Jump to content

Recommended Posts

Posted

mislim da je i Hefest zadovoljan učinkom iza linije za tri poena

Pa rekoh ja da kada trojke nisu na procentu od 20% i slobodna bacanja na 30% onda moze da se prica o kosarci. Ovo je dokaz te price. Kada bi i repreyentacija tako igrala mogli bi i osvojiti nesto.

Posted

Убаци Боби Јеврејима двадесетак поена. Много га пљујете, без потребе. Није он крив што Радоњић не поставља одбрану како треба. Је л' хоћеш центра од 222 на кога можеш да бунариш? Мораш да се прилагодиш њему. Да видите како би кидао одбрану Боби у партизану, срећа па није отишао код свиње. Очајно играмо одбрану јер се не крећемо довољно, и то пре свега бекови. Цела бековска линија има потенцијал да трчи као блесава и да кида одбрану а ми примамо 80 + поена стално. У нападу и иде некако, али је ружно у пичку материну за око. Плеја нашег насушног дајте нам данас и опростите нам дугове наше, као што Ћоки опрашта дужницима својим. И не доведите нас у стечај и избавите нас од зла.

Posted

Ili lovac?

Za Seselja bih i ja agitovao. Najpametniji Srbin.

Posted

Kada nas sledeci tim naguzi trebace nam mast tipa Saljica.

Posted

Kako da ne obozavaju jednog od najvecih ako ne i najveceg eruditu kojeg ova zemlja ima. Manimo se prica da je on ludak i ako neko to pomene neka da neku izjavu iz koje se to vidi. Covek je ne jednom dokazao svoju namoc nad svima sa kojima je imao verbalne duele. To je znanje. U politiku se ne mesam mnogo.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...