Jump to content

Recommended Posts

Posted

Боли нас курац јер никада не можемо бити исто.

Нити можемо имати једнаки третман.

Зато што сте ви потрошили камаре пара и ништа нисте направили. На основу чега онда исти третман? Човић је то тражио.

Боли нас и чињеница како сте санирали дугове (Агробанка).

http://www.youtube.com/watch?v=KSyUgu4zlkk

Срамно је што се Вујошевићу набијају на нос техничке и инциденти, а заборављају се сви резултати које је постигао са Партизаном.

И то обично долази од вас цигана. Европа му одаје признања, а неки тамо цигани хоће на гиљотину да га ставе.

Да, јесте, ДВ треба да буде педагог и не треба онако да се понаша, али је међу 10 најбољих тренера Европе, па ви сад цркните од муке, шта да вам радим.

Не требају вам титуле, јер ви цигани сте до јуче говорили како је кошарка курац од спорта и како вас то не занима.

Ко вас јебе, трофеји се памте и пишу.

Леми,

Срао, не срао, Вујош није марисао судије.

• Upvote 6
  • Downvote 1
Posted

Underkuruz said:

Играмо очајно, једина нада у дербију нам је комплекс који гробље има.

'Наш како, некима од нас је много битнија Звезда од квлтних бендова.

кад ћеш више да сконташ да не навијам за Партизан и да волим кад Звезда побеђује,

Победе Партизана желим само у ЕЛ и против хрватских клубова, у осталим такмичењима не.

Ajde vise prestani srati cigansturo.

Posted

Које камаре пара? Које? Ко је то играо за огромне паре? Бакић, Суботић, дебели Мајлс, Николић? Или Ковач, Милошевић, Миња Рибаундер, Елмедин, Мишановић? Јеретин, Тица, Дозет, Копривица, Балабан ? После титуле '98 замало смо испали из лиге, последњих година пре Човића смо се распадали. Отишао нам је најбољи играч још од Ракочевића код вас, док су годинама долазили ваши отпатци код вас. Жалите се како вам држава не даје паре а државне фирме су вам спонзори последњих 10 година.

Ко је то тачно причао да је кошарка нула од спорта ? Ја нисам, то причај онима који су то причали. Ја сам у Пиониру био и кад смо се са Широким борили за опстанак. Сере ми се од тих резултата, ево вам их слободно ако ће свиња да вам их осваја.

• Upvote 3
Posted (edited)

jebi ga, Bokice, nekad sam i go jurio komšinice po ulici, pa više nisam tako bolestan

Edited by Underkuruz
Posted

Их, бре, наводиш ону скрнаву екипу која није имала за завоје и прашак за прање дресова.

Урош Николић зајмио паре играчима.

Где је Змагова екипа и она после њега коју су Паук и Весић стварали?

И прошле сезоне сте имали јачи буџет, за ову да не говоримо. Потписујете црнце на 2 године, само бахато.

Зашто су долазили код нас? Зато што се у Партизану боље, здравије ради. Зато што је здравија средина где млади играчи могу да напредују.

Од нас код вас прелази само шкарт код којих помоћи нема. Лешић, Бакић, Балабан...

Државни спонзори су и вама и нама, годинама. Проблем је што ви немате никаквих резултата, а хоћете исти третман. Где то има?

Цигани лудаци су вазда причали да је кошарка курац од спорта. Као што су тако причали и за ватерполо.

Посери се слободно по резултатима, низ се наставља, а ти купи семенке и уживај.

• Upvote 5
Posted

Која осим Змагове екипе је била пристојна и толико плаћена? Пошто смо трошили те милијарде евра.

И да Вујанић није можда прешао да би узео неки трофеј, што није могао у Звезди, јер није, јелте, било пара и морао је Звезду да чупа да не испада из лиге јер је играо са Братићем, Тицом и осталим величинама.

Да хоћу исти третман, тј равноправан. Рецимо да се не дозвољава да се туку судије, да се свима прети и утерује страх целој лиги. Ми кењамо, Мута кења, кењао је Лукајић док је био у Хемофарму, сви кењају само сте ви у праву, само је Вујошевић велики праведник, Дон Кихот који се бори против Звезде, гиганта, осовине зла, која само што се није угасила тако силно угњетавајући јадни партизан.

• Upvote 3
  • Downvote 1
Posted

Колико год да је била плаћена, трофеја нема и отишли су низ ријеку.

И зато не може бити исти третман. Не третман код судија, већ финансијски, спонзорски третман. Не могу исте паре од државе, кад већ иду, да иду код вас и код нас. Не могу јер ви немате никаквих резултата. Појели сте и грб клуба, опрали паре, покрали Агробанку итд.

Резултати се пресликали и на ЕЛ. И тамо крадемо? А да, тамо нема Муте и Лукајића да кукају како годинама крадемо.

Ми освајамо све баш захваљујући Вујошевићу. Освојићемо и ове сезоне и то лаганије него што се мисли.

Видело се то у последњем дербију, где смо играли са 6-7 играча.

Дајем оба бубрега да би Вујошевић на клупи Звезде добио Партизан са 15ак разлике.

• Upvote 6
Posted

Је л' неко рекао да Вујошевић са Звездом не би добио овај партизан? Није.

Не краде у Евролиги, али као што је Срета већ објаснио, зна се како је дошло до доминације у Србији, услед које сте дошли до статуса редовног у Евролиги па се то годинама услед свињиних стручних квалитета које нажалост поседује преточило у резултат.

Освојите све, боли ме курац. О свињи и КК партизан док је у њему иста мислим све најгоре, пре свега због поступака и свињине личности. Да је све то остварено на другачији начин први бих честитао. Коме год је лепо, нек ужива у свињиним трофејима. Као што њега не подносим не подносим ни на пример Гуровића,Коромана и сличне да не буде да сам пристрасан.

Што би рекао Његош, и да сте здраво.

• Upvote 2
  • Downvote 2
Posted

Мајсторе, ја ти наводим пример Вујошевић у Звезди због чињенице колико он добар тренер.

И због чињенице колико нам је он донео титула на које ти пљујеш.

Не би ти честитао ни да је све најчистије могуће. Ти не пишеш Партизан великим словом П, а да не идемо даље. :)

Пробудиш се, одеш до клозета да се олакшаш, Вујошевић ти дахће за вратом.

Отвориш фрижидер, ето га Дуле, смејети се у фацу.

Ручак, ти си гладан, подигнеш поклопац од лонца да наспеш себи пасуљ, ето опет Вујоша. У курац, не могу ни да једем од њега.

Хоћеш да се истушираш, окренеш се, чујеш гроктање. Да није Дуле? Хоће да ти истрља леђа.

После поноћи на спавање. Ту је опет наш Дуле да те помилује.

Није то ништа и Орландо Блум има страх од свиња.

• Upvote 10
Posted

Ista stvar sa Stanojevićem. Osvoji titulu, i mjesto da se zdravo raduje on diže pjesmu "Kurva umire". To su kompleksi još iz igračkih dana, vjerovatno je slična stvar i sa Vujoševićem.

• Downvote 1
Posted

Вујошевић скоро да није ни играо кошарку.

Станоје нема титула као играч?

Замисли Благи, пријатељу мој, како је овим клинцима.

Ето, генерација читава кренула у школу, а титуле нема.

Posted

Замисли Благи, пријатељу мој, како је овим клинцима.

Ето, генерација читава кренула у школу, а титуле нема.

ipak ja im verujem da i vujos i danilovic i ja i ti i svi vuku i dan danas komplekse iz dana kad je zvezda osvajala sve sto je imalo da se osvoji

mislim da imaju cak i enbiej titulu negde,ako je nisu propili kao grb

a i da jesu,nema veze,cokili ce to uredno da dopise

Posted

Dobra rasprava.

Buduci da je sve receno, dodacu jos samo to da sam siguran da je moguce stvoriti takvu klimu u drzavi da Svinja ne uzme ni jednu jedinu titulu za 10 godina. Takodje sam siguran da bi dobar deo vasih polunavijaca koji su se popalili na basket, pevao Svinjo debela.

Ja Svinju izuzetno postujem kao neprijatelja, zasluzuje respekt. Volim tip ljudi koje bira za saradnju na terenu, ratnicki. To je lepo. Nekada je klima jednostavno takva, da ne mozes da biras sta i kada zelis. U poslednjem derbiju jeste bili oslabljeni, ali to je tako, jednostavno se desava. Pa barem deset derbija smo izgubili na nekompletnost u poslednjih par godina. Roberts, Tejlor i ekipa dodju i samo polome noge... Siguran sam da i to grobari pripisuju kao Svinjin uspeh. Gledao sam vasu utakmicu protiv Fenera, da ga jebes, ja nisam video da je sudija krao partizan, iako je gresio dosta. Opa, eto Svinja sebe opravdao. Poslednji derbi, reci da ste pokradeni je u najmanju ruku sarlatanski. Ali Svinja svemoguci, opet satro u nemilosti. Imamo bolji tim, imate boljeg trenera. Nema tu mnogo filosofije. S druge strane znam dosta grobara koji bi tacno pocrkali da smo dobili Lokomotivu sada. Stah. Svinju je isto strah, ne prodje jebena konferencija da ne pomene svog brata vucica i Zvezdu. Jebacemo vas jako i to ce boleti. Krenite sa deprozepamom i vinjakom. Posle 15 godina.... bude bolje.

• Upvote 1
Posted

Šta koji moj, ponovo ujedinjena čerga cmizdri i kune svoju sudbu kletu...

Ma nije to on nista kriv.Pa jebote.Kako se meni ili tebi nikada ne desi da nas izbode neko sa kim sedimo u drustvu?Znas kako?Tako sto se ne druzimo sa takvim personama,i nemamo nista sa njima.

Sad, da l' ćeš da primiš bodež u zadimljenoj kafani od strane pijanog pobratima/domaćina, ili martinku u ljuBu, nunčake u pleksus od strane nekog tamo masnog čupavca na koncertu Retrosatana - suština je ista, atak na cenjenu ličnost, samo je proces rekonvalescencije drugačiji.

Ali, da se razumemo, bodu samo pičke.

Mada, i metalci su pičke. Dokazano.

Samo još Bata da empirijski dokaže da su Srbi pičke. Pičketina klasična.

Које камаре пара? Које? Ко је то играо за огромне паре? Бакић, Суботић, дебели Мајлс, Николић? Или Ковач, Милошевић, Миња Рибаундер, Елмедин, Мишановић? Јеретин, Тица, Дозет, Копривица, Балабан ?

Lažni bokser, (para)olimpijac, Tundži Avodžobi, igrao za 250 000 evra samo da bi izigravao babuna u reketu, u finalu plej-ofa. Jedino ostaje žal što ga Miloje nije nokautirao.

Lažni četnik Gurke za isto toliko, plus ugovor na dve sezone, a godinu dana pre promocije u Ljutice Bogdana kleo se u moć parnog valjka.

Rakoč iz Minesote došao u Zvezdu, tad sigurno nije igrao za tepsiju ribe, jerbo je bio dečko u usponu i dobro se kotirao na tržištu... Da ne spominjem angažmane Skunija, Lunija i ostalih Obina u vreme najvećih privatizacionih otimačina.

После титуле '98 замало смо испали из лиге, последњих година пре Човића смо се распадали.

I dve godine pre te antologijske titule umalo se nije ispalo iz lige. Bila je to sezona kad vam je talični ćelavac Nebojša Ilić bio glavni igrač.

A igrao je i onaj drugi, nepravedno zapostavljeni ćelavko, Mirko Pavlović, docnije poznatiji kao sportski direktor, u epohi kad se Zvezda gasila, a Uvalin pizdio na konferencijama za štampu, ne shvatajući da mafijaška pudlica samo priprema teren za preuzimanje kluba.

Uklet klub, luzerski, šta dalje reći.

Не требају вам титуле, јер ви цигани сте до јуче говорили како је кошарка курац од спорта и како вас то не занима.

Ко вас јебе, трофеји се памте и пишу.

Idi Piksi, ko te jebe, može Zvezda i bez tebe...

• Upvote 1
Guest Bata Životinja
Posted

nema šta, čim vidim Efenberga da ovoliko piše mora da su ga cigančine mnogo iznervirale

Da,institucija ciji su fudbaleri bili Pavelicevi sledbenici a predsednik najveci krvnik srpskog naroda,taj koji je proterao 250.000 srba iz te iste Krajine.Ili cekaj,i za to su krivi srbi?

što toliko lažeš, lemi jbt...

prvo, jesi li ti upoznat sa notornom činjenicom o Mladićevim dnevnicima? Je li čovek napisao da će dati Krajinu za desetak milijardi, alo Mladić je to pisao, a Sloba sproveo u delo. Samo ste vi ispali Koštunica, nisu vas obavestili

i ne diraj fudbalere Patizana više jbt, Bobek je za tebe svetac

i da, Srbi su krivi, lepo sam ti objasnio ali ti o ratnoj taktici znaš još manj nego o fudbalu

šta se dešava kad te 8 miliona Srba iz Srbije ostavi na cedilu?

1. gubiš pregovaračku poziciju - neprijateljska strana neće mirovni sporazum jer vidi da na terenu može da izbori bolji rezultat i osvoji više teritorije

2. gubiš vojnu moć - rat duže traje. to je jebena udžbenička činjenica

samo idiotu nije jasno da bi rat deset puta kraće trajao da neprijatelj nije video da 80% Srba boli kurac za ljude preko Drine. Izgubili smo pregovaračku poziciju, jeli smo govna u rovu 4 godine jer je Sretin ćale ladio muda.

Jebi se bre više s tim ustašama, oni su ušetali u Knin ne zato što su sposobni za to već zato što su Srbi pičke izdajničke.To je fakat, stajaće kao fakat milenijumima.

• Upvote 1
  • Downvote 5
Posted

Nego, je l' gledao neko tekmu sinoc? :bigblue:

Dobili s pola snage, posle opustanja nas sustigli, ali smo rutinski vratili prednost. Sto se tice Mege, bas mi se dopada tim, sve mladi igraci (osim Ratka ofc, i neka vrati brkove), vidi se da ima dosta talenata, verovatno najperspektivnija ekipa u ligi, s tim sto ce vecina cim jos malo stasa u Zvezdu, Partizan i evropske klubove.

• Downvote 3
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...