Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Laksi trening za giganta iz Beograda...fali Bertans da bi bili potentnii u napadu, odbranae na nivou kao i uvek...odlican tim je sklopljen, trebalo bi da se prodje u Top 16...al da vidimo kako ce sve da funkcionise u EL, da ne spremamo razanj, dokie zec u sumi

Edited by KazimKazim
Posted

ja sam gledao cibonu u pioniru '97. kao derle. naelektrisana atmosfera, tomašević kiksara klasična, a mršić zatrpavao koš ko nezdrav.

većina vas, bre, nije znala kako izgleda košarkaška lopta. to je bilo doba kad se kuruz kleo u krupnikovićeve makazice... divni dani, divni.

Posted

ipak se dvomeč odigrao početkom '98. ili je prvi meč u pioniru bio krajem '97. hoće biti ovo drugo. 'bem li ga, vreme leti.

sve u svemu, petarda na maksimiru '97. dani domobranske euforije.

Posted

Koja jadnost, ne znam da li ste gledali video sa 'najzanimljivijim' detaljima sa utakmice, ali jedino što su prikazali od CSKA je jedna trojka Teodosića i jedno kucanje, ostalo su sve napadi Minesote, koja je izgubila utakmicu :haha:

Posted

Играмо до јаја ружну кошарку. Одбрана и контре кад раде добијаћемо, немамо два постављена напада. Овај Игокеин црнац плеј је један од најгорих играча које сам видео у АБА лиги икад, тежак пацер. Човек има метар ипо и залеће се на Бобија. Фали нам плеј. Претрчаваће и кидаће у одбрани црнци али нема ту креације. Јесте да смо добили 20 разлике али нисам одушевљен.

Да не причам о томе да Митровића,Цветковића и Ребића нема на паркету, од тога ми се кења.

• Upvote 1
Posted

kad igraju za kikiriki...onaj lik rece da Siroki ima budzet oko 200k evra, mozes da pretpostavis za koliko igra onaj crnac, 20-30k max.

sto se tice Zvezde, bolja igra u odbrani nego u prvom mecu, napad u najboljem slucaju prosek, kao da igraju u nekom grcu, ocekujem da prorade ova pojacanja u nastavku ... u svakom slucaju F4 se ne dovodi u pitanje, u Evroligi tesko mozemo u drugi krug... sve u svemu ceka se kraj sezone i borba za trofeje, a sta ce do tada da se izdesava boga pitaj, nadam se da ce Radonjic da izdrzi do kraja.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...