Jump to content

Košarka

Baal

Recommended Posts

Ovaj Zvezdin haski mora da forsira Čovića, kako volim što ćete propasti samo zbog toga što Čović Jr mora da igra.

mora se tako.

privatno preduzeće, sa FMP-ovim matičnim brojem i PIB-om, registrovanim na ulicu Stjepana Supanca 15A. neka svako zna.

Edited by vudurinator

Odgledah danas slinak Split-Zvezda , u sustini nije Zvezdina igra nista gora bila od Partizanove . Cini mi se da je Rakocevic dosta sporij nego pre , i da ovo bas nece biti dobar kolektiv u Zvezdi .S druge strane mislim da ce Partizan stvoriti hemiju , jedino mi zao sto Katica nismo zadrzali , najbolji igrac Zvezde .

Zaslužio je Dule 3 utakmice suspenzije. Samo da vidimo da li će se šiljiti kara samo na nama ili i na ostalim timovima kada budu pravili sranja.

Elem, uzeh sve 4 Arene, biće košarke ove sezone. :rockdevil:

ne mogu rakočević i čoki zajedno. čoki je vrhunski invalid, a rakoč se isprđuje kao da je došao na rekreativni popodnevni basket.

kriminalne organizacije napada, ali i malokrvna odbrana. crni romeo rešava situacije 1 na 1 džordanski.

ništa ovde ne štima, haski sve uprskao.

Jbg. Covic mora da igra to je jasno, a i Rakocevic igra kao da ga boli kurac, mada nije los bio ali jednostavno ovde nesto ne stima. Fali im lider koji bi trebao da bude Rakocevic, da zavede red ali jbg. kad Covic razjebe celu koncepciju kad udje...mada nije ni on glavni krivac, dosta tu stvari ne funkcionise...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...