BLAGOJE Posted November 26, 2013 Report Posted November 26, 2013 de si smrdalande,na kurac te nabijem gledao sam ja,i lazes samo tako,jedva ste se izvukli,da je miloje sem varde imao ijednog igraca sa facijalnim dlakama dobili bi 10 razlike po picci jel' ce cokili placa da i na jumu siris vrtloge lazi,prevara i obmana? 2 2
Мајор Гашпар Posted November 26, 2013 Report Posted November 26, 2013 Ма, реално, претанка је Мега да направи било какво изненађење. Стигли су оно предност од 15-16 поена, судија искулирао фаул на Радовићу од стране Крпеља, па је потом Радовић добио техничку и Звезда рутински добила. И да није било техничке, Звезда би лагано добила. Иначе, ужасна одбрана, поготово кад су играли зону. Натрпаше их тројкама. Остане играч сам по пар секунди, намести се и забоде.
lemmy sixx Posted November 26, 2013 Report Posted November 26, 2013 i ne diraj fudbalere Patizana više jbt, Bobek je za tebe svetac Bobek je ustasa koji je igrao za Pavelicevu reprezentaciju NDH.Cinjenica od koje ne mozes pobeci. Franjo Tudjman vam je bio predsednik,i on je krvnik srpskog naroda.Najveci krvnik nakon II svetskog rata,Cinjenica od koje ne mozes pobeci. Sve ostalo sto si naveo je tacno,u potpunosti.Ali ono sto je nenormalno,je da za sve krivis srbe iz Srbije,Sretinog caleta i politicare.Nisu oni bombardovali kolonu iz Knina,nisu oni terali ljude iz Benkovca i Obrovca,nisu oni izmislili Oluju...nisu oni granatirali moju ulicu,ubijali moje komsije i urnisali mi kucu.To su radile ustase! I odjebi vise sa tim tvojim idiotarijama iz paralelnog univerzuma. 1
Srlandand Posted November 26, 2013 Report Posted November 26, 2013 de si smrdalande,na kurac te nabijem gledao sam ja,i lazes samo tako,jedva ste se izvukli,da je miloje sem varde imao ijednog igraca sa facijalnim dlakama dobili bi 10 razlike po picci jel' ce cokili placa da i na jumu siris vrtloge lazi,prevara i obmana? Malo je meni tih tvojih brdjanskih 8 santima jbg Kako da ne, svaki dan dobijem kesu zlata otetu od radnog naroda sa Kosova, moze mi se
Guest Bata Životinja Posted November 26, 2013 Report Posted November 26, 2013 Bobek je ustasa koji je igrao za Pavelicevu reprezentaciju NDH.Cinjenica od koje ne mozes pobeci. Franjo Tudjman vam je bio predsednik,i on je krvnik srpskog naroda.Najveci krvnik nakon II svetskog rata,Cinjenica od koje ne mozes pobeci. da je Bobek ustaša spakovao bi se 1991. i otišao. i bolje bi živeo u Hrvatskoj nego u Srbiji Sve ostalo sto si naveo je tacno,u potpunosti.Ali ono sto je nenormalno,je da za sve krivis srbe iz Srbije,Sretinog caleta i politicare.Nisu oni bombardovali kolonu iz Knina,nisu oni terali ljude iz Benkovca i Obrovca,nisu oni izmislili Oluju...nisu oni granatirali moju ulicu,ubijali moje komsije i urnisali mi kucu.To su radile ustase! nisu ni Bonera i Antonini davali golove Milanu
lemmy sixx Posted November 26, 2013 Report Posted November 26, 2013 Komparacije su ti da se useres.Al bukvalno. 3
El Karnisero Posted November 26, 2013 Report Posted November 26, 2013 Вуду Ракоч није играо ни за какве посебне паре. Хтео је да се врати у Звезду, и одбио понуде из јаких лига, тако да ти то пара у воду. Јесте, сад си навео све играче у последњих 15 година, пре Човића који су примали неке озбиљније паре. Значи Пен, Авоџоби, Екезие, Тејлор, Пешић као тренер и то је то. Немој ми рећи да су О Бенон, Хендерсон и Марш играли за камаре пара. Тих сезона пре титуле се не сећам, прва сезона коју сам како тако пратио је та кад се узела титула. Али ако је то истина, онда имамо 3 периода када се замало испало из лиге у последњих 20 година, што му дође минимум 6-7 година беде. Што се тиче онога што је Довла рекао за спонзоре не слажем се баш. Што се тиче генералних спонзора, ја се сећам да су Звезди спонзори били Лукоил, Кокта, Делта, у два наврата и нисмо имали спонзора, тако да тешко да је исто као са партизаном коме су спонзори били МТС, Галеника. НИС, Мобтел (који је ваљда већински био у државном власништву). 1 2
Guest Bata Životinja Posted November 26, 2013 Report Posted November 26, 2013 Komparacije su ti da se useres.Al bukvalno. postoji samo jedna komparacija, valjda znaš da brojiš, kad već ne znaš šta je teza, šta su varijable i indikatori valjda znaš svih 10 cifara jedna komparacija i sasvim ok komparacija. Ne mogu ja da optužujem Đilardina što je dao gol kad je njegov posao da daje golove. I posao ustaše je da kolje. Šta bi trebalo, da sednem da mu objasnim kako to nije lepo? Jedini koji nisu radili svoj posao su Bonera i srpski izdajnici, svih 8 miliona izdajnika, uključujući Sretinog ćaleta. Што се тиче генералних спонзора, ја се сећам да су Звезди спонзори били Лукоил, Кокта, Делта, у два наврата и нисмо имали спонзора, тако да тешко да је исто као са партизаном коме су спонзори били МТС, Галеника. НИС, Мобтел (који је ваљда већински био у државном власништву). jesi li ti čitav, majstore, ta Delta ima godišnju zaradu od 4-5 milijardi, a ukupan godišnji budžet Srbije, koji pune građani porezom, strani krediti i javna preduzeća je pišljivih 8-9 milijardi evra dakle, ta Delta vredi kao pola budžeta, kao pola države, a ti pričaš o MTS-u pišljivom, pa taj MTS ne puni ni deseti deo srpskog budžeta da je Delta bila jedini sponzor Zvezde bilo bi previše, a ne još Lukoil i Kokta i ostali... no ovde uopšte nije to u pitanju već sama činjenica da kad neko zadnjih deset godina ima 10 titula a drugi ima dva kupa, onda lepo nećemo po pola nego po zaslugama i ne lupetajte da je neko gurao Partizan, jer je Partizan osvojio EL 1992, igrao FF 1997, blistao u EL devedesetih čak i sa Čubrilom kao perjanicom. Čak i devedesetih smo bili boljij od Zvezde u EL, o čemu vi bre pričate više... 1
El Karnisero Posted November 26, 2013 Report Posted November 26, 2013 А да ти кренеш да читаш оно што сам ја написао, а не оно што ти желиш да видиш? Причам о односу државе, парама које клубови добијају од државе, ако ти је спонзор Делта или Лукоил онда ти главни спонзор није државна фирма. Ја се са Довлом не слажем, али он културно расправља, не извлачи моје изјаве из контекста.
Sreta Posted November 26, 2013 Report Posted November 26, 2013 (edited) Jedini koji nisu radili svoj posao su Bonera i srpski izdajnici, svih 8 miliona izdajnika, uključujući Sretinog ćaleta. Moj cale je spasao hiljade zivota, sto za vreme rata puskom, sto kao lekar. Urgentna medicina za to i sluzi. Da li ti idiote maloumni shvatas da kenjas tu o tezama, indikatorima i varijablama, a dedukcija ti je na nivou hendikepiranog glodara. Kukao si pre neki dan kada ti je neko pomenuo roditelje, a sada ovde radis isto. Jedan od vecih izdajnika je tvoja keva, sto te je rodila. Ajde napij mi se krvi kad te molim, smekeru. Edited November 26, 2013 by Sreta 4
Guest Bata Životinja Posted November 26, 2013 Report Posted November 26, 2013 nije meni niko spomenuo roditelje već mi je jebao jednog roditelja, postoji velika razlika nauči šta je dedukcija pre nego što upotrebiš reč, da se ne bi blamirao ubuduće
Sreta Posted November 26, 2013 Report Posted November 26, 2013 (edited) Tebi izgleda svaka recenica mora da se objasnjava. Volimo mi ovde kvalitetan spam, ali da ga jebes: Ti si pedercina. To ti je valjan sud. Popusis mi kurac, pedercino. Edited November 26, 2013 by Sreta 5
Guest Bata Životinja Posted November 26, 2013 Report Posted November 26, 2013 Već sam ti ga pušio, zaboravljaš. I lizo sam ti jaja dok si mi pričao kako te je Kačavenda taslačio u rčma. Obećao si mi da ćeš ga sledeći put dovesti da odradimo jednu trojku. P.S. imaš najmekšu guzu na svetu, Sreto, cmok, cmok А да ти кренеш да читаш оно што сам ја написао, а не оно што ти желиш да видиш? Причам о односу државе, парама које клубови добијају од државе, ако ти је спонзор Делта или Лукоил онда ти главни спонзор није државна фирма. Ја се са Довлом не слажем, али он културно расправља, не извлачи моје изјаве из контекста. stani bre, jel ti shvataš da država čini četvrtinu srpske ekonomije? 3/4 su u privatnim rukama oćeš da se menjaš? Eo ti država, daj ti meni Deltu i privatnike
LoveHateLove Posted November 26, 2013 Report Posted November 26, 2013 I u cemu je onda problem? Jel Zvezda drzi monopol na dovodjenje sponzora iz privatnog sektora? Jel neko brani Danilovicu da dovodi sponzore?
El Karnisero Posted November 26, 2013 Report Posted November 26, 2013 Пусти га бре, видиш да није способан за нормалну расправу. Толико истрже ствари из контекста и мења теме да би му Шешељ позавидео.
Guest HEFEST Posted November 26, 2013 Report Posted November 26, 2013 Ma i jedni i drugi su truba. Partizan se jedno vreme malo kurcio i to bi bilo to. Mozda u nekom drugom zivotu.
Guest Bata Životinja Posted November 26, 2013 Report Posted November 26, 2013 pa jbt, na kojoj planeti vi živite pa mislite da je srpski privatni sektor isto što i recimo englesko preduzetništvo pa taj privatni sektor je prodat budzašto partijskim poslušnicima koji onda izigravaju tajkunčine svi ti bizmismeni su vezani za neku stranku to znači da je Zvezda imala političku podršku celo vreme kao i Partizan Partizan uopšte nije državni projekat
Vic Rattlehead Posted November 26, 2013 Report Posted November 26, 2013 http://www.nbaserbia.com/vesti/6239/povreda-derik-rouza-napravila-problem-paritizanu Neka sada tuži Bulse jer ugrožavaju Partizan. :haha:
Vic Rattlehead Posted November 26, 2013 Report Posted November 26, 2013 Deron Vilijams bi htio u Bulse ali ipak čeka poziv Vujoševića. :haha:
lemmy sixx Posted November 26, 2013 Report Posted November 26, 2013 postoji samo jedna komparacija, valjda znaš da brojiš, kad već ne znaš šta je teza, šta su varijable i indikatori valjda znaš svih 10 cifara Prva komparacija je slika koju si postavio,Druga komparacija su Bonera i Antonini.Mentolcino. 1
Guest Bata Životinja Posted November 26, 2013 Report Posted November 26, 2013 slika nije komparacija već ukazivanje na tvoje licemerje može biti komparacija jedino ako smatraš da je Prosinečki ustaški sledbenik
kuruz Posted November 26, 2013 Report Posted November 26, 2013 Bog poživeo izumitelja scroll funkcije
El Karnisero Posted November 27, 2013 Report Posted November 27, 2013 http://www.zurnal.rs/2013/11/27/ekskluzivno-dordevic-preuzima-kormilo-reprezentacije-srbije Сале селектор. Срећно мајсторе.
Recommended Posts