Jump to content

Recommended Posts

Posted

Neverovatno kako ovaj Radonjic ne moze da motivise ekipu pred najvazniji mec. Ja sam rekao da nam je napad najveci problem jer nemamo jednu akciju organizovanu, ili guraj na Bobija ili molis boga da Jenkins proradi. Sramota ako ovo izgubimo, ova Cibona je prosek u najboljem slucaju.

Posted

A i sere cibonu za sve pare. Pogotovo onog njihovog malog pleja, crncugu. Valjda ce uci nesto u drugom poluvremenu. Saric zasticen ko Lebron jebote, ove sudije serendaju mnogo

Posted

Neverovatno kako ovaj Radonjic ne moze da motivise ekipu pred najvazniji mec. Ja sam rekao da nam je napad najveci problem jer nemamo jednu akciju organizovanu, ili guraj na Bobija ili molis boga da Jenkins proradi. Sramota ako ovo izgubimo, ova Cibona je prosek u najboljem slucaju.

Мени није јасно како су они упали међу 4. 7-8 играча гурају, од тога Шарић и Блесави једино вреде. Планинић ван форме током целе сезоне.

Ово је још и добар резултат како су одиграли криминално. Лепо сад рече Трица.

Guest Bata Životinja
Posted

Jebo ti pas mater

dabogda ti majka crkla večeras

• Upvote 1
  • Downvote 7
Guest Bata Životinja
Posted

HEJA HEJA CIBOSI!!!!

tako je, hvala gospodinu Vučiću!

• Upvote 1
  • Downvote 5
Posted (edited)

Naravno da su zasluzili, dobili su svaku od prve 3 cetvrtine i to ubedljivo, Radonjic je imao srece protiv Budjavih da stigne nemoguce, ovo bi vec bilo previse.

Uruciti mu otkaz momentalno, izgubio je svaku bitnu utakmicu ove sezone.

Ko je mogao ocekivati da ce Simonovic da ju zavuce, daj ne zajebavajmo se, on nije igrac, isto kao i Lazic, gde su uopste srpski igraci veceras? Nije ni cudo sto nam je reprezentacija u kurcu.

Edited by LoveHateLove
Posted

Zasluzili smo mi da izgubimo zato sto smo govna.Picke jebene nisu u stanju nijednu bitnu utakmicu dobiti na muda majku li im jebem da im jebem.Kuci,pred svojom publikom izgubiti od ustaskih poluraspalih invalida koji nisu plate videli ni u snovima.Pa jebote zivot!Bruka i sramota.

Iskreno se nadam da ce Partizan dobiti ovo,nevidjena bi bruka bila da nas usred Beograda sjebu ustase.

Posted

Замисли хит да Партизан изгуби сутра,

Бата и ја у публици, а иза наш ништавило.

Од овог горе нису могли.

2 тројке из 30-ак покушаја. Симон капитен гађа голуба

Guest Bata Životinja
Posted

Uručene nagrade

Najbolji trener: Dejan Radonjić (nagradu uručio Radovan Lorbek)

:haha: :haha: :haha:

Замисли хит да Партизан изгуби сутра,

Бата и ја у публици, а иза наш ништавило.

jezik pregrizo!!!

Posted

Sve stoji, ali serem se ja u ovu raspalu ligu, čitavu sezonu si ubjedljivo najbolji i dominiraš i dođe samo jedna jebena utakmica, jedna loša noć i sve prokockaš.

'oće to kada su ti muda malena

Posted

Vidi neko tamo trenje, gde si trenjo šta ima ?

Valjalo bi sutra da Partizan osveti Zvezdu, Duletov omaž Čoviću. Bio sam ubedjen da je Vučić sredio kod onih 6 poena za 40 sekundi, ali realno Cibona igra očigledno rasterećeno, gledah samo zadnjih 5min.

• Upvote 3
Guest Bata Životinja
Posted

puko Železnik Siti, Pelegrini Radonjić da se pakuje

tako vam je to kad mislite da se klasa plaća novcem

• Downvote 2
Posted

Gde si, jebo te Lesi, Hejl!

Sutra definitivno omaž.

Jbg, Cibona je ipak jako evropsko ime, institucija, dok je FMP/Reflex/FMP/KKCZ Diva/KKCZ Telekom instant klub... Radonjić čovek zabagovao celu utakmicu, kakav najbolji trener lige, utrnuo je i nije ga bilo nigde.

A šta ako Zvezda dobije wildcard? :D

@Major

Zvao me Kuruz da mu skinem ban da bi mogao ovde da likuje, ali ja ne mogu, pa čekamo admina :D

Guest Bata Životinja
Posted

kuruz paćenik, stoka sa tribine južne, puštajte ga!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...