Jump to content

Recommended Posts

Posted

tepic ima neka minimalna primanja kolio sam ja razumio,naravno svima je isti motiv i to samo zato sto partizan igra drugu fazu EL.

ne treba se previse nadat' novici,raznatovic ce da ga zadrzi za sebe.

Guest Bata Životinja
Posted

Ma svi oni igraju džabe, čast je igrati za Vujoševića, šta ti je.

Dule i Hašim, najveći motivatori na Balkanu

Posted (edited)

Slazem se,ali nije u tome stvar,vec odakle pare ako se vec toliko kuka da se nema.

Nema se love!!!Dodje Tepic! Nema se loveeee!!! Dodje Pavlovic!!! Koga bre debela svinja zajebava.

Još jednom pokazuješ svoju neinformisanost u pogledu evropske košarke.

Павловић игра за 10.000 долара месечно + бонуси у случају трофеја.

Тепић игра буквално за џабе.

Eto informacije, znači za par meseci Pavlović će da uzme 40ooo-50ooo , a i to će mu biti plaćeno kad i Mačvanu :) Edited by Hail Metal
Posted

Piše da je u 20h.

Čoki tera maloletnice da se u tangama uvijaju, na polovini terena. Oduvek mi je zračio nekom mističnom, pritajenom pedofilijom.

Još onaj Mima Karadžić zinuo, zgranut čovek, šta li... Pa koja je to sekta onemoćalih perverznjaka.

Posted

Мусли издоминирао после утакмице.

Новинари - Дејане реци нешто о утакмици

Мусли - Нешто о утакмици

Новинари - Дејане ово је твоја најбоља утакмица у Евролиги

Мусли - Ето да и ја некад одиграм добру утакмицу у Евролиги

:haha:

Posted

Павловић игра за 10.000 долара месечно + бонуси у случају трофеја.

Тепић игра буквално за џабе.

odakle ti to?

Posted

Čudi me da niko nije kačio:

Imam neki osećaj da večeras Partizan dobija opušteno a sutra Čoki potpisuje stranca da skrene temu :)

Posted

Covece, koji smo mi smesan tim. Ovi padovi u igri mozda mogu protiv vas ali bilo koji ozbiljan tim bi nas razvalio. Taman pomislim evo konacno male skole kosarke i zamisljam srcke velikog vezira posle +20 i totalne dominacije u cetvrtoj cetvrtini kada ovi odluce da samo prestanu da igraju i vrate vas u mec. Sad ce biti prica "igrali taman koliko je dovoljno" i ostali bullshit, a realno da Bogdanovic nije sutirao kao paraplegicni midzet opusteno bi mogli i da nas dobijete na kraju.

• Downvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...