Jump to content

Recommended Posts

Posted

pa ozbiljno pitam. za vreme tog lok-auta, igrači iz NBA lige su odlazili u Kinu gde su uzimali milione za svega par utakmica. ne može niko da me ubedi da to nije mogao i Peković, posebno kada se uzme u obzir da cela NBA liga kuburi sa centrima i da je on sigurno tamo među top 5 igrača na toj poziciji.

neke pare je morao dobiti, a sigurno nije bila mala cifra. ne kažem da su bili ti milioni, ali opet...

a da ne pričamo o igračima koji su zahvaljujući Partizanu otišli u najjače evropske klubove. evo ga Lo osvaja evropske titule sa Olimpijakosom, MekKejleb u Fenerovom drim timu, Džavai napada EL sa Barsom, Lazme i Gist u PAO...

uzete su tu sigurno fine pare. tako da, bez kuknjave. došao je kraj i pomirite se sa tim.

Posted

Могао је да су му паре биле потребне.

Могао је било где у Европи. Мислиш да је Партизан могао да парира тим понудама?

Добио је сигурно за бензин и сендвич што у НБА није имао.

Јбг, ко вам је крив што вас сви музу, а причају о неким породичним вредностима. :bigblue:

Кад видим да у Звезди неко прича о породици, одмах знам да ће дебело да наплати (Браун, Шилб).

Ло је играо за лепе паре.

Бо те године имао мање од Робертса.

Дебели не верујем да је узео много. Да није дошао код нас никад Европу не би видео.

За Гиста и Лазмеа не знам.

Ценим око 200-250.000.

Најбитније да су се ти странци дебело исплатили и да су направили добре каријере, а готово сви су долазили као анонимуси.

• Upvote 1
Posted

ja bih nalupao svakog stranca koji dođe u bilo koji srpski klub i priča o nekoj porodici. to mogu da pričaju deca iz omladinske škole, kojima će taj klub pomoći da naprave veliku karijeru (da je sreće pa da nam sport nije u kurcu, pa da gledamo i Zvezdu i Partizan kako se bore za EL trofej i da ta deca tu prave velike karijere, a ne da sa 20 godina odu da ih lome po belom svetu)

Guest Bata Životinja
Posted

jbt, Pekovića je stvorio Partizan, da nije bilo Duleta bio bi drvoseča na Bjelasici

zna to i on sam, koji kurac se raspravljamo

pa u fudbalu su oterali jeftinijeg Ilieva i doveli onog Brazilca, koji je bio toliko dobar da sam mu i ime zaboravio, a plaćali su ga skoro 3 puta više od Ivice

dakle, i mi smo počeli da pravimo ciganske greške, ali smo ih sveukupno napravili mnooogo manje

• Upvote 1
Guest Bata Životinja
Posted

Aj'sad napravi listu za Partizan.

Brown, Gerald

Cornell, Peter

Cummings, Vonteego

Gist, James

Gordon, Drew

House, Fred

James, Dominic

Jerrells, Curtis

Lafayette, Oliver

Law, Acie

McCalebb, Bo

Roberts, Lawrence

Stepp, Blake

Thomas, Torey

12 Zvezda, 14 Partizan

pkćć

Илиева нису отерали него је хтео да одигра још сезону-две напоље.

Срце ме болело. Први стрелац лиге.

zar nije Stanoje govorio nakon što su ga oterali da je Iliev hteo da ostane, da je i Stanoje tražio da ostane, a da su ovi doveli onog Brazilca?

možda je Stanoje lagao, ali koliko se sećam tako je govorio

Posted

jbt, Pekovića je stvorio Partizan, da nije bilo Duleta bio bi drvoseča na Bjelasici

zna to i on sam, koji kurac se raspravljamo

Sustina :da: Posten coek pamti pa vrati

Posted

Нисам прочитао такву изјаву.

Знам да је ИИ рекао да хоће преко (последњи уговор) и да хоће у лепом светлу да се опрости.

Опљачкао Пољаке, не могу му замерити.

- Neću igrati u Lučanima, dosta je od mene. Odlazim iz kluba, postigao sam sve što sam mogao. Ja, sigurno, ne mogu da ponovim ovakvu sezonu, a Partizanu želim da bude još bolji. Bolje je da me navijači i svi pamte po ovoj godini uspeha, nego da pokvarim utisak dogodine - kaže Iliev za Novosti.

Pročitajte više: http://www.sportal.rs/news.php?news=51756

• Upvote 2
Posted

Нисам прочитао такву изјаву.

Знам да је ИИ рекао да хоће преко (последњи уговор) и да хоће у лепом светлу да се опрости.

Опљачкао Пољаке, не могу му замерити.

- Neću igrati u Lučanima, dosta je od mene. Odlazim iz kluba, postigao sam sve što sam mogao. Ja, sigurno, ne mogu da ponovim ovakvu sezonu, a Partizanu želim da bude još bolji. Bolje je da me navijači i svi pamte po ovoj godini uspeha, nego da pokvarim utisak dogodine - kaže Iliev za Novosti.

Pročitajte više: http://www.sportal.r....php?news=51756

gospodin.

Guest Bata Životinja
Posted

znamo da je onaj Brazilac primao 500-600 hiljada evra, tako da Iliev realno nije ni morao da ide, ne verujem da je u Poljskoj zaradio više?

Posted

Nisam te pitao za Toleta,vec za Danilovica.Da li si ti zaista ozbiljan kada kazes da je on mlateci sudije po svlacionicama branio pravdu?I kakvo veze ima branjenje pravde sa onim nozekanjima narko bosova po splavovima?

Citiram : "3.Ajde iskreno mi reci,bez yumetal sprdanja,da li ovo zaista mislis?

Mani se Covica,jako dobro znas moje misljenje o njemu.Ali ja nikada od tebe nisam cuo iskreno misljenje o Toletu,Djuricu,Ruzicu i ostalim vasim pulenima."

Elem, Danilović se jeste borio protiv nepravde, nepoštenog sudjenja tada ali to ne opravdava njegove postupke, i odgovarao je za njih.

On nikoga nije ubo nožem nego njega, i to je njegov privatni život koji nema nikakve veze sa sportom, u ostalom sud je rekao ko je tu krivac.I stvarno ne vidim paralelu izmedju to što je nega neko izbo nožem sa košarkom

činjenica je da smo i mi ko zna šta radili sa tim parama, ali opet nismo kukali i proseravali se,

Zvezda kada je bila u najgorim sranjima, iz kluba nisi mogao da čuješ prenemaganja i kuknjavu, pa čak ni deseti deo od ovoga što se sada svinja proserava

A zašto niste kukali?

Vujošević se bori za bolji status SD Partizan i tu nije ništa čudno, čak je i logično. Glupo bi bilo ćutati na ovu državnu nepravdu.

Kuk dosao iz belgijske lige, Pen iz druge italijanske lige, obojica su isplatili svaki euro... Viznevski je bio totalni anonimus kad je dosao ... sve u svemu bilo je par igraca koji su placeni mnogo a nisu zasluzili te pare...

A za koje si Partizanove crnce čuo pre Partizana? Svi su oni totalni anonimusi, čuo si jedino za Robertsa.

Gordon prvu seniorsku sezonu odigrao u Partizanu, Džavaji bio maskota u LA, Francuzi su realno limitirani, ali nekako se valjda dobro radi sa njima pa vrede nešto, u suštini sve anonimusi iz Bronksa.

Guest Bata Životinja
Posted

milion za transfer i pola miliona na platu??? :udri: :udri: :udri:

pa jbt imali bi Ilieva tri sezone

Posted

a da ne pričamo o igračima koji su zahvaljujući Partizanu otišli u najjače evropske klubove. evo ga Lo osvaja evropske titule sa Olimpijakosom, MekKejleb u Fenerovom drim timu, Džavai napada EL sa Barsom, Lazme i Gist u PAO...

uzete su tu sigurno fine pare. tako da, bez kuknjave. došao je kraj i pomirite se sa tim.

Košarka je neprofitabilan sport u Evropi

Guest Bata Životinja
Posted

Lemi pijandura ne zna ni da je spomenuo Toleta

Lemi, pa nemoj kuma da zaebavaš

Posted

Ajde odjebi debilu.

Citiram : "3.Ajde iskreno mi reci,bez yumetal sprdanja,da li ovo zaista mislis?

Mani se Covica,jako dobro znas moje misljenje o njemu.Ali ja nikada od tebe nisam cuo iskreno misljenje o Toletu,Djuricu,Ruzicu i ostalim vasim pulenima."

Elem, Danilović se jeste borio protiv nepravde, nepoštenog sudjenja tada ali to ne opravdava njegove postupke, i odgovarao je za njih.

On nikoga nije ubo nožem nego njega, i to je njegov privatni život koji nema nikakve veze sa sportom, u ostalom sud je rekao ko je tu krivac.I stvarno ne vidim paralelu izmedju to što je nega neko izbo nožem sa košarkom

Pogledaj malo bolje tvoj post i moj,i na sta se odnosilo broj 3.Mani me te diplomatije.Krivo si shvatio i barem to priznaj.

No nebitno,ono sto je bitno je da je bio je u drustvu kriminalaca i mafijasa.Sa kosarkom to nema veze.Ali ako ti vuces paralele izmedju Covica i Kosova,sto isto veze nema sa kosarkom,onda mogu i ja izmedju Danilovica i narko bosova.Jer i to isto tako pokazuje o kakvom se coveku radi.Normalni i posteni ljudi nemaju prijatelje medju kriminalcima,niti ih ti isti ubadaju nozevima po splavovima.

Košarka je neprofitabilan sport u Evropi

Ma naravno...a veliki klubovi lupaju milione evra u igrace,njihove plate i takmicenja zato da bi uveseljavali gradjane.

Posted

pre neki dan sam čitao Kešeljev ugovor sa Zvezdom

nije Zvezda plaćala, nego neko drugi, to se uvek radi kad je račun u blokadi, verovatno je Dobrokes imao takav slučaj bar jednom dosad

zaključi se ugovor o jemstvu ili, još bolje, o pristupanju dugu i peglaj

zato se ni na koji način podaci izneti tokom poslednjih nekoliko dana ne mogu uzeti za relevantne

Posted

nikad se nisi susreo sa tim?

njega sam blokirao, ne mogu više da podnesem

priča mi pre neki dan advokat iz kancelarije koja zastupa Soko Štark i koja je ranije zastupala Grand Kafu, dok je Vučićević bio predsednik, a moj šef član upravnog odbora KK CZ

kad je Stevan Karadžić oteran, tužio je Zvezdu

na suđenju ovaj što mi priča kaže: "Sudija, zbog njegove izjave za vreme tajmauta (ono čuveno "Oće stoka da nas nabije tries razlike"), na sledećoj utakmici navijači Partizana vređali su najstarije ime Zvezdinih navijača, a to rade i danas. Takvim ponašanjem, naneo je trajnu štetu klubu itd itd", aludirajući na ime Cigani i pesmu "sad će stoka da vas nabije 30 razlike pičke ciganske"

ne teška, nego nenormalna Grobarčina, kaže da je sudija umrla od smeha

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...