Jump to content

Recommended Posts

Posted

Posten covek jednostavno mora da trgne koju... Mene spasli grobari, da su smrdine dobile, morao bih da predjem na rakiju....

Ocima mi srce svoje daje, reci ne zna, ali sisa jaje!!!!

TRLAJA TRLAJA

ZNAS TI STA JE!

• Upvote 5
Posted

Divljačka košarka Partizana, gomila ispucavanja, bez skoka, u suštini mi se svidja ova brža igra, ali možda prevelik kredit imaju da ispucavaju šuteve sa distance, pogotovo u ranoj fazi napada... očekivao sam poraz iskreno, ali ovaj Nanter je majmunska ekipa bez imalo taktike, izvuče ih skok, na plusšest trebalo je umrtviti igru ...

• Upvote 1
Posted

Cim sam video onaj rvacki zahvat Milisava na 5,9 sek do kraia, sve mie bilo jasno...jos tad su telefon i daljinski otisli u paramparcice...morali smo da branimo i Hefest bi pogodio dva bacanja protiv nas, a kamoli onai Micam...mec je takav bio da se masilo na kilo, velika verovatnoca da bi i oni promasili, a za nas sam znao 100% da nema nista od poslednjeg napada...dobro i da smo sutnuli, kakva takva nadae bila...samo sto me iskustvo naucilo da nema od toga nista, epilog je bio poznat

Sto se tice crveno-belih - Nelson prodao

Posted

Нисмо имали среће у завршници , то је то. Кренуо је на улаз Нелсон и убо би да се није оклизнуо. Јесте да је могао да врати лопти кад се оклизнуо, али вероватно није имао појма колико је остало времена до краја. Да смо дебелог заторили раније можда би и добили али сам задовољан, одлична кошарка. Раденовић одиграо мајсторски последњу четвртину, мали Митровић прву.

Posted

Sta znam, nama nije odgovaralo ni jedni ni drugi da dobiju :D Mada ipak mislim da bi bilo bolje da je PAO dobio, pre ce oni sve do kraja da dobiju nego Laboral. Je l' svi koji ispadnu idu u Evrokup?

Posted

Водимо у Новом Месту, чак смо одиграли у једном периоду и сјајну зону али Митровић је повредио колено, баш гадно изгледа.

Posted

Ma ovo je zajebancija, nisam nesto pazljivo ni gledao, vec se prakticno zna ko ce na F4. Sad je bitna evropa a ovde se ceka kraj sezone i borba za trofeje.

Steta za Mitrovica, ovo je trebala da bude njegova sezona.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...