Јарослав Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 da je sreće da se on i ćoravi pokolju međusobno u nedelju...
Мајор Гашпар Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 Ћорави удбаш је много веће зло, али ви то не видите. Какво клање? Биће зајебанција од емисије. Ништа се неће променити.
serblackbeard Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 Nije to rekao.Ne budi Trlaja.Procitaj izjavu,nema tu nikakvih fora.Covek je rekao nema za nas a ima za bebe i penzionere.Jednostavna recenica koju ce normalan covek shvatiti,a degenerici i Trlaja u tome traziti skriveno znacenje. Ово је нова изјава Раније је (пре 10-15 дана, можда више) рекао ово што сам написао.
lemmy sixx Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 (edited) @dovla Ne.Mi priznajemo da je coravi zlo.Ali vi ne priznajete da je svinja zlo uopste.U tome je poenta.A tvoj post je klasican primer toga. Sprdacina od emisije ce biti...u ponedeljak ce upucivati saopstenja i bice konferencija za stampu.Isti kurac. Ово је нова изјава Раније је (пре 10-15 дана, можда више) рекао ово што сам написао. Posto sam postavio novu izjavu,onda komentarisi nju,a ne neku od pre 15 dana. Edited April 4, 2014 by lemmy sixx 1 1
Јарослав Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 @dovla Ne.Mi priznajemo da je coravi zlo.Ali vi ne priznajete da je svinja zlo uopste.U tome je poenta.A tvoj post je klasican primer toga. ovo je suština svega. za njih je svinja svetac, vladar univerzuma i ostale pizdarije.
Мајор Гашпар Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 Разлика је у томе што је ДВ спортски радник и признати тренер. Говорим ти из угла спорта и професије. То какав је човек је друга прича. Далеко од тога да је добар човек. Нормално да га ви цигани очима не можете видети. Ја немам проблем да кажем да је ДВ лош човек. Немам проблема да кажем ни да је Ђурић лопурда. Такође немам проблема да кажем ни да је Џајић аболирана лопурда без обзира на чињеницу да је, вероватно, наш најбољи фудбалер икада. С друге стране имамо криминалца један кроз један, удбаша, човека умешаног у многе марифетлуке. Премијер, Косово, Агробанка, мутне радње као градоначелник итд. Трпам Аркана и Човића у исти кош без имало блама. 2
lemmy sixx Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 Ja ga ocima ne mogu videti u poslednje vreme,otkako sere ko ustasa.Serucko je on uvek,ali u poslednjih godinu dana to prevazilazi svaku granicu.Pre mi nije smetao,jer nije srao.Sve stoji sto si rekao (sem Dzajica),ali ako je neko sportski radnik on ne moze biti smece?I ponavljam,u potpunosti to ne bi bilo bitno da on ne bombarduje svakodnevno svojim izmetom sve nas.Da je on smece a cuti i radi svoj posao,koga bi boleo kurac kakav je covek.Ovako je bitno. I potvrdjujes ono sto sam napisao gore,jer nema sanse da na iseravanja debele svinje i komentarisanja toga ne dodje neko od vas i rokne Covica.Isto kao sto ne prodje nijedna konferencija za stampu a da debela svinja 50% vremena ne prica o Zvezdi. 2 1
Hail Metal Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 Duleje covek koji je ceo zivvot u sportu, koji svakako po ponasanju i kulturi nije svetac. Jebe i prca u mozak cigane deset godina zato ga ne mogu ni smisliti. A u FK im sedi osvedocena ustasa lopovcina Dzajic. Covica je Major dobro opisao, govorimo o ubici i coveku odgovornom za patnju hiljada ljudi. 2 2
Guest Bata Životinja Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 Dule mala maca u odnosu na Ćokija, realno Dule koliko je god bezobrazan još nije zaradio višegodišnju robiju kao Dioptridis toliko Ćoki sere da me ne bi čudilo i da ne dođe na Utisak, poštenjačina 1 1
Јарослав Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 Ja ga ocima ne mogu videti u poslednje vreme,otkako sere ko ustasa.Serucko je on uvek,ali u poslednjih godinu dana to prevazilazi svaku granicu.Pre mi nije smetao,jer nije srao.Sve stoji sto si rekao (sem Dzajica),ali ako je neko sportski radnik on ne moze biti smece?I ponavljam,u potpunosti to ne bi bilo bitno da on ne bombarduje svakodnevno svojim izmetom sve nas.Da je on smece a cuti i radi svoj posao,koga bi boleo kurac kakav je covek. osetio da se sprema ražanj Čović je političar, od njega se po difoltu očekuje da bude smrad
Мајор Гашпар Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 Леми А зашто се не слажеш у вези Џајића? Није лопурда који је крао на трансферима и ко зна чему још? Смеће јесте као човек, али је спортски радник, а не криминалац и убица. Две различите приче. Зна се где је криминалцима и убицама место. 3
Hail Metal Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 Vujosevic je predsednik JSD Partizan, od njega se po difoltu ocekuje da se bori da Partizan dobije sto bolji tretman od drzave, a ne samo da prica o kosarci. 1 1
Мајор Гашпар Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 Човић политичар? Какву ту политику он има? Био комуњара, па социјалиста, па демократа, па социјал-демократа, а сад је напредњак? Шта је то који курац? Јел то политика? Шта мислиш о особама које продају образ сваког другог дана? Значи, ако је политичар, то не значи да је доказани удбаш, убица и криминалац? 3 1
Hail Metal Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 Смеће јесте као човек, али је спортски радник, а не криминалац и убица. Две различите приче. Зна се где је криминалцима и убицама место. Upravo tako, Dule je covek iz naroda i ima slicne mane kao i ostali ljudi, za razliku od Covica koji je kriminalac i ozbiljan mafijas. 1 2
lemmy sixx Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 Da Dovla,to je politika.Ako mislis da je bilo sta drugo politika,onda si naivan. I poenta je da mi priznajemo sve to za Covica,jer su to cinjenice.A vi necete za debelu svinju reci nista.O tome ja pricam. 2 1
serblackbeard Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 То са ким је Човић све био мени више говори о њима него о самом Човићу. Све је то иста багра.
Мајор Гашпар Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 Зато и треба приватизација. Да једном престане мешање тих крвопија у спорт. Колико иде неком клубу, толико се и политичар углављује. А шта треба да признам у вези ДВ? Ето, признајем све што си рекао, па опет није криминалац и убица. 1
lemmy sixx Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 Naravno da treba privatizacija.U svim sportovima.Pre svega u fudbalu. Ubica nije.A da li je kriminalac,to je vec pitanje.On je predsednik SD Partizan,Djuricev drugar.
Мајор Гашпар Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 Онда је сигурно апостол. http://www.telegraf.rs/sport/1016029-ekskluzivno-telegraf-spojio-bertansa-i-pocijusa-trojkase-bez-jednog-prsta-foto-video
truliandedzombileš! Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 ćoravog na kosovo poslati, malo među srblje... kakve emisije pizde materine i to šta o njemu grobari pričaju.
Јарослав Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 Vujosevic je predsednik JSD Partizan, od njega se po difoltu ocekuje da se bori da Partizan dobije sto bolji tretman od drzave, a ne samo da prica o kosarci. a bori se tako što indirektno kaže "ko jebe penzionere i bebe, dajte nama pare" Човић политичар? Какву ту политику он има? Био комуњара, па социјалиста, па демократа, па социјал-демократа, а сад је напредњак? Шта је то који курац? Јел то политика? Шта мислиш о особама које продају образ сваког другог дана? pa to je definicija političara e da, ode vam Bertans na kraju sezone, kapiram u SA
Salvation Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 Obojica su mega iritantni mega diskutabilni likovi, razlika je u tome sto se Covic ne budi sa Partizanom u glavi i nije patoloski opsednut pravljenjem lose atmosfere izmedju navijaca dva kluba. Svakako da i on kao dete udje u polemiku i krene da sere ali moram priznati da nisam primetio da je on prvi zapocinje. Jedini iole normalni odnosi dva KK su bili u periodu kada je svinjetina bila da dokazuje svoj trenerski kvalitet u CSKA. 2
truliandedzombileš! Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 kriminalac obično ćuti, ne privlači pažnju na sebe. recimo pošteni lerdi pajda ili smradina koja krade od sirotinje...
Јарослав Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 Jedini iole normalni odnosi dva KK su bili u periodu kada je svinjetina bila da dokazuje svoj trenerski kvalitet u CSKA. i tu se videlo koliko je "kvalitetan" trener. lako je bilo kurčiti se sa gepekovanjima i kad nisi imao ozbiljnog konkurenta. sad uhvatila prpa, pa mu Zvezda ne izbija iz usta.
Recommended Posts