Hail Metal Posted September 22, 2013 Report Posted September 22, 2013 Vidi i on ima pepa prase. Mora ovde teretana da radi, i svaki danda gleda ovu sliku : 1 1
Мајор Гашпар Posted September 22, 2013 Report Posted September 22, 2013 http://www.b92.net/sport/slovenija2013/vesti.php?yyyy=2013&mm=09&dd=21&nav_id=756404
Guest Bata Životinja Posted September 22, 2013 Report Posted September 22, 2013 ovo što Štimac govori za navijače, jebem ih sve u usta ona bolesna žvalava čovek ne može ni da pogrešno prdne a da im neki pametnjaković sa tribina ne zaurla možemo da seremo do sutra - isti smo kao Turci, previše su nekima prababe širile noge nakantao Real 6 komada Galatasaraj, Turci izlaze sa stadiona i seru nešto sopstvenim igračima, isti smo, ako ne i gori od Turaka
Dead Man Drinking Posted September 22, 2013 Report Posted September 22, 2013 Ostadoše ujaci opet bez medalje. Manje-više očekivano
kuruz Posted September 22, 2013 Report Posted September 22, 2013 "Španci... ovaj, Španjolci" koji su to mentalni problemi
El Karnisero Posted September 22, 2013 Report Posted September 22, 2013 Тони тата, Батум баскеташ, јебите се хејтери. Морао је и отац Тони да узме злато, била би велика неправда да је остао без злата а да тамо неки Рејес има 2 или 3. 1 1
Мајор Гашпар Posted September 23, 2013 Report Posted September 23, 2013 Душа ме боли због пропадања. http://www.mondo.rs/a617409/Sport/Kosarka/Novica-Velickovic-mora-na-doradu.html
vudun Posted September 23, 2013 Report Posted September 23, 2013 Batum odlepio trikolore onda kada je bilo najpotrebnije. Debeli Diao gospodski odigrao, rutina ko na basketu ispred zgrade, tako da je logičan splet okolnosti da ti se mlađani Žofri posere u život za kraj. šokantno je ovo prvenstvo. Dudo odlazi, krckaj penziju i deviznu ušteđevinu, kucnuo je čas da Dule zavede red. 2
BLAGOJE Posted September 23, 2013 Report Posted September 23, 2013 kakav crni dule,prvo zeljko pa svi ostali. duda sa ful timom da se posere po svima na svjetskom,pa zeljkova dominacija.
Hail Metal Posted September 23, 2013 Report Posted September 23, 2013 Zasluzena pobeda nekih tamo crnaca. A Hrvati treba da shvate, ko jednom sidje sa postolja tesko se na njega vraca, nikakva ekipa imali su kurate srece da se plasiraju u polufinale. 1
vudun Posted September 23, 2013 Report Posted September 23, 2013 Kucnuo je čas da se uvede kult ličnosti i hijerarhija strahovlade, da reprezentacija ima makar jednu uigranu akciju, da pick & roll ne bude misaona imenica, te da se kolje i davi kada se koš brani. Zato je Duško neophodan na poziciji kormilara. 1 1
KazimKazim Posted September 23, 2013 Report Posted September 23, 2013 Baksuz na terenu, van terena Instruktor zavodjenja stail
vudun Posted September 23, 2013 Report Posted September 23, 2013 Ružan je ko dupe, a i ova raspandrkača nije ništa bolja. 1
Dead Man Drinking Posted September 23, 2013 Report Posted September 23, 2013 Želimir je 2005. rekao da neće više voditi reprezentaciju i ja mu verujem
Мајор Гашпар Posted September 23, 2013 Report Posted September 23, 2013 Ова је из Хефестове колекције.
BLAGOJE Posted September 23, 2013 Report Posted September 23, 2013 Želimir je 2005. rekao da neće više voditi reprezentaciju i ja mu verujem one kurcoglave zemlje,koja vise ne postoji.duda je uveo disciplinu i mogucnost selektora da vodi samo one koje on zeli da vodi,sto je tad zeljku i smetalo i sve poslao u tri picke materine.ako dodas na to da vodi sad ako ne i najbogatiji evropski klub,i da ce trcati da igraju svi koji nisu u enbieju za njim,dolazis da je on najbolji naslednik dude.a dudu ne dirati dok jos ima damara da radi ovo sto radi,nemam pojma koji vam kurac ne valja,covjek je cudotvorac a vi ga tjerate u penziju.i ja sam hajnkesa tjerao pa kad je krenuo sve cigose sirom evrope da puni glavicima brzo sam izasao iz kovitlaca lazi,prevara i obmana. meni se cini da bi dule pravio iste one greske kao i sa cg,klupska takmicenja su drugacija,moze on da napusava tu skoro koga hoce bez nekih prevelikih posljedica,a samo zamisljam kako najebava komplet familiju moniki i kako ga zauzvrat fiba izjebava sudjenjem do kraja nekog svjetskog ili evropskog. zelimir prvo,kokoskov drugo,duleta pustiti da dominira sa partizanom i pravi klince. 1
Мајор Гашпар Posted September 23, 2013 Report Posted September 23, 2013 Шта ће Желимиру то у животу? Што је имао да каже са репрезентацијом, казано је. Сваки јебени интервју га питају за репрезентацију и каже да нема шансе да поново заседне. Ја бих највише волео, али од тога вајде нема. Дао бих ја Ђорђевићу то да води.
Vic Rattlehead Posted September 23, 2013 Report Posted September 23, 2013 šokantno je ovo prvenstvo. Dudo odlazi, krckaj penziju i deviznu ušteđevinu, kucnuo je čas da Dule zavede red. Fuj, daleko bilo. 2 2
Recommended Posts