Guest Bata Životinja Posted March 6, 2014 Report Posted March 6, 2014 Pavlović fenomenalan, rekao sam da je odličan igrač, a mnogi nisu verovali ode Pešić k'o prebijena mačka, ne znam je li Radonjić gledao kako izgleda pravi tim
Salvation Posted March 6, 2014 Report Posted March 6, 2014 Bravo komsije, i pored neizdrzive finansijske situacije i zavere celokupne drzave masona i vanzemaljaca uspeli ste da odigrate odlicnu tekmu i dobijete veoma jak bajern. Iskrene cestitke. 1
kuruz Posted March 6, 2014 Report Posted March 6, 2014 vi ste potpune mentalne nakaze račun KK CZ je bio u blokadi pare nisu išle na račun kurve zato što se u slučaju blokade sve što se uplaćuje na blokiran račun auzomatski preusmerava na poverioce, shodno prioritetnom redu na blokadi zato para i nema u zvaničnom listingu a lično znam kako je Slobi Vučićeviću naloženo da se odrekne 5 miliona evra zaloge na grbu Bekovoj firmi iz Luksemburga i slično samo sisaj kurvo 2 8
Јарослав Posted March 6, 2014 Report Posted March 6, 2014 lepo je čuti da neko ko sa 20 godina počne da navija za Partizan, a pre toga je bio Zvezdaš, kaže nekome da je mentalna nakaza ova svinja opet ne vadi Zvezdu iz usta RAŽANJ JE SPREMAN
BLAGOJE Posted March 6, 2014 Report Posted March 6, 2014 gepekovanja, alkoholisanje, kafanske tuče... pošten narod ko o cemu kurva o postenju inace,pustio pirocanac zvao debeli da cestita,pitao dje iskopasmo ovog srbina za siromasne
kuruz Posted March 6, 2014 Report Posted March 6, 2014 lepo je kad neko ko je u srednjoj školi nosio helanke prestane da ih nosi kad napuni 25 no, wait 1 2
Мајор Гашпар Posted March 6, 2014 Report Posted March 6, 2014 По мени, Тепић играч утакмице. Запаковао Дилејнија, пристојно одиграо у нападу. Центри го курац.
BLAGOJE Posted March 6, 2014 Report Posted March 6, 2014 (edited) i da,receno mi je da prenesem da sasa i kinzi nocasnju pobjedu posvecuju zoakimu noi Edited March 6, 2014 by BLAGOJE
Мајор Гашпар Posted March 6, 2014 Report Posted March 6, 2014 Мој инфо је да су посветили Сандри Партизан.
Јарослав Posted March 6, 2014 Report Posted March 6, 2014 http://www.mozzartsport.com/vesti/vujosevic-novac-nismo-dobili-nego-osvojili-zvezda-je-od-56-miliona-16-dobila-za-rezultate-ostalo-je-bila-pomoc/71970 Juče sam tvrdio da je izbegnuta obaveza da grad da Partizanu za plasman u 16 najboljih u Evropi 10 miliona dinara, što je usvojeno pravilnikom pre ove sezone. postojao je samo predlog tog pravilnika, koji nije usvojen što kaže Sreta, izjeda ga zloba
BLAGOJE Posted March 6, 2014 Report Posted March 6, 2014 o'kle onda tegiju sluzbeni list sa objavom tog pravilnika?
Мајор Гашпар Posted March 6, 2014 Report Posted March 6, 2014 Сад рече Тегелтија да убудуће на СОС-у неће ићи комплет конференције тј. сецкају делове где се говори о кешу итд.
BLAGOJE Posted March 6, 2014 Report Posted March 6, 2014 (edited) sve dok cokili ne pojede onaj sluzbeni list uzdam se u njegovo postenje koje je istakao uvazeni clan m-16 Edited March 6, 2014 by BLAGOJE
Guest Bata Životinja Posted March 7, 2014 Report Posted March 7, 2014 Dule sve potvrdio, lepo čovek rekao ove godine, tamo neka cigančina izvlači isplate od ranije jel on misli da smo svi tupavi naprednjaci 1 1
Hail Metal Posted March 7, 2014 Report Posted March 7, 2014 (edited) Vujošević izdominirao, i ajde bre cigani prestanite pisati o sportu o kome nemate pojma, savremeni KK Partizan je izgradjen sedamdesetih sa sistemom koji i dan danas traje, uskoče tu neki isprdci poput Zvezde devedesetih ili Milove Budućnosti, ali zna se ko jebe i ko je dao najviše reprezentativaca. I u proteklih deset godina ste imali isti ako ne i veći budžet, ali džaba kad ste menjali trenere češće nego što ste se kupali, što su vam pored legendi kluba (da da imate i takve) klub vodili neke Žike Šarenice i Pauci. A i sad ga vodi osvedočeni kriminalac Čović i diktator Vučić. To je činjenica. Partizan godinama vode isti ljudi, Todorić i kompanija, nekad Divac , Sad Danilović, Vujošević, sve ljudi iz košarke. Dominantni smo bili i kad je bio Sloba, i Voja i Tadić, pa i kad je Vučić tu. Ogroman kompleks imate od Vujoševića, mnogo vas je jebao mnogo. Elem epohalna pobeda juče, kao što Major reče svi sem centara ekstra odigrali, još da se smanje retardirano izgubljene lopte i biće to medeno. Edited March 7, 2014 by Hail Metal 4 4
lemmy sixx Posted March 7, 2014 Report Posted March 7, 2014 Kume,mani se vise retorike iz paralelnog univerzuma. Cinjenica 1: dobijali ste 3 puta vise para i imali ste dominaciju u politickoj strukturi.Bili ste drzavni projekat. Cinjenica 2:sada mi dobijamo vise para i imamo dominaciju u politickoj strukturi.Sada smo mi drzavni projekat. Cinjenica 3:koliko je Danilovic covek kosarke govore njegova premlacivanja sudija po svlacionicama i skandali sa mafijaskim bosovima po kafanama i beogradskim splavovima. Samo cinjenice,bez demagogije. Jebali vas fasizam i Jugoslavija.Zvezda Srbija nikad Jugoslavija! 5 3
Guest Bata Životinja Posted March 7, 2014 Report Posted March 7, 2014 da, samo u ciganskom umu Crvena Zvezda i Srbija idu u istoj rečenici 2
vudun Posted March 7, 2014 Report Posted March 7, 2014 Stoga, da se podsetimo početkom juna ponovo kreće vreme sporta i razonode. 1
Guest Bata Životinja Posted March 7, 2014 Report Posted March 7, 2014 početkom juna u Srbiji ljudi neće lepo živeti
Guest Bata Životinja Posted March 7, 2014 Report Posted March 7, 2014 do sinoć su lepo živeli, a onda im je Partizan srušio sve nade, bez Bogdanovića
Мајор Гашпар Posted March 7, 2014 Report Posted March 7, 2014 Ми смо залутали и ево сад се враћамо полако, али не знамо како.
Hail Metal Posted March 7, 2014 Report Posted March 7, 2014 Samo cinjenice,bez demagogije. Činjenica je da ne pratiš dovoljno evropsku košarku.
lemmy sixx Posted March 7, 2014 Report Posted March 7, 2014 I to je cinjenica,stoji.Ali uopste ne pobija nijednu od suvih cinjenica koje sam gore izneo. 1 1
Hail Metal Posted March 7, 2014 Report Posted March 7, 2014 Kume,mani se vise retorike iz paralelnog univerzuma. Cinjenica 1: dobijali ste 3 puta vise para i imali ste dominaciju u politickoj strukturi.Bili ste drzavni projekat. Cinjenica 2:sada mi dobijamo vise para i imamo dominaciju u politickoj strukturi.Sada smo mi drzavni projekat. Cinjenica 3:koliko je Danilovic covek kosarke govore njegova premlacivanja sudija po svlacionicama i skandali sa mafijaskim bosovima po kafanama i beogradskim splavovima. 1.Budžet smo imali isti, ako ne i manji, svih ovih godina, a dobijali smo shodno uspesima propisanim statutom. Eto danas ispada da se više isplati igrati U Evrokupu nego u EL, Čovićeva logika, i usvojeno je. Samo što se sad nagrade usvojene statutom od kada su cugani na vlasti ne poštuju, u tome je problem.Nismo državni projekat, nego drćavna košarkaška institucija, dva različita pojma Činjenica. 2. Apsolutno si u pravu u ovoj činjenici, državni ste projekat. 3..Danilović je odgovara za svoje postupke koje je načio braneći pravdu. Čović je za prodaju i kriminal na Kosovu dobio da upravlja Zvezdom i Beogradom.Činjenica. 2. 2
Recommended Posts