Jump to content

Recommended Posts

Posted

A kako ste imali manji budžet? Možeš li naći zvanični izvor, a da ne potiče od Vujoševića,Tegija i sličnih grobarskoh demagoga koji mu dolaze u emisiju? Šta uopšte podrazumijevate pod budžetom, novac od Grada ili od sponzora?

• Upvote 1
  • Downvote 1
Guest Bata Životinja
Posted

juče si dobio izvor

Od 2008. na ovamo

višestruki osvajač jadranske

višestruki šampion srpske lige

redovni učesnik EL

ponekad i top16

jednom i F4

dobio 150 miliona

s druge strane tim koji nije osvojio apsolutno ništa dobio 50 miliona

2014. prvom timu neka dijabola neće da isplati zasluženi novac

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Pod većim budžetom podrazumevam veći budžet.

Niko od nas nema zvanične podatke, ja sam rekao da smo imali od prilike isti ako ne i manji budžet, a to potkrepljujem time što su nam stranci bili sličnih cena i kvaliteta, s razlikom što se u Partizanu bolje radilo, stručnije i uprkos činjenici da ste imali veoma skupog trenera Pešića i Sagadina, a Sagadinova ekipa je bila dosta skupa. Osvojili ste čak i kup.

Pa i prošle godine ste imali skuplji tim..

Guest Bata Životinja
Posted

da ne pričamo da je 10 miliona dinara koštao transfer onog klinca pleja kojeg je Zvezda preotela

Posted

Kao što su i Kinzi i Pavlović došli da uče od Vujoševića i da igraju za džabe. Gađate se ciframa i naklapanjima bez zvaničnih izvora, a jedini dosad poznat javnosti zvanični izvor govori da je Partizanu dato (osvojio, isti kurac) mnogo više nego Zvezdi.

Što se tiče prošle sezone, pogledati 4. post na temi, mada ne znam koliko je relevanta ova lista, doduše: http://www.insidehoops.com/forum/showthread.php?t=275905

Posted (edited)

A odakle vam tih jebenih 10.000 dolara mesecno?!?Sada kada kukate da nemate love i da ste u kurcu?

Gađate se ciframa i naklapanjima bez zvaničnih izvora, a jedini dosad poznat javnosti zvanični izvor govori da je Partizanu dato (osvojio, isti kurac) mnogo više nego Zvezdi.

Ovo je poenta.Cinjenica jeste da je Partizan u tom periodu vise zasluzio,nema tu diskusije.Ali onda neka prestanu kukanja i proseravanja,iz godine u godinu.

Lok aut, došao kao za džabe, kao i gomila drugih košarkaša iz NBA,

Dosao je za dzabe,ali nije igrao za dzabe.Ili cete i za njega pricati da nije dobijao platu vec je igrao iz ljubavi?

Edited by lemmy sixx
Posted

1.Budžet smo imali isti, ako ne i manji, svih ovih godina, a dobijali smo shodno uspesima propisanim statutom. Eto danas ispada da se više isplati igrati U Evrokupu nego u EL, Čovićeva logika, i usvojeno je. Samo što se sad nagrade usvojene statutom od kada su cugani na vlasti ne poštuju, u tome je problem.Nismo državni projekat, nego drćavna košarkaška institucija, dva različita pojma Činjenica.

2. Apsolutno si u pravu u ovoj činjenici, državni ste projekat.

3..Danilović je odgovara za svoje postupke koje je načio braneći pravdu.

Čović je za prodaju i kriminal na Kosovu dobio da upravlja Zvezdom i Beogradom.Činjenica.

1.Dobijali ste 3 puta vise para,sto je zvanicno objavljeno neki dan.Cinjenica.Od Slobe pa na ovamo svi u strukturi vlasti su grobari,i u tom periodu ste prestigli Zvezdu po broju titula.O fudbalu da ne pricamo.I mani me price o terenima na sljaci,jer onda mozemo zapoceti diskusiju o titulama Real Madrida.

2.Da,ja sam objektivna osoba,za razliku od tebe.

3.Ajde iskreno mi reci,bez yumetal sprdanja,da li ovo zaista mislis?

Mani se Covica,jako dobro znas moje misljenje o njemu.Ali ja nikada od tebe nisam cuo iskreno misljenje o Toletu,Djuricu,Ruzicu i ostalim vasim pulenima.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Guest Bata Životinja
Posted

Dosao je za dzabe,ali nije igrao za dzabe.Ili cete i za njega pricati da nije dobijao platu vec je igrao iz ljubavi?

ti si tolio prociganisao da nema smisla da ti neko nešto naširoko objašnjava

samo ću reći, ODAKLE PARE ZVEZDI ZA DIVCA?

to je tvoja nakaradna maloumna logika

Guest Bata Životinja
Posted

Što se tiče prošle sezone, pogledati 4. post na temi, mada ne znam koliko je relevanta ova lista, doduše: http://www.insidehoo...ad.php?t=275905

i jel tebi to normalno?

tim koji igra EL, usput je i osvojio Jadransku i Srpsku ligu u sezoni 2012-13, ima isti budžet, a ove godine i manji budžet

to je normalno u državi Srbiji, pa da, kad može preko veze po javnim preduzećima, kad može nepismeni naprednjak da najavljuje 10.000 milijardi investicija, kad može pušenje za položeni ispit, kad može feketić, što ne bi moglo da gori tim nezasluženo dobije nešto što pripada Partizanu

Posted

ti si tolio prociganisao da nema smisla da ti neko nešto naširoko objašnjava

samo ću reći, ODAKLE PARE ZVEZDI ZA DIVCA?

to je tvoja nakaradna maloumna logika

Lok aut,i dosao da igra.2.utakmice (protiv Zalgirisa i Orteza,ako se ne varam),a ne polusezonu.I ja ne tvrdim da je igrao za dzabe,kao sto vi tvrdite.Iako,mnogo je logicnije da je odigrao 2.utakmice za dzabe,nego polusezonu.

A kada je on igrao u Zvezdi,klub nije bio u kurcu.I ako je dogovor bio da se plati,bio je placen sigurno.

I to je prava logika.Ja ne kukam ko picka da je igrao za dzabe,vec kazem da je sigurno dobio lovu ako ju je trazio.

Isto kao sto sam svestan da je Zvezda u ovom momentu drzavni projekat,za razliku od vas marsovaca koji to odbijate priznati za Partizan.

Guest Bata Životinja
Posted

ne kukaš kao pička, ali ako je Peković nešto bio plaćen DIvac je bio plaćen 10 puta više

tvoja rečenica: ''Ili cete i za njega pricati da nije dobijao platu vec je igrao iz ljubavi?''

pošto je grobar igrao za Zvezdu ova ga je platila 10 puta više

gde su pare u bombama napaćenoj Zemlji, ko je od usta odvajao da plaća Divca u trenutku kad je privreda uništena

vidiš kako svako može da ciganiše i ponaša se kao pizdurina, a da nisam ni malo viskija srknuo

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

@Bata Kako te ne mrzi, jebote? Neverovatno kako ste svi redom usvojili magovu retoriku i pored toga sto vas ljudi suocavaju sa -objektivnim cinjenicama- I posle neko prica o kompleksu, pa sta je drugo nego patoloski kompleks kada ti nije dovoljno ni da dominiras u dva najveca sporta, dobijas najvise para, imas podrsku prakticno celokupne drzavne uprave, naklonjene/potkupljene/gepekovane sudije nego i dalje moras vecito da seres i zalis se? Ali naravno, ne zalite se vi sve ove godine, poceli ste da serete od kako ste primetili da vasoj vestackoj vladavini polako dolazi kraj.

• Upvote 7
  • Downvote 3
Guest Bata Životinja
Posted

Upravo to.

11 godina za redom kosarka,6 godina fudbal,pa jebite se vise.Sve pare vama,a ostali klubovi da puse kurac.Pa kara banana malo.

čoveče, ovde pričamo o platama za postojeće igrače, a ne za neka megagiga pojačanja

apsolutno me baš briga da li će Zvezda da dovede 10 stranaca, zanima me samo da trenutni tim Partizana ima redovnu platu

i to je ono što Vujošević govori

plati postojeći tim, isplati zaslužene pare po statutu grada, a svoj tim pojačavaj koliko hoćeš

niko nije kukao kad smo izgubili od Makabija, ne kuka se kad se izgubi od boljeg, kuka se kad se ne izgubi na terenu

Posted

pa sta je drugo nego patoloski kompleks kada ti nije dovoljno ni da dominiras u dva najveca sporta, dobijas najvise para, imas podrsku prakticno celokupne drzavne uprave, naklonjene/potkupljene/gepekovane sudije nego i dalje moras vecito da seres i zalis se?

Ovo je poenta.

kuka se kad se ne izgubi na terenu

I za to postoji resenje,udje se u svlacionicu i nasamaraju sudije.A na terenu im se preti smrcu.

Cinjenice Trlaja.

I ajde prestani kenjati vise.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Guest Bata Životinja
Posted

@Bata Krang

:haha: :haha: :haha: :haha:

Jebote.

pa tako ti sereš, jbt

mi bili državni projekat, vi zbog Tadića jeli govna, mojne da lažeš toliko jbt

pa mi smo bili Partizan Zepter Raifaisen Igokea, koji kurac to ima sa državom Srbijom?

Posted

Uostalom, Đurić je toliko milione namako prodajom fudbalera, što se nije solidarisao sa KK pa im prebacio koji. Jok, lakše je kukati na državu i Zvezdu.

Jebe se njemu za i za KK i za FK.Sada ce lepo u bajbokanu.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...