Jump to content

Košarka

Baal

Recommended Posts

Добар је Цветковић,али нисам сигуран да је баш за Евролигашки ниво. Одлично би било довести и Кука, таман нам фали плеј. Џенкинса на 2 и решен проблем. Можда и боља солуција него да доведемо само тројку.

Добар је Цветковић,али нисам сигуран да је баш за Евролигашки ниво. Одлично би било довести и Кука, таман нам фали плеј. Џенкинса на 2 и решен проблем. Можда и боља солуција него да доведемо само тројку.

Ovo. A sto se Bogdanovica tice, da li to ikoga iznenadjuje vise? Zvezda i skauting mladih igraca su dve nepovezane stvari, i u fudbalu i u kosarci.

ima nešto i u instituciji...

ima nešto i u instituciji...

Наравно. :)

А и јебало му се да дође у распалу Звезду где нису имали пара ни да купе прашак за прање како би опрали дресове. Ако лажем ја, лаже и Увалин.

kolega poznaje Bogdanovića, kaže da je bio Cigan

a recimo mnogo sam se iznenadio kad sam čuo da je Kešelj bio Grobarčina

Izdaja na svim frontovima. Ma Kešelj je teletabis, takve je Mire Radošević slao po burek.

Dobar je Bogi, ali on se tek ispilio, ima tu još prostora za napredak, i moraće da se adekvatno oduži instituciji, kao i kormilaru vizionaru.

Jedan od retkih bekova, u poslednjih par godina, koji nije ''menadžerska prevara''. Živo me interesuje gde će pokušati da odleprša na kraju sezone, a pokušaće sigurno... Toša da oduzme pasoš, Danilović da blokira aerodrom.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...