Jump to content

Recommended Posts

Posted

Koja antipropaganda kosarke Zadar-Cibona, pa jebote zar je moguce da seniori igraju toliko lose? Ispod 30% procenta šuta obe ekipe, prosto me čudi kako je neko ovo dobio.

Guest Bata Životinja
Posted

ko zna koja kladionica je ovo naručila, cigani su to

Posted

Tegi izneo činjenice. Nego, čudi me da niko ne pominje da je ista stvar uradjena sa FK Radnički Kragujevac

Posted

Ne košarkaški već fudbalski klub :bigblue: . Onaj stari Radnički je pod stečajem, dugove niko ne vraća, a ovaj 1923 funkcioniše normalno.

Posted

Круже приче да одустајете од организације ф4.

Као, бојкотују ваши навијачи, па нећете да нам чините услугу.

Може Загреб, навикли смо.

Може и ПГ, тамо смо домаћи.

Posted

А шта се десило са Заставом?

Oni su se još ranije spojili sa starim Radničkim. Valjda je to sad klub Radnički Šumarice koji je drugi tim Mutinog Radničkog i igra drugu srpsku.

edit: Omaših pa sam ti dao minus umesto da citiram :udri:

Posted

Klosar debeli, izjela ga zloba. Kad su nasi racuni bili blokirani godinama onda ga je boleo kurac. Vestacki odrzavati krmacu u zivotu, osvajati titule i kidati ga komad po komad!

• Upvote 4
  • Downvote 3
Guest Bata Životinja
Posted

ako je tačno ovo 15:1 stvarno ste cigančine

Posted (edited)

Ma naravno, dok smo mi bili u blokadi i patlidzanu se sudilo i davalo love sakom i kapom tad je sve bilo kul svinjolikom klosaru. E sad kada se pojavila konkurencija, kada i drugi klubovi imaju lovu i igrace, treba se suociti sa cinjenicom da si potpuno prosecan trener koji je brze-bolje najuren iz jedinog ozbiljnog kluba koji je trenirao pored partizana. Nije to lako, razumem njegovu muku, nek pusti nekog Balasevica, bice mu lakse.

Edited by Salvation
  • Upvote 4
  • Downvote 2
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...