Guest Bata Životinja Posted April 30, 2014 Report Posted April 30, 2014 da, samo kad ga Kurčić ubaci u Zvezdu naredne sezone, ali inače je kršina dok igra za Partizan
vudun Posted April 30, 2014 Report Posted April 30, 2014 Kurčić neka ubaci sebi kurac u usta, mali će otploviti za Kodžaeli.
Hail Metal Posted April 30, 2014 Report Posted April 30, 2014 Očajan skok u odbrani i sudjenje u korist Zvezde rešilo utakmicu. Sve u svemu drugi poraz na dušu Vujoševića, Bogdanović i Bertans potpuno van ritma duže vreme, nadam se boljim igrama u plej ofu.
Veliko jaje Posted April 30, 2014 Report Posted April 30, 2014 Тек ту има да се игра. Svaka cast na ovoj izjavi. Ja sam bio ubedjen da Zvezda gubi. Pavlovic je zaista nivo iznad za sve igrace, sa kojom lakocom igra i izmislja poene, svaka mu cast. Bogdan zaista razocarao, msm da je umislio da je glavni i da ga sad Pavlovic malo frustrira. Simonovica usralo jednom u 100 godina, u finalu ce sve masiti.
Guest Bata Životinja Posted April 30, 2014 Report Posted April 30, 2014 http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kosarka-i-ABA/251895/Vujosevic-Dozvolili-smo-Zvezdi-da-resi-utakmicu-uz-skandalozno-sudjenje Pavlović prepone
Srlandand Posted April 30, 2014 Report Posted April 30, 2014 Odlican Pavlovic ali ostatak vam se raspadao, nas Radenovic vadio iz govana, fala kurcu da Simon nekad proradi kad se lomi. Treca pobeda na fakticki jednu loptu, bice zanimljivo finale
Salvation Posted April 30, 2014 Report Posted April 30, 2014 Katastrofa su i jedni i drugi ljudi, da se ne lazemo. Zvezda i dalje igra samo odbranu kako valja, a u napadu ako nije sutersko vece, pisi propalo. Jbg, kad bi mogli da dovedu jos jednog dodatnog trenera, da Radonja uvezbava odbranu a ovaj drugi zapravo neku suvislu akciju u napadu, a ne da se sve svodi na to da li Jaka Nelson ili Djenka imaju vece.
Guest Bata Životinja Posted April 30, 2014 Report Posted April 30, 2014 napad Zvezde je Real Madrid za Partizan u poslednje vreme ne znam koji im je kurac, ne mogu akciju običnu da odigraju
Guest Bata Životinja Posted April 30, 2014 Report Posted April 30, 2014 a priznajte da ste pljuvali tamo nekog crnca Džavaija pre neku godinu
Мајор Гашпар Posted April 30, 2014 Report Posted April 30, 2014 Наравно, јер је Крпељ морао да вади ствар кад се играло у Железнику. Миле Илић га правио будалом. То мало одбране што зна, научио је у Партизану.
Guest Bata Životinja Posted April 30, 2014 Report Posted April 30, 2014 al nesveto trojstvo ne može dve godine da nauči ni toliko!
Sreta Posted May 1, 2014 Report Posted May 1, 2014 raznesen sam... slusam amadeus... Majore ...... DOK CGANI TEBI PEVAJU... Terao sam GolubI\a da ispostuje.... KAKAV RAZBIV! 2.4 proslo, Trlaja govno jedno.... Majore kaz3mo mki malo drugaciji..... Baja Mali da nisu ti novci za nas...... Da smo Ma mi drugaciji.... Sad ce Blazo pucat , jebo ga ja u prkno... Mrzim vas majmuni govnosmrdski sto kao nesto kontate net, da imate prevo da kucate, majku vam jebem.... Majore.... volim te.... Otkuc ,m na nivou..... JEBI! 2 2
Мајор Гашпар Posted May 1, 2014 Report Posted May 1, 2014 И Бог повраћа кад Срета пије. Срета је ноћас пијан ои ои ои. 1
M-16 Posted May 4, 2014 Report Posted May 4, 2014 Nakon duela pod košem verbalno su se sukobili Lovernj i Sniljanić, a u sve se umeđao Dunđerski koji je rukom za vrat uhvatio Francuza i odgudnuo ga. U sve su se umašali i ostali igrači dva tima, bilo je još udaraca pesnicama, a verbalni duel su imali Vujošević i sportski direktor FMP-a Mitrović. Na sreću, sve se brzo smirilo, a posle nekoliko minuta većanja, sudije su isključile Vujoševića i Mitrovića, te Lovernja koji je prilikom izlaska imao šta da kaže i pokaže navijačima domaćeg tima, a oprostile Dunđerskom koji je započeo fizički obračun.
Мајор Гашпар Posted May 4, 2014 Report Posted May 4, 2014 Ловерњ се пошибао са фмп анонимусом Смиљанићем, улетео анонимус Дунђерски и пола клупе ФМП-а. Епилог - искључење Ловерња.
kuruz Posted May 4, 2014 Report Posted May 4, 2014 da ga zgrabiš poput tigra jebem ti sunce koliki je Peković uživo videh ga u Areni na utakmici sa Cedevitom dios mios maria gvadalupe 1
Hail Metal Posted May 4, 2014 Report Posted May 4, 2014 Ловерњ се пошибао са фмп анонимусом Смиљанићем, улетео анонимус Дунђерски и пола клупе ФМП-а. Епилог - искључење Ловерња. I Vujoševića, a sve je zakuvao Dunđerski, a kaznu nije dobio. Vučićeva pravda. da ga zgrabiš poput tigra jebem ti sunce koliki je Peković uživo videh ga u Areni na utakmici sa Cedevitom dios mios maria gvadalupe Pa nije ni čudo što smo izgubili kad bivši cigani navijaju za Partizan, baksuzi, dok je Pekmen igrao za Partizan ti si spavao u Pjaninom dresu.
BLAGOJE Posted May 4, 2014 Report Posted May 4, 2014 mora li on vazda neko predavanje da drzi,nanu li mu naninu jebem
Recommended Posts