Jump to content

Recommended Posts

Posted

i šta sad to znači?

Mančester popuši od Totenhema, a pobedi Arsenal, pa Arsenal pobedi Totenhem

i kako sad to?

opet će Dule da penetrira na kraju sezone

• Downvote 4
Guest Bata Životinja
Posted

a i nama je tanja, mada ako svi budu na okupu biće pakleno

Posted

Mislim da nije, dobro Savovic je bolji od Radenovica ali sad je dosao kapiten tako da nema zime, tako da tu jedino Rakocevic nedostaje od igraca koji su pravili razliku, ostali su svi bolji, jedino sto je Rasko pao u formi, to je minus. Sa druge strane, mislim da je i Partizan jaci, ako bude kompletan mozda je Partizan blagi favorit zbog iskustva i igraca i trenera, realno svinja je bolji trener od Radonjica.

Posted

Коки кошаркашка незналица.

Са прошлогодишњом екипом би нас сви редом почистили у Евролиги, евентуално би једну или две победе имали, плус би нас то уморило па би и у АБА лиги имали 3-4 пораза више. Џенкинс колико год да је глуп 500 пута је бољи играч од Вука(капитена, рекордера, НБА потенцијала), Раденовић, Шилб је за Скота Леброн. Савовић јесте бољи од Раденовића, а и Рашко није на нивоу од прошле сезоне али је Боби много бољи од македонца и дебелог Брауна, а Тејић/Митровић су бољи од Суботића сигурно. Плус је екипа уигранија, Симоновић је у бољој форми него прошле године ( мада је и даље папан), Нелсон боље игра, Лазић је у бољој форми, Блажич је ту. Прошле године је сав нападачки терет ишао на Игора, сад имамо сваку утакмицу неког другог играча који се истакне, и ко год да нам се повреди успели би некако да се покрпимо.

Са Игокеом рутински, Лазић закуцао као звер, Тадија капитен убо неке тројке,видећемо како ће да се уклопи. Само се надам да његов долазак не значи да је Митровић у ауту до краја сезоне.

• Upvote 4
Posted

Мени је криво ако се Бертанс и Вестерман не врате до краја сезоне, није фора играти финала против непотпуне екипе.

Posted

Мени је криво ако се Бертанс и Вестерман не врате до краја сезоне, није фора играти финала против непотпуне екипе.

Вратиће се Бертанс да вас опет закопа.

• Upvote 2
Posted

"Oni drugi, koji su preskakali tramvajske sine bojeci se struje, navijali su za Partizan"

Pobeda! :haha: Najbolja prozivka ikad.

Guest Bata Životinja
Posted

''uličarski duh'' :haha:

koje budale hahah, pa naravno da ste uličari jbt to vam stalno i govorimo

Posted

ne vidi se ovde onaj deo prema kojem se oni kešaju na tramvaj i drže cigarete između kažiprsta i malog prsta

i da se zovu Reakcija

• Upvote 1
  • Downvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...