Jump to content

Recommended Posts

Posted

Добисмо Словачку као да смо победили не знам кога.

Рашић каже како су се договорили да одигрјау озбиљно.

Пу, јебем ти шабане, такве би некад трпали и у инвалидским колицима.

Иначе, на данашњи дан...

Тек сад видим да је ДМД био пар сати бржи. :bigblue:

• Upvote 2
Posted

Jebote kad se setim te utakmice, najezim se. Jedva sam ostao budan do pocetka, bio sam klinac al moralo je da se odgleda. Cak mislim da imam snimljeno na VHS kaseti :mhihi:

Posted

Jebote kad se setim te utakmice, najezim se. Jedva sam ostao budan do pocetka, bio sam klinac al moralo je da se odgleda. Cak mislim da imam snimljeno na VHS kaseti :mhihi:

ko bi reko da cemo se deset godina kasnije boriti sa slovackom i islandom za ep.

Posted

Имам и ја на ВеХаеС-у, нормално, само сам репризу снимао. За утакмицу сам се пробудио на полувреме, Дивац већ имао 16 поена.

Posted

Ja ne mogu da se pomirim sa ovim sunovratom. Pa pre 2 leta smo bili 4. na svetu, a sada ce da (ako) prodjemo na Euro da prodjemo zbog smesnog prosirivanja takmicenja od 16 na 24 ekipe. Alo.

'Ajd da je neka smena generacije nesto, a nije, 5 godina vec ova ekipa zajedno. I poslednjih 12ak meseci uspevaju da budu gori i gori iz meca u mec.

Posted

Realno je da pobedimo Izrael nekom normalnom razlikom i završimo kao četvrti najbolji trećeplasirani, sudeći po raspletu koji se očekuje u ostalim grupama. Sreća da smo nabili solidnu koš razliku protiv Islanda.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...