Vic Rattlehead Posted November 22, 2013 Report Posted November 22, 2013 Ubili trojkama. Ne shvatam ovu bezidejnost u završnici i forsiranje Katića i Šilba, prvi je loš košarkaš a drugom danas nije skoro ništa ulazilo a Jaka na klupi a Simonoviću ne daju loptu a krenuo ga bio šut.
Мајор Гашпар Posted November 22, 2013 Report Posted November 22, 2013 Рашко је прошле године одиграо сезону из снова. Обаљивао, не обаљивао, њему време иде. 1
LoveHateLove Posted November 22, 2013 Report Posted November 22, 2013 Rasko ne zna di tera od pocetka sezone, mnogo brlja, kontam da mu je karijera na zalasku, ima Coki da ga sutne na kraju sezone isto kao i Radivojevica.
El Karnisero Posted November 22, 2013 Report Posted November 22, 2013 Следеће сезпне довести Штимета Марадону, једини здраворазумски потез. Трифу на клупу.
LoveHateLove Posted November 22, 2013 Report Posted November 22, 2013 Zavrsnicu nisam ni gledao, znao sam da nece izdrzati, trebalo je ranije da se prelomi. Dzenkins kad god se zaleti na kos ili popije blokadu ili izgubi loptu, jedino je dobar suter.
Мајор Гашпар Posted November 22, 2013 Report Posted November 22, 2013 Истрошио се Рашко. Човек завршио лигашки део, па репрезентација, па опет сезона. Нема он 20 год. 1
Salvation Posted November 22, 2013 Report Posted November 22, 2013 Bedak, mogli su ovo da dobiju, ali ovaj statista na klupi definitivno ne razume najbolje sta sve spada u ulogu trenera. Jbg, ide se dalje, mada realno tesko cemo proci ovu grupu kako sad stvari stoje.
kuruz Posted November 22, 2013 Report Posted November 22, 2013 ne razumem zašto FMP ne igra zonu da li Radonjić krije akcije za drugi deo sezone ili Romi još uvežbavaju, ne znam, ali je besmisleno da se ne igra zona sa Bobijem u reketu
El Karnisero Posted November 22, 2013 Report Posted November 22, 2013 Играли смо зону, тј. нешто што личи на зону пар пута ... Не морамо више никад што се мене тиче ако ће да буде као до сад...
Sreta Posted November 22, 2013 Report Posted November 22, 2013 Ceka se dan kada ce Salvejsn da kaze, deco danas cirkamo, kidamo svinje, podrigujemo oklen god da tuce, seremo se u kuruzovinu, jebes kotobanju, ako prikolaje nisu natovarene... Salvejsn, smiri se jebo te Djetic, samo kukas... Tako su me dve ribe ostavile... DRKAJ SRETO!!!! 1 1
Мајор Гашпар Posted November 24, 2013 Report Posted November 24, 2013 Раднички - Партизан http://www.profreetv.com/?content=watch&tvid=256 http://www.sportlemon.tv/20131123/vv5290d6320bac72.49197940-689899.html
Hail Metal Posted November 24, 2013 Report Posted November 24, 2013 Mutav je i ton na Areni .... Bogdanović jebe.
El Karnisero Posted November 24, 2013 Report Posted November 24, 2013 Раднички како игра може да буде срећан са ових 20 разлике. У Радничком нема више од 3-4 солидна играча. ово остало бунар. 1
Мајор Гашпар Posted November 24, 2013 Report Posted November 24, 2013 Докторе, пробај други линк. Ради како треба.
Hail Metal Posted November 24, 2013 Report Posted November 24, 2013 Na tvu sam gledao, prvo poluvreme kara banana od zvuka (na reklamama je bilo zvuka) , u drugom se sve lepo čulo ali sam više gledao ono skrnavljenje filmske umetnosti od strane Radoša Bajića
M-16 Posted November 24, 2013 Report Posted November 24, 2013 Раднички како игра може да буде срећан са ових 20 разлике. У Радничком нема више од 3-4 солидна играча. ово остало бунар. Baš zbog toga i nije jasno onakvo sudjenje u korist partizana kao i bahaćenje cele klupe. Vujošević većinu utakmice provede u terenu a ne dobije ni opomenu a kad se vrati do klupe kreće da se svadja sa onim kabastima iznad njega (oni što su pošle godine nosili majce "pečenjra vujošević") i proziva ih da sidju na teren držeći se za kurac. Početkom druge četvrtine dok Kingsi izvodi bacanja a Todorić opušteno dolazi do centra da raspravlja sa sudijom. U svakom slučaju demonstracija sile i na terenu i na klupi
Мајор Гашпар Posted November 24, 2013 Report Posted November 24, 2013 Какво суђење у користи Партизана? Ајде, немој зајебавати. Ја бих први рекао да је судија навилачио за Партизан, као што сам и рекао кад је фудбал у питању. Одгледај још једном кад буде снимак, па ћеш видети да крађе нема. Проблем тих малих клубова је што им је Београд крив за све и кад год им не иде на руку, ту је скандирање и помињање лопова. Нико Мути није крив што нема једну акцију како ваља и што се све своди на шутирање цепаница на 8 метара преко руке. Шутирали за 3 скоро 30 пута ако се не варам. 4
M-16 Posted November 24, 2013 Report Posted November 24, 2013 (edited) Bio sam u hali pa sam ispratio i dešavanja na klupi. Sedeo sam drugom i jos jednim likom koji su kosarkaske sudije i oni kažu da je bilo mnogo navlačenja za partizan. Nigde nisam rekao da su sudije krive za poraz već da mi nije jasno čemu sve to kad Radnički nema blage veze. Inače, mnogo tmurna atmosfera u hali jer zbog smrti onog dečka juče nije bilo navijanja. Jedino je dule bio raspoložen da zakuvava Edited November 24, 2013 by M-16
Мајор Гашпар Posted November 24, 2013 Report Posted November 24, 2013 Претпостављао сам да си био у хали, па сам зато и предложио да погледаш снимак. Ипак, ту се боље види јер се враћају спорне ситуације. ДВ води неки приватни рат још од печењаре и ја то не оправдавам. Од навијања је, чини ми се, било само скандирање при крају првог полувремена. Можда баш 18.мин.
M-16 Posted November 24, 2013 Report Posted November 24, 2013 (edited) Pa da, i jedni i drugi su skandirali ime tog dečka. Odgledaću ako budem imao vremena edit: A o Muti je suvišno trošiti reči. Juče sedeo u kafani za stolom pored nas i koliko sam uspeo da provalim pošto se drao dok je telefonirao, cima Željka da mu pozajmi 100 000. Pijana budala izgleda ili ne prima platu ili je sve potrošio na kurve i džiberske cipele Edited November 24, 2013 by M-16
Recommended Posts