Vic Rattlehead Posted April 24, 2014 Report Posted April 24, 2014 jest da će cigani preokrenuti kasnije, ali za sada Napred Cibona! Jebo ti pas mater 6
LoveHateLove Posted April 24, 2014 Report Posted April 24, 2014 Neverovatno kako ovaj Radonjic ne moze da motivise ekipu pred najvazniji mec. Ja sam rekao da nam je napad najveci problem jer nemamo jednu akciju organizovanu, ili guraj na Bobija ili molis boga da Jenkins proradi. Sramota ako ovo izgubimo, ova Cibona je prosek u najboljem slucaju.
Veliko jaje Posted April 24, 2014 Report Posted April 24, 2014 A i sere cibonu za sve pare. Pogotovo onog njihovog malog pleja, crncugu. Valjda ce uci nesto u drugom poluvremenu. Saric zasticen ko Lebron jebote, ove sudije serendaju mnogo
Мајор Гашпар Posted April 24, 2014 Report Posted April 24, 2014 Neverovatno kako ovaj Radonjic ne moze da motivise ekipu pred najvazniji mec. Ja sam rekao da nam je napad najveci problem jer nemamo jednu akciju organizovanu, ili guraj na Bobija ili molis boga da Jenkins proradi. Sramota ako ovo izgubimo, ova Cibona je prosek u najboljem slucaju. Мени није јасно како су они упали међу 4. 7-8 играча гурају, од тога Шарић и Блесави једино вреде. Планинић ван форме током целе сезоне. Ово је још и добар резултат како су одиграли криминално. Лепо сад рече Трица.
Guest Bata Životinja Posted April 24, 2014 Report Posted April 24, 2014 Jebo ti pas mater dabogda ti majka crkla večeras 1 7
Jevrosima Posted April 24, 2014 Report Posted April 24, 2014 (edited) sledi zvezdino prolece u desetominutnom izdanju Edited April 24, 2014 by Pingvin 1
Schneider Posted April 24, 2014 Report Posted April 24, 2014 Ja mislio da igram Zvezdu u hendikepu. Dobro je što sam samo mislio.
Vuk Posted April 24, 2014 Report Posted April 24, 2014 Vodili su celu tekmu, zasluzili su da nas dobiju.
Guest Bata Životinja Posted April 24, 2014 Report Posted April 24, 2014 HEJA HEJA CIBOSI!!!! tako je, hvala gospodinu Vučiću! 1 5
Мајор Гашпар Posted April 24, 2014 Report Posted April 24, 2014 Јбг, имали сте све - дворану, публику, бољу екипу. Цигански одиграно, кад је најбитније муда се стисла. Због оваквих ствари треба плеј-оф. 6
LoveHateLove Posted April 24, 2014 Report Posted April 24, 2014 (edited) Naravno da su zasluzili, dobili su svaku od prve 3 cetvrtine i to ubedljivo, Radonjic je imao srece protiv Budjavih da stigne nemoguce, ovo bi vec bilo previse. Uruciti mu otkaz momentalno, izgubio je svaku bitnu utakmicu ove sezone. Ko je mogao ocekivati da ce Simonovic da ju zavuce, daj ne zajebavajmo se, on nije igrac, isto kao i Lazic, gde su uopste srpski igraci veceras? Nije ni cudo sto nam je reprezentacija u kurcu. Edited April 24, 2014 by LoveHateLove
lemmy sixx Posted April 24, 2014 Report Posted April 24, 2014 Zasluzili smo mi da izgubimo zato sto smo govna.Picke jebene nisu u stanju nijednu bitnu utakmicu dobiti na muda majku li im jebem da im jebem.Kuci,pred svojom publikom izgubiti od ustaskih poluraspalih invalida koji nisu plate videli ni u snovima.Pa jebote zivot!Bruka i sramota. Iskreno se nadam da ce Partizan dobiti ovo,nevidjena bi bruka bila da nas usred Beograda sjebu ustase.
Vic Rattlehead Posted April 24, 2014 Report Posted April 24, 2014 Sve stoji, ali serem se ja u ovu raspalu ligu, čitavu sezonu si ubjedljivo najbolji i dominiraš i dođe samo jedna jebena utakmica, jedna loša noć i sve prokockaš. 1 3
Мајор Гашпар Posted April 24, 2014 Report Posted April 24, 2014 Замисли хит да Партизан изгуби сутра, Бата и ја у публици, а иза наш ништавило. Од овог горе нису могли. 2 тројке из 30-ак покушаја. Симон капитен гађа голуба
Vic Rattlehead Posted April 24, 2014 Report Posted April 24, 2014 Bilo bi (za Hrvate) kao kad je Seka Sabljić krenula da svira klavir usred tonskog filma a Bogdan Diklić rekao: "A sad malo ona!". 1
Guest Bata Životinja Posted April 24, 2014 Report Posted April 24, 2014 Uručene nagrade Najbolji trener: Dejan Radonjić (nagradu uručio Radovan Lorbek) :haha: Замисли хит да Партизан изгуби сутра, Бата и ја у публици, а иза наш ништавило. jezik pregrizo!!!
Baal Posted April 24, 2014 Author Report Posted April 24, 2014 Sve stoji, ali serem se ja u ovu raspalu ligu, čitavu sezonu si ubjedljivo najbolji i dominiraš i dođe samo jedna jebena utakmica, jedna loša noć i sve prokockaš. 'oće to kada su ti muda malena
Hail Metal Posted April 24, 2014 Report Posted April 24, 2014 Vidi neko tamo trenje, gde si trenjo šta ima ? Valjalo bi sutra da Partizan osveti Zvezdu, Duletov omaž Čoviću. Bio sam ubedjen da je Vučić sredio kod onih 6 poena za 40 sekundi, ali realno Cibona igra očigledno rasterećeno, gledah samo zadnjih 5min. 3
Guest Bata Životinja Posted April 24, 2014 Report Posted April 24, 2014 puko Železnik Siti, Pelegrini Radonjić da se pakuje tako vam je to kad mislite da se klasa plaća novcem 2
Baal Posted April 24, 2014 Author Report Posted April 24, 2014 Gde si, jebo te Lesi, Hejl! Sutra definitivno omaž. Jbg, Cibona je ipak jako evropsko ime, institucija, dok je FMP/Reflex/FMP/KKCZ Diva/KKCZ Telekom instant klub... Radonjić čovek zabagovao celu utakmicu, kakav najbolji trener lige, utrnuo je i nije ga bilo nigde. A šta ako Zvezda dobije wildcard? @Major Zvao me Kuruz da mu skinem ban da bi mogao ovde da likuje, ali ja ne mogu, pa čekamo admina
Guest Bata Životinja Posted April 24, 2014 Report Posted April 24, 2014 kuruz paćenik, stoka sa tribine južne, puštajte ga!
Recommended Posts