Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jebote,koliko ste postova nakantali.Mrzi me da citam.

Kum je u pravu,nisam u toku sa evropskom kosarkom poslednju deceniju,ali svako ko tvrdi da to nije profitabilan sport je naivan.Mozda kasnije i udjem u diskusiju ali me sada jako mrzi.

Malo jesam sovinista jebiga.Taman koliko treba.

Manowar me razocarao,nije dobro preradjen Kings Of Metal,Adams zvuci ko kurac i ocajno je otpevao Wheels Of Fire.Peder.

• Upvote 1
Posted

Jebote,koliko ste postova nakantali.Mrzi me da citam.

Kum je u pravu,nisam u toku sa evropskom kosarkom poslednju deceniju,ali svako ko tvrdi da to nije profitabilan sport je naivan.Mozda kasnije i udjem u diskusiju ali me sada jako mrzi.

Grešiš, nema potrebe da ulaziš u diskusiju, evropska košarka je neprofitabilan sport,doduše možeš sebe da ubedjeješ u suprotno to je tvoje pravo.

Posted

У праву је Доктор.

Грци годинама у губитку, Руси бацају кеш, Шпанци све већа сиротиња (сем Реала и Барселоне, већ испричана прича), Талијани у були годинама...

• Upvote 1
Guest Bata Životinja
Posted

sve je to neka pozitivna nula, ne može da se poredi s fudbalom gde i sitni klubovi ispljunu milione za igrača

možda na Zapadu malo bolje prolaze jer su im karte skuplje, kod nas publika teško može nešto da nadoknadi

mada ja sam uvek bio za neku vrstu navijačke ispomoći (kao Galatasaaj što je kupio Drogbu), samo ne vidim da je to organizovano kod nas

Posted

У праву је Доктор.

Грци годинама у губитку, Руси бацају кеш, Шпанци све већа сиротиња (сем Реала и Барселоне, већ испричана прича), Талијани у були годинама...

sve se to poklopilo sa svetskom krizom. ranije nije bilo tako.

ajde, Trlaja, ne lupaj, kakva crna navijačka ispomoć. ljudi jedva sastavljaju kraj sa krajem, boli ih kurac još da daju pare za pojačanja.

Guest Bata Životinja
Posted

daj bre, milion navijača da uplati po 2 evra godišnje, o čemu pričamo, burek i jogurt

Posted

Набије 20 поена и прода текму. Тако и просли пут.

И после плаче.

Ко га јебе, прангијаш као и његова екипа. Једну акцију немају.

ghfgf.jpg

A zato on kuka, sve je jasno.

Guest Bata Životinja
Posted

Čestitke Megi, ovako se bori a ne kao Vujoševićevi puleni koji bježe kao sisice.

3069909.jpg

• Upvote 6
  • Downvote 2
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...