Jump to content

Recommended Posts

Posted

Je li tako nešto bješe uradio da li Obradović protv Partizana 94-95, ne znam tačno, koliko se sjećam Zvezda je gubila nešto mnogo i on popizdio i slomio tablu. Da li ima taj snimak igdje?

Posted

Него, које године су се пофајтали Варда и Томашевић, док је ДТ играо за Будућност?

Оно кад му је шибнуо ДТ лакат и покидао гркљан. После се мирили код Минимакса. :)

Posted (edited)

Je li tako nešto bješe uradio da li Obradović protv Partizana 94-95, ne znam tačno, koliko se sjećam Zvezda je gubila nešto mnogo i on popizdio i slomio tablu. Da li ima taj snimak igdje?

zamisli sta bi bilo kad bi se ti zakacio za obruc...

Edited by Grob Bez Dna
  • Upvote 3
Posted

Него, које године су се пофајтали Варда и Томашевић, док је ДТ играо за Будућност?

Оно кад му је шибнуо ДТ лакат и покидао гркљан. После се мирили код Минимакса. :)

Колико се сећам ДТ је усеравао Варду свако мало,нешто ми је у памћењу да га је пар пута раскрварио и то до јаја.

Guest Bata Životinja
Posted

Zoran Jovanovic tablolomac :)

Steva Svinja se isto upisao...

i Drobnjak

pitanje je: ko nije lomio?

Posted (edited)

nista posebno. dao dve kontre, omasio jedan isilovani ulaz i jednu otvorenu trojku. u odbrani je korektan, a i imao je i sjajnu asistenciju za alej-up gagicu. gagic bio odlican, samo je bacanja ujebo. isao bi preko 20p da ih je sutirao bar malo bolje.

leo me odusevljava. gordon solidan, treba jace da ide na defanzivni skok.

@carli

jok, samo ga pitao zasto nije bio faul i otisao da drzi to.

Edited by Grob Bez Dna
Posted

hoce. mene milutinov odusevio. imao je nekgde pri kraju (kad su ovi prisli na neki 6 razlike) jednu akciju i kojoj je izbacio trojicu igraca krke i polozio loptu. strasno je pokretan. a smrsao 7kg zbog bolesti.

Posted

1999/2000. Prva Tomaševićeva sezona u Budućnosti.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...