Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pošteno odigraše, svaka čast.

Mislim da je tu realnije da bude Panionios umesto Radnickog. Evrokup ce biti isto zanimljiv.

Puno sreće u kupu Lilijane Ronketi.

• Upvote 2
Guest Bata Životinja
Posted

pitanje za četnika iz Žitišta

''Dakle, zaključak je da je ćora ubedio sve navijače da je njegov klub crvena zvezda iako je to FMP. Novinari naravno pišu o ovom klubu kao da je stara zvezda. Jedino mi nije jasno zašto se onda Dule bunio zbog oproštenog duga tj. svrstavanja u treću kategoriju i samim tim smanjivanje na 2.5%? Kakve taj dug ima veze sa ovom novom zvezdom ako ga je napravila stara?''

Posted (edited)

pitanje za četnika iz Žitišta

''Dakle, zaključak je da je ćora ubedio sve navijače da je njegov klub crvena zvezda iako je to FMP. Novinari naravno pišu o ovom klubu kao da je stara zvezda. Jedino mi nije jasno zašto se onda Dule bunio zbog oproštenog duga tj. svrstavanja u treću kategoriju i samim tim smanjivanje na 2.5%? Kakve taj dug ima veze sa ovom novom zvezdom ako ga je napravila stara?''

nisu ovo nova i stara Zvezda, nego FMP sa promenjenim imenom i prava Zvezda

e sad, prava Zvezda je u stečaju koji se sprovodi reorganizacijom, pa je sačinjen unapred pripremljeni plan reorganizacije

FMP je, prema tom planu, preuzeo deo poslovnog imena prave Zvezde i grb, a obavezao se da uplaćuje određene iznose na račun prave Zvezde

zato se sada zove Crvena Zvezda pa kako već, ne znam da li je Telekom, Beograd ili Diva, ko će to popamtiti

i normalno da FMP ima interes da ti iznosi potraživanja budu što manji, jer će morati manje para da daje

zato se Dule i buni

pre petka neću moći detaljno da ti napišem, ne znam gde mi je mozak od obaveza, a juče sam dušu ispovraćao

al to je suština

Edited by Underkuruz
Guest Bata Životinja
Posted

to sam otprilike i pretpostavio, ali ipak sam želeo da proverim

hvala na odgovoru, ne moraš da detaljišeš kasnije, jedino ako ima neka pikanterija

Posted

morao bih opet da čitam UPPR

nije previše obiman, ali trenutno stvarno nemam vremena

pisao sam nekad o tome baš na ovoj temi, prelistaj malo

Posted

У Еурокупу смо у групи са Нижњи Новгородом, Паниониосом и Билбаом. Морали би то да прођемо. Олимпији пала солидна група мада су они распад ове сезоне, Раднички и Цедевита нема шансе да прођу групу.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...