Мајор Гашпар Posted April 25, 2014 Report Posted April 25, 2014 (edited) Majoreeeeeeeeeee, tesko mi je.... Горе главу, матори. http://www.youtube.com/watch?v=yZlt5HlX53Q Edited April 25, 2014 by Мајор Гашпар 1
kuruz Posted April 25, 2014 Report Posted April 25, 2014 priča o nepravednosti F4 je više nego idoitska tom logikom su besmislena su sva košarkaška prvenstva, SP i EP u fudbalu itd nije vam smetalo kad su prošle godine izmenjena pravila zbog kojih je trebalo Igokea da igra EL ovo je poraz Cigana koji bojkotuju ABA, ali idu na utakmice u takmičenjima do kojih se dolazi kroz ABA ova ekipa je lošija nego prošlogodišnja da onaj pajser iz Buđiveljnika nije loptu bacio u aut na 4 sekunde do kraja, to bi se još ranije videlo 1 1
Мајор Гашпар Posted April 25, 2014 Report Posted April 25, 2014 Ова екипа лошија него прошлогодишња? Немој зајебавати. Свака позиција је ојачана...узми, па анализирај.
LoveHateLove Posted April 25, 2014 Report Posted April 25, 2014 I da su dosle Delije bilo bi isto, Pa videlo se u Evoligi i Eurokupu sta je bilo, ista situacija kao veceras, kad god je trebala pobeda i kad smo bili favoriti izgubili smo, igra nije postojala, plus sto sam veceras osetio i indolentnost u ekipi. Ustase se borile kao da im je zivot u pitanju. Ekipa je definitivno jaca, samo Radonjic nema veze. Koji je taj covek imao uspeh u karijeri, uzeo prvenstvo CG, uspeo je cak i kup da izgubi tamo od nekih anonimusa. On krece svaku utakmicu sa jebenim Lazicem, jbt. branis se protiv Cibone kuci umesto odmah da krenes ofanzivno od pocetka. Ova ekipa treba da igra brzu kosarku na 80 poena, kao sto Milojevic igra sa Megom, ovaj samo usporava i umrtvljuje igru, naravno da ce i ovi sto vrede da se smore. Dali smo 27 poena za prvo poluvreme, na domacem terenu protiv ovakve krs ekipe.
Guest Bata Životinja Posted April 25, 2014 Report Posted April 25, 2014 http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kosarka-i-ABA/251579/Blicsport-saznaje-Pekovic-doputovao-u-Beograd-da-bodri-Partizan-na-fajnal-foru
LoveHateLove Posted April 25, 2014 Report Posted April 25, 2014 (edited) kad je Slovenac najveci Srbin u ekipi, ne moze da izadje na dobro....svaka mu cast, samo da ostane u ekipi i naredne godine... https://www.youtube.com/watch?v=VQjPtv_Z-FY Edited April 25, 2014 by LoveHateLove
Sreta Posted April 25, 2014 Report Posted April 25, 2014 Nije Radonic kriv, iako je zasluzio prvi let za Tivat jos odavno. Pa koji je kurcev trener Ljupko Petrovic, pa je osvojio kup sampiona... Kad izgubis od Kuridze u najvaznijoj utakmici sezone, onda lepo kazes, bogalj sam i kacim patike o klin.
Guest Bata Životinja Posted April 25, 2014 Report Posted April 25, 2014 Četiri godine od Kecmanove trojke Petak 25.4.2014 | 09:42 | Izvor: B92 Na današnji dan 2010. Dušan Kecman ušao je u legendu spektakularnom trojkom 0,6 sekundi pre kraja meča u Zagrebu za pobedu Partizana nad Cibonom i titulu u ABA.
Мајор Гашпар Posted April 25, 2014 Report Posted April 25, 2014 Predsjednik košrakaškog kluba Partizan Dragan Todorić izgubio je okladu i odveo je čelnike Cibone na večeru. - Kladili smo se ako Cibona izgubi ja plaćam večeru, ako Zvezda izgubi onda Todorić plaća večeru. – rekao je predsjednik Cibone Ivica Lovrić. Društvu se ubrzo pridružio i bivši igrač Cibone Josip Sesar koji je bio sukomentator na utakmici Zvezda – Cibona i prepričavao je kako se derao u prijenosu i skakao od sreće kad je Cibona dobila. - U jednom trenutku u prijenosu sam rekao da ću se ubiti ako Cibona izgubi i u tom trenutku sam dobio na desetine poruka na mobitel.- rekao je Sesar. Roštilj, dobru kapljicu i oduševljenje Ciboninog vodstva pobjedom i plasmanom u Euroligu i finale ABA lige uveselio je i čuveni navijač Partizana i reprezentacije Srbije, i kum Predraga Danilovića, proslavljenog igrača Partizana , Dragan “Kokan” Đurišić. Koka Đurišić je Sesaru komentirao sve važne utakmice koje je igrao u dresu Cibone, a rekao je još da je i Sesarova generacija lako mogla biti prvak europe samo da su imali trenera koji bi sve to znao posložiti. Đurišić se i pohvalio fotografijom sa velikanom jugoslavenskog i hrvatskog boksa Mate Parlovom koja je snimljena 1978. godine 2
Vic Rattlehead Posted April 25, 2014 Report Posted April 25, 2014 Ustaše sa ustašama u društvu, ništa čudno. 2 1
BLAGOJE Posted April 25, 2014 Report Posted April 25, 2014 Sutra Coki vodi Cedevitu na rucak na poklon da spremi koju ikonu sa kosova i poneku sa metohije
lemmy sixx Posted April 25, 2014 Report Posted April 25, 2014 Ajde bre idi na ana.rs forum,navijacki maloumnice. 5 1
kuruz Posted April 25, 2014 Report Posted April 25, 2014 možeš da mi popušiš kurac, mađarčino odvratna 2
lemmy sixx Posted April 25, 2014 Report Posted April 25, 2014 Ana.rs zato sto si pedercina Juznifront.rs zato sto si degenerik I sledeci puta kada odes sa yuma,ne vracaj se vise,picketino.
Guest Bata Životinja Posted April 25, 2014 Report Posted April 25, 2014 nisi se valjda vratio za stalno, izbaksuziraćeš nam nešto večeras
lemmy sixx Posted April 25, 2014 Report Posted April 25, 2014 Pa trebao si se vratiti kao covek,a ne kao neko tamo trenje.Picketino. nisi se valjda vratio za stalno, izbaksuziraćeš nam nešto večeras A ti bi mogao laganica da odjebes sa foruma.
Guest Bata Životinja Posted April 25, 2014 Report Posted April 25, 2014 ti si na forum došao posle mene, taknuto maknuto, kome se ne sviđa nek' napusti katastar
Hail Metal Posted April 25, 2014 Report Posted April 25, 2014 http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2014&mm=04&dd=25&nav_id=840675 Kakve su sad ovo pizdarije, kakve kvalifikacije, , kakva Evrolige,Zvezda je zaslužila da oseti violine plač :: 1
Recommended Posts