Jump to content

Recommended Posts

Posted

21 izgubljena lopta, od toga Šilb pola. Čovjek je odigrao katastrofalnu utakmicu a opet ga Radonjić drži skoro cijelo vrijeme. Ne shvatam da Simonović nije uopšte pokušavao za 3 poena.

Posted

Наравно, то знамо сви одавно и све је објашњено хиљаду пута. Провери негде да ли је Косово независна држава па се јави.

Радоњић опет продао, усере се у завршници и нит' мења нит' тражи тајмауте.

Posted

eto dovla,konacno mene ludog neko da poslusa,ja pricam da treba ove klince poznjeti kad se vec drzi obdaniste.da se ima jos malo pameti pa i po regionu da se proseta...

Posted

Kurac povreda. Nije mu se uklapao. (!?) Mali smo jbg, nudili su se kao sto si reko. Za Silba se ne bih slozio, fali na primer Pesic da ga iskoristi za bekdor, sut posle kretnje i trougao... Silb mnogo zna, pa mi sad mozemo da seremo koliko god hocemo. Radonja razocarao, cutao je kad se lomila utakimica, plus, zaboravio na Zutog... Uzao sam pare na Zvezdu, ali naravno, sve ide na alkohol!

Posted

sve razumjem ali koji kurac kad vidi da se ovima vise ni ne zivi ne ubaci bar salica i andrica,musli ce da mu izvuce pobjedu

ja se bojim da ce malo biti dva igraca do zime,kinsi samo sto se u komade ne raspadne

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...