Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ја сам гледао и срамота ме је што су изгубили од онакве Крке.

Мени је то ниво Српске лиге где игра Петолетка.

Мусли био најбољи...јел треба још неки коментар?

А да, ДВ послао Гагића у свлачионицу током утакмице.

• 2 weeks later...
Posted

Jebote,kako vi franjevci umuknete cim popusite kurac.Da je bilo obratno,6 strana bi kenjali o dominaciji.

Ocekujem Lalovicev detaljan izvestaj iz profi novinarsko-blogerskog ugla o tome sta nije bilo dobro u pobedi od +37.

Ја сам стручњак, да не кажем визионар, гледам дубље ствари.

Јебига, нема кретњу Боби. За његове габарите има сјајну кретњу, шта хоћеш од човека од 222 са 140 кила. Он јесте лимитиран, видело се против Локомотиве. Али његов проблем овде је што нема плеја као Мицића што је имао да га храни лоптама. Плус против Локомотиве није ишао под кош. Чува га Хендрикс, морао је њему да утрпа 20 поена, много је физички доминантнији од њега.

Фали нам креативан плеј. Са Мицићем би могли маштати о срећи.

А што се тиче те расправе да су фрањевци пичке кад изгубе, наравно да јесу. Али ми нисмо ништа бољи. Гомила људи је причала годинама како их не занима кошарка, а сад се ложе, о ватерполу да не причам, кења ми се од тога. Долази се на Евролигу, ложење. Признајем само оних 2 - 2 500 људи што долазе на Широки, Слован, Крку и Хелиос.

• Upvote 1
Posted

Lalovic objasnio stvari :da: Inace, poslednji napad protiv Olimpije, tragikomicna odbrana Silba, sva sreca pa nas je ukenjalo. Covek stvarno mora da nauci da radi nesto u odbrani, niti je cuvao niti je udvojio, samo k'o tele stoji.

Posted

А што се тиче те расправе да су фрањевци пичке кад изгубе, наравно да јесу. Али ми нисмо ништа бољи. Гомила људи је причала годинама како их не занима кошарка, а сад се ложе, о ватерполу да не причам, кења ми се од тога. Долази се на Евролигу, ложење. Признајем само оних 2 - 2 500 људи што долазе на Широки, Слован, Крку и Хелиос.

Jebi ga, Srbe jedino interesuje vaterpolo jer smo najbolji u tome. Košarka se nakon fudbala ipak najviše prati.

Posted

Inace, poslednji napad protiv Olimpije, tragikomicna odbrana Silba, sva sreca pa nas je ukenjalo. Covek stvarno mora da nauci da radi nesto u odbrani, niti je cuvao niti je udvojio, samo k'o tele stoji.

Нема ту помоћи. Матори коњ се не учи.

Posted

Gledao sam protiv Olimpije i svaku drugu loptu su bunarili na Bobija. Cemu smo mi dovodili pojacanja od 500k evra. Dzenkins je tek pred kraj resio malo da preuzme odgovornost, mislim da svakako zasluzuje vise slobode u igri za razliku od Nelsona koji ove sezone trosi previse lopti. Sve u svemu igramo kriminalno lose u napadu, nece Radonja jos dugo...

Posted (edited)

Bobi je promasaj na centru, u odbrani je slaba tacka, trpa mu ko stigne, protiv lokomotive preko njega je uslo makar 15-tak poena, ne moze da stigne nista. Bikov ga urnisao. Trebalo bi da bude drugi centar iza Raska, da se malo sakriju ti njegovi nedostaci. Valjda je dosta za ABA ligu, al sto rece LHL cemu tolika pojacanja spolja ako ce da se bunari na jednog drvenog centra celu sezonu

Edited by WoS
Posted

Raško je katastroflan još od Evropskog, čovjek otad prosto ne može da se sastavi. Bobi večeras u odbrani odličan ali šta vrijedi kad više od pola toga uprska u napadu. Šilb kriminalan večeras, čini mi se da apsolutno ništa nije ubacio. Elem, ovi nisu mnogo bolji ali nas unerediše trojkama.

Posted

Zvezda je prosto nezrela za Evroligu, nista vise ni manje od toga. Jos i nije bilo lose dok neiskusno ne uprskase na kraju. Nema rezultata preko noci...

Posted

Bobi večeras u odbrani odličan ali šta vrijedi kad više od pola toga uprska u napadu

Preko Bobija palo 45 poena minimum, tako da se serem u sve njegove poene i skokove. Nije srao sut Makabi, nego su lagano igrali 2-1 sa blokom, jer Bobi ne moze da isprati centra na visokom postu. Cele i blazic su me zadovoljili skroz. Jos na sredini prve cetvrtine sam rekao da Radonjic debil mora na ovu njihovu odbranu da ubaci Cveleta. Nelson dobro igra odbranu i prenosi loptu, ali da ga jebes nikakav je plej.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...