stazama... nije poenta u tome da devijantni više idu u teretane, nego u tome da danas mnogo više klinaca razmišlja o tome koliki mu je obim ruke, umesto o tome koliko bacanja uzastopce može da da i onda nećemo imati kvalitetan sport, nego pojačanu prodaju XL i XXL garderobe Ok jasna je stvar, estetika je zastitni znak ovog drustva, sad neki dr.mr moze i za tebe isto da kaze, kuruzu je bitnije da da 100e na najke i da ide na utakmice, nego da da na knjigu i neku "idi mi dodji mi" izlozbu. Sustina je da imati veliki bicep ili ici na jug ne predstavlja automatski da si debil.
kuruz Posted September 18, 2013 Report Posted September 18, 2013 pa ja i ne pričam o njima, nego o gomili klinaca koje poznajem, a koji su bili odlični basketaši u svom uzrastu, da bi nakon polaska u srednju školu krenuli da se bave teretanom i izlascima, alkoholom, cigaretama... Ok jasna je stvar, estetika je zastitni znak ovog drustva, sad neki dr.mr moze i za tebe isto da kaze, kuruzu je bitnije da da 100e na najke i da ide na utakmice, nego da da na knjigu i neku "idi mi dodji mi" izlozbu. Sustina je da imati veliki bicep ili ici na jug ne predstavlja automatski da si debil. danas kupljen "Hamlet" u Zemunu, pre neki dan "Majstor i Margarita", nemoj tako
sale 3sm Larry Flynt Posted September 18, 2013 Report Posted September 18, 2013 u svim nasim kolektivnim sportovima, u koima smo nekad bili uspesni - nastaoe javasluk, dobro da imamo i ovakve rezultate ovo.Polako nam svi ekipni sportovi idu u kurac. A umesto da se menja, mi cemo da teramo isto, jer smo mi nekad pravili doceke na trgu kurac palac, mi smo velikani....evo kakvi smo sada.probuseni kurtoni i punoglavci.
Hail Metal Posted September 18, 2013 Report Posted September 18, 2013 Ja sam više primera video gde talentovani klinci od 14-15 godina prestanu trenirati jer se okrenu igricama/alkoholu/cigarama/izlascima a ne da su prestali zato što su krenuli da se bilduju... Ovi što se bilduju sa 25-30 oni već sigurno neće postati profesionalni sportisti. sve receno, tog kalinica sam vidjao do pre godinu dana u maxbetu na ruletu, u 3 ujutru, pa bolje da je isao u teretanu i kupio kreatin u svakom slucaju
Recommended Posts