Sreta Posted April 2, 2014 Report Posted April 2, 2014 Grize me savest, nisam ucio, nisam otisao na sahranu, ne pijem bog zna kakvo pice, a i ne ide mi se u Arenu... Ukljucujemo turbo injection, al ce ortak da se smori sto ce morati da vozi, ja se vec naparfemisao 1
Мајор Гашпар Posted April 2, 2014 Report Posted April 2, 2014 Добро гура Звезда. Машили су неке чисте позиције, али су покрили скоком.
Salvation Posted April 2, 2014 Report Posted April 2, 2014 Dobro se drzimo, svakako daleko bolji mec na poluvremenu od obe utakmice protiv Budjavih. Ima nade da ih dobijemo u ovoj tekmi, mada ce nas verovatno tamo raskantati.
Мајор Гашпар Posted April 2, 2014 Report Posted April 2, 2014 Ваља гурати под кош јер је Вујукас повређен.
Мајор Гашпар Posted April 2, 2014 Report Posted April 2, 2014 Лудачки добра одбрана. Ово мора да се прође.
Guest Bata Životinja Posted April 2, 2014 Report Posted April 2, 2014 Grizli su Cigani, Radonja ih nije hranio 3 dana i obećao 5 tona kartona 7
lemmy sixx Posted April 2, 2014 Report Posted April 2, 2014 Odbrana fenomenalna,napad divljacki.Koliko smo lopti bezveze prodali i nabrzaka odigrali napade.Ali dobro je,odlican rezultat,imamo sanse.Samo da odbrana ostane na istom nivou. Ocekuje se show! http://www.sportske.net/vest/kosarka/covic-pristajem-na-tv-duel-pod-jednim-uslovom-173296.html
Vic Rattlehead Posted April 2, 2014 Report Posted April 2, 2014 Biće Vujoševiću "ne ulazi u frku kad si slabiji". Čović je dugogodišnji političar i doktor nauka, dakle premazan je svim bojama a i potkovanjem znanjem. Odlična partija u Areni, odbrana nevjerovatna.
Salvation Posted April 2, 2014 Report Posted April 2, 2014 Ovo je verovatno najbolja odbrana koju je Zvezda ikad odigrala, a realno i jedna od boljih uopste ove godine, verovatno. Steta sto nisu bolje odigrali napad posto ne verujem da mi ovako dobru a ovi ovako losu partiju mogu da ponove, ali sve i da ne prodjemo ovo je vec fantastican uspeh. A realno, ako prodjemo, osvajamo ovo bez frke.
Јарослав Posted April 2, 2014 Report Posted April 2, 2014 grobare uhvatila prpa nakon naše večerašnje dominacije
vudun Posted April 2, 2014 Report Posted April 2, 2014 branka prpa. koje, bre, ''naše dominacije''. koliko znam, nisi igrao, već si opet brčkao po http://i1247.photobu...zpswhd04scz.jpg
Мајор Гашпар Posted April 2, 2014 Report Posted April 2, 2014 Biće Vujoševiću "ne ulazi u frku kad si slabiji". Čović je dugogodišnji političar i doktor nauka, dakle premazan je svim bojama a i potkovanjem znanjem. Odlična partija u Areni, odbrana nevjerovatna. Те боје ће га и сахранити.
Sreta Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 Majore, ne zelim da ti provlace ime Coki i Svinja, veci si od te bagre, od tebe se ocekuje distanca minimum
Мајор Гашпар Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 Јеси ли наплатио синоћ победу? То што сам био до сад црна земља покрива.
Guest Bata Životinja Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 dobro je da Đoković navija za Zvezdu, kad bi navijao i za Milan i za Partizan pomislio bih da nešto nije u redu sa mnom
Hail Metal Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 Pozajmio gradjanin Monte Karla doping ciganima.
lemmy sixx Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 dobro je da Đoković navija za Zvezdu, kad bi navijao i za Milan i za Partizan pomislio bih da nešto nije u redu sa mnom Sa tobom svakako nesto nije u redu. 1 1
lemmy sixx Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 Al sam dobro izjebooooo Dok autisticni Trlaja na vikipediji prazni jaja.
Guest Bata Životinja Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 valjda na redtube, bem te pijanog ni kapi, neka se čujeee ni kapi, ko da ti verujeeee
lemmy sixx Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 Na vikipediji. Tamo gde je Vrankovic bolji od Savica. I gde si procitao da si majstor za opticke kablove. 1
Guest Bata Životinja Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 Vrankovic bolji od Savica normalno Vranković-Rađa, najjači ex-yu tandem svih vremena
M-16 Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 http://www.mozzartsport.com/vesti/ovo-su-najbolji-od-najboljih-u-aba-ligi-po-izboru-novinara-kako-izgleda-vas-tim-drugi-deo/73617
Recommended Posts