BLAGOJE Posted April 24, 2014 Report Posted April 24, 2014 imam osecaj da bi dao i koju fresku sa kosova i poneku sa metohije da izgubimo sutra 2 1
Guest Bata Životinja Posted April 24, 2014 Report Posted April 24, 2014 ne znam stvarno, sad da Partizan preokrene i osvoji fudbalsku titulu manji je gušt nego ovo večeras 1
BLAGOJE Posted April 24, 2014 Report Posted April 24, 2014 meni ovo uopste nije gust,gust bi bio da ih oderemo u finalu
Guest Bata Životinja Posted April 24, 2014 Report Posted April 24, 2014 (edited) gušt je da dudla karu za evroligu srali su po Partizanu čitavo vreme, možemo i mi lako da ispadnemo, a zbog čega, zbog toga što nekim anonimusima se oprašta 16 miliona duga a Partizan se zaebava za 10 puta manji novac duvajte ga sada, cigani čitav život navijam za Zvezdu u evropskim takmičenjima (bio sam srećan zbog Barija kao klinac, gde mi je bila pamet), otkad znam za sebe pa do Ćokija i Picoustog, tu obrnuh kola niza stranu Ne trebuje Evroliga neljudima, nako da se pred svijetom ruže Edited April 24, 2014 by Bata Životinja 1
Јарослав Posted April 24, 2014 Report Posted April 24, 2014 Trlaja zvani paralelni univerzum a i ako ne treba Evroliga neljudima, koji će kurac Vujošević u njoj?
BLAGOJE Posted April 24, 2014 Report Posted April 24, 2014 ma uvalice se nekako,to je svima jasno,htio sam da ga bogdan nabusi u finalu,ostaje domaca liga ali nije to to
Guest Bata Životinja Posted April 24, 2014 Report Posted April 24, 2014 Dule je ljudina. Hašim Dule Anćeloti nema dalje 2
Guest Bata Životinja Posted April 24, 2014 Report Posted April 24, 2014 pazi, tebi, Vicu i još nekima bih mogao da podelim šakom i kapom, i opet bih imao više od vas
M-16 Posted April 24, 2014 Report Posted April 24, 2014 (edited) Onaj Blažič da igra u Partizanu sad bi bio medju 10 najboljih mladih igrača u EL. Edited April 24, 2014 by M-16 1
Guest Bata Životinja Posted April 24, 2014 Report Posted April 24, 2014 Zabrinuo bih se da si odgovorio drugačije. nemoj da brigaš, život se stara dok bude cigana biće i grobara
BLAGOJE Posted April 24, 2014 Report Posted April 24, 2014 Onaj Blažič da igra u Partizanu sad bi bio medju 10 najboljih mladih igrača u EL. i?ko vam je kriv sto niko cokilija van ne uzima za ozbiljno a i lise srcanosti,u EL i nije pokazao toliko ako poredis sa bogdanom i bertom prosle sezone da bi ga realno bas toliko falili
Мајор Гашпар Posted April 24, 2014 Report Posted April 24, 2014 Да сам тренер, волео бих Блажића да имам у тиму. Злата вредан играч и у праву је м-16 да би код нас био међу 10 најбољих клинаца. Исправка, био би у топ 5.
M-16 Posted April 24, 2014 Report Posted April 24, 2014 @Blagoje Pa nije ni mogao kad je bio u najboljem slučaju 6. opcija u napadu (iza tri crnca, Bobija i Raška). U finalu kupa je digao halu kad su se svi usrali, oba derbija sabio... Jebem li ga, meni dovoljno.
Sreta Posted April 24, 2014 Report Posted April 24, 2014 Majore, ne stavljaj nam so na ranu, nece suze da nam stanu.... ako se odlucis a finale kod mene gostujes to se zna... 2
Мајор Гашпар Posted April 24, 2014 Report Posted April 24, 2014 Немам брате кеша да одем на Дуваниште и купим себи стрип на НИфесту. Да не идемо даље. Хвала у сваком случају, као брату најрођенијем. 1
BLAGOJE Posted April 25, 2014 Report Posted April 25, 2014 @Blagoje Pa nije ni mogao kad je bio u najboljem slučaju 6. opcija u napadu (iza tri crnca, Bobija i Raška). U finalu kupa je digao halu kad su se svi usrali, oba derbija sabio... Jebem li ga, meni dovoljno. a ko vam je kriv sto je bio 6ta opcija,ako i ta?ja pricah za EL,tu je jos manju rolu imao,a ove van bas zabolje kako je odigrao protiv tamo nekog sirokog i ekipe.problem je u tome sto vi necete sami sebi da priznate da ste instant tim,pa ne moze blazic da ima vecu minutazu od nekog dolarima placenog crnca jer ce cokili da se beci,i posle vam radonjic kriv,ko da se on tu sta mucenik i pita.u partizanu bi dobio vecu sansu i normalno da bi ga falili kad bi sasuo npr realu par trojki i koje kucanje. i da,dje su vam u mecu sezone ti silni pripejd korisnici?sto bi onako prazna hala?
Sreta Posted April 25, 2014 Report Posted April 25, 2014 Ja sam govno, i zelim da mi svi pisaju po faci, da bog da umro ja, a vujosevic pisao po mom grobu! Majoreeeeeeeeeee, tesko mi je.... Smrt jedina zna gde mi je mesto... UMRI SRETO ODMORI U GROBU!
truliandedzombileš! Posted April 25, 2014 Report Posted April 25, 2014 Jeste ovo f4 proseravanje glupost, ali ne bi ovako jalovoj ekipi ni plej-of pomogao... Jebiga, trebala je zvezda igrati i sledeće godine EL, makar bi postojalo neko opravdanje za budžet, a i možda bi niklo neko mudo tu i tamo +(/kao najbitniji argument) prcaj ustaše. Šteta... mada, makar vam nije biti ili ne biti - namaknuće Andrej kešovine i za sledeću sezonu. (ako nekog bole poslednje dve reči, nije bilo namerno) 1
Маузер Posted April 25, 2014 Report Posted April 25, 2014 Jebo me otac sto sam i isao na tekmu. @Blagi: Nisu isli cigani organizovano, bojkotuju aba ligu
LoveHateLove Posted April 25, 2014 Report Posted April 25, 2014 Nece se ni Partizan prosetati, ima i oni da se namuce sa Cedevitom i to posteno, ustase su se nalozile, oce sad dva mesta u EL.
truliandedzombileš! Posted April 25, 2014 Report Posted April 25, 2014 pa jasno je od početka da će sa cedevitom biti tvrdo. ja sam očekivao zvezdinu šetnjicu opuštenu... neverica.
Recommended Posts