Jump to content

Recommended Posts

Posted

Grize me savest, nisam ucio, nisam otisao na sahranu, ne pijem bog zna kakvo pice, a i ne ide mi se u Arenu...

Ukljucujemo turbo injection, al ce ortak da se smori sto ce morati da vozi, ja se vec naparfemisao :D

• Upvote 1
Posted

Dobro se drzimo, svakako daleko bolji mec na poluvremenu od obe utakmice protiv Budjavih. Ima nade da ih dobijemo u ovoj tekmi, mada ce nas verovatno tamo raskantati.

Guest Bata Životinja
Posted

Grizli su Cigani, Radonja ih nije hranio 3 dana i obećao 5 tona kartona

• Downvote 7
Posted

Biće Vujoševiću "ne ulazi u frku kad si slabiji". Čović je dugogodišnji političar i doktor nauka, dakle premazan je svim bojama a i potkovanjem znanjem.

Odlična partija u Areni, odbrana nevjerovatna.

Posted

Ovo je verovatno najbolja odbrana koju je Zvezda ikad odigrala, a realno i jedna od boljih uopste ove godine, verovatno. Steta sto nisu bolje odigrali napad posto ne verujem da mi ovako dobru a ovi ovako losu partiju mogu da ponove, ali sve i da ne prodjemo ovo je vec fantastican uspeh. A realno, ako prodjemo, osvajamo ovo bez frke.

Guest Bata Životinja
Posted

dobro je da Đoković navija za Zvezdu, kad bi navijao i za Milan i za Partizan pomislio bih da nešto nije u redu sa mnom

Posted

dobro je da Đoković navija za Zvezdu, kad bi navijao i za Milan i za Partizan pomislio bih da nešto nije u redu sa mnom

Sa tobom svakako nesto nije u redu.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Guest Bata Životinja
Posted

a ti pijaaaaan

a nisi popioooo

Guest Bata Životinja
Posted

valjda na redtube, bem te pijanog

ni kapi, neka se čujeee

ni kapi, ko da ti verujeeee

Guest Bata Životinja
Posted

Vrankovic bolji od Savica

normalno

Vranković-Rađa, najjači ex-yu tandem svih vremena

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...