El Karnisero Posted October 10, 2013 Report Posted October 10, 2013 Црња кепец је ужасан, онај бек можда и може нешто мада ништа није показао, а центар им је класично дрво и сировина. Кад налети на неког физички слабијег даваће поене, али против озбиљних центара нема шансе. Имају под кошем Бунића и Николића, није то трагично али је сув просек. Прошле године су сјајно уболи са црнцима, ове године бунар изгледа.
Мајор Гашпар Posted October 10, 2013 Report Posted October 10, 2013 Каквав просек суви (Бунић и Николић)...голи аматери. Кога они могу да сачувају? Против кога они могу да играју? Немој зајебавати... Да те мало обрадујем. http://www.sportske.net/vest/kosarka/radivojevic-se-vratio-u-fmp-148991.html
Јарослав Posted October 10, 2013 Report Posted October 10, 2013 енбиеј потенцијал гола курчина смо ове сезоне, нема никакве креативности у нападу, само црнци који силују. сваки озбиљнији тим ће да нас натрпа кошевима, јер нам је одбрана тешко срање. онај Марјановић је калибар једино за неки баскет у крају.
El Karnisero Posted October 10, 2013 Report Posted October 10, 2013 Против Широког нисам гледао, али овде је реално одбрана била сјајна. Кога год да лимитираш на 50 поена немаш шта да се жалиш на одбрану. Боби је ок играо, не знам шта се жалиш. Човек има 222 нема шта од њега да се очекује виртуозност. Угура се испод коша и закуца и ћао. Да ми имамо неког крштеног плеја креативца Боби би имао 20 + сваку текму. Џенкинс ми се свиђа, али на двојци, не на плеју. Каквав просек суви (Бунић и Николић)...голи аматери. Кога они могу да сачувају? Против кога они могу да играју? Немој зајебавати... Да те мало обрадујем. http://www.sportske....fmp-148991.html Пристрасан сам што се Уроша тиче пристрасан сам, много га готивим. Бунић је суви просек. А енбиеј потенцијал је тачно тамо где треба да буде. За боље није.
Мајор Гашпар Posted October 10, 2013 Report Posted October 10, 2013 http://www.kosarka24.com/video/mediaitem/442-obradovic-u-elementu Иначе, највећи тренер Европе већ узео трофеј са Фенером - Суперкуп.
Јарослав Posted October 10, 2013 Report Posted October 10, 2013 @Лаловић: нисам гледао против Игокее, причам за текму са Широким. Марјановић је човек који нема никакву кретњу, не зна јебени блок да направи, а ни у одбрани да се постави. плус је против Широког и то куцање промашио.
Мајор Гашпар Posted October 11, 2013 Report Posted October 11, 2013 Игокеа отерала 2 Амера и потписала Гордића. http://www.mozzartsport.com/vesti/igokea-presekla-otisli-frejzer-i-mejs-stigao-nemanja-gordic
vudun Posted October 12, 2013 Report Posted October 12, 2013 gledao sam samo ono zajebavanje protiv mege. pa, mislim, valjak je još snažniji nego što je to bio prošle godine u ovo vreme. još kad se berta bude vratio - kompletan seks. i ovaj dalo je konkretan mladić, talentovaniji od vestermana. gde si mali crnjo, čuknem te u glavu...
serblackbeard Posted October 12, 2013 Report Posted October 12, 2013 Проблем је само што ми имамо 5 странаца (кад се Бертанс врати). Неко ће морати да отпадне за нашу лигу.
Мајор Гашпар Posted October 12, 2013 Report Posted October 12, 2013 Крка - Партизан http://www.sportchannel.cc.cc/p/channel-1_15.html
lemmy sixx Posted October 13, 2013 Report Posted October 13, 2013 Jebote,kako vi franjevci umuknete cim popusite kurac.Da je bilo obratno,6 strana bi kenjali o dominaciji. Ocekujem Lalovicev detaljan izvestaj iz profi novinarsko-blogerskog ugla o tome sta nije bilo dobro u pobedi od +37. 3 3
kuruz Posted October 13, 2013 Report Posted October 13, 2013 ima neki problem s ovom temom, jebo joj ja mater prikaže da ima novih postova, otvorim, poslednji je ovaj http://www.yumetal.net/forum/topic/60124-kosarka/page__st__4800#entry2695233 tek kad postujem, izbaci mi novije
lemmy sixx Posted October 13, 2013 Report Posted October 13, 2013 Ajd ne seri.Ja nemam problem sa tim.A na kraju krajeva,nisam se tebi ni obracao,ti nisi franjevac,ti si kurac na biciklu. No,cinjenica jeste da vi franjevci cutite ko picke cim dobijete po istoj.Da ne kazem,cim vas nakrkaju. 4
Guest Bata Životinja Posted October 13, 2013 Report Posted October 13, 2013 činjenica je da si ti prećutao onu krađu Đubrentusa protiv Milana, pa šta da se radi... što se basketa tiče, ja nisam gledao veći deo meča, samo pri kraju kad smo jurili je bilo mnogo žalosno, Bogdanović umislio da je Džordan mada već je Dule rekao da su treninzi organizovani da se pripreme za Evroligu a ne za narednog protivnika na Jadranu, tako da ćemo tad tek suditi kako igraju + stara boljka, nas može da dobije skoro svako ko zna da igra zonu, ne znam koji kurac je više s tom zonom, neka dovedu Hefesta
kuruz Posted October 13, 2013 Report Posted October 13, 2013 šta oćeš bre koji kurac, ukazujem na tehničke probleme foruma, ne komentarišem tvoja lupetanja
Јарослав Posted October 13, 2013 Report Posted October 13, 2013 ма да, Дуле рекао да их боли курац за АБА, они се припремају за освајање ЕЛ. ајде не сери, Трлаја. и управо оно што је Леми рекао, да сте добили, кењали би овде како сте јачи од Булса из сезоне 96/97. е па, ево вам курац, јебаће вас Ћоки легенда ове године.
Guest Bata Životinja Posted October 13, 2013 Report Posted October 13, 2013 Kuruze, mislim da Lemi nije tebi govorio... Kuroslave, Dule je rekao da su treninzi jači i fizički iscrpljujući da bi igrači bili spremni za start Evrolige, dakle oni su pre svega umorni pred svaku tekmu u Jadranskoj, i tako će biti do januara ne znam šta je tu čudno, to je uobičajena stvar u Partizanu, tako da ne dudlaj karu bez potrebe..
kuruz Posted October 13, 2013 Report Posted October 13, 2013 јебаће вас Ћоки легенда ове године. isto k'o i prošle
lemmy sixx Posted October 13, 2013 Report Posted October 13, 2013 činjenica je da si ti prećutao onu krađu Đubrentusa protiv Milana, pa šta da se radi... Dokle vise da komentarisem te tvoje budalastine iz paralelnog univerzuma?Ali eto ti,prokomentarisao sam sada pa uzivaj.
Vic Rattlehead Posted October 13, 2013 Report Posted October 13, 2013 Preforsirao ih Vujošević kao Vermez fudbalere onomad.
Hail Metal Posted October 13, 2013 Report Posted October 13, 2013 Nisam ni gledao tako da ne komentarišem.
vudun Posted October 13, 2013 Report Posted October 13, 2013 nisam ni ja, ali osećam da se dule malo zezao. u početku svake sezone je slična situacija; uvežbavaju se svakojake ofanzivno-defanzivne varijacije. to je ta stručna kombinatorika, da se malo obogati arsenal oružja.
lemmy sixx Posted October 13, 2013 Report Posted October 13, 2013 Nista lose nema u porazu,pocetak je sezone i nista tu nije cudno niti alarmantno.Jaka muda,za nedelju dana se sve moze promeniti. Ali cutite...ko pokisli... 1
Recommended Posts