Jump to content

Recommended Posts

Posted

Znaci dobices takve batine prostacino glupa!!! Toliko si prost da si i po zenama udario. Sa tobom je sramota voditi bilo kakvu diskusiju. Ako sam ja degenerik sta si ti onda? Lepsi sam od tebe bar 100 puta, jaci, pametniji i znam nesto jos sportu, a ne samo statistiku i palamudjenje o srpskoj 3. kosarkaskoj ligi. Ti krivousti mamlaz nasao nesto da pricas o meni. Znaci obecavam ti kad te vidim jebacu ti mater po sred picke majmune zutokljuni. Udario si mi na zene, a ja cu tebe preko picke seljacino umisljena.

• Upvote 3
  • Downvote 2
Posted

Znaci koliko mi ide na kurac sa ovim njegovim prostackim ponasanjem dosao bih tamo peske ako treba. Boli ga sto nema pojma o kosarci, a prati je udarnicki ne bi li nesto skontao. Sinko gledaj Djokovica ili balet dok ti ja ne iskopam oci te buljave riblje.

Posted

Sta je,usrao si se?Tako mu pomirljivo odgovaras.

Уз све то је и домаћи издајник и следбеник Латинке Перовић.

Ma on je bre balavac,jos neizgradjen.Danas je komunjara,sutra ce se uclaniti u Obraz.Trazi sebe.

• Upvote 2
Posted (edited)

Joj ala ces da ga pusis kada ti polomim te prakljace od nogu. Bice to pravi hobbo blow job!!!

Trazis kurca vidim pa ces kurca i dobiti.

Edited by HEFEST
  • Upvote 2
Posted

koliko je to?100 posto?

Zato sto ipak covek ne moze dati 120% od sebe ko sto neki kazu. Bice i to dovoljno da ga popusi sigurno.

Posted (edited)

Ako Italijani ovako budu igrali i protiv nas, a mi se malo prikupimo i opametimo, nema brige sutra. Belineli promasio sve sto je mogao, Krava dominirao u reketu

Edited by WoS
Posted

Jel se Lalovic i neki tamo Hefest zajebavaju ili ozbiljno ? Ako je ozbiljno onda je super, setih se lepih dana yumetala kad smo ga svi shvatali ozbiljno, ali tada su se dogovarale tuče zbog Metalike i Mejdena, i koji je bend više satanski, ovi hrišćani bi se i oko Djokovića tukli.

http://www.mozzartsport.com/vesti/bomba-iz-spanije-darko-milicic-pregovara-sa-partizanom

HHahha

Guest Bata Životinja
Posted

jbt, koliko bi centara onda bilo, zaboravili su i da je izvesni Dražen Zlovarić sa US univerziteta stigao, ali valjda će igrati četvorku...

inače, Miličić ako ima mozga molio bi Duleta da ga primi

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...