Vic Rattlehead Posted May 31, 2014 Report Posted May 31, 2014 Zahvalite Bobijevoj neinteligenciji na pobjedi. 1 1
Guest Bata Životinja Posted May 31, 2014 Report Posted May 31, 2014 kad sam vido onih 7 poena u jednom napadu došlo mi da proširim Kosovo bar do Leskovca
Srlandand Posted May 31, 2014 Report Posted May 31, 2014 Uzasan derbi, realno Bobi ispao debil na kraju, zasluzeno ste dobili kad mi ne znamo da iskoristimo nista.
M-16 Posted May 31, 2014 Report Posted May 31, 2014 Ne zna se da l' je bilo lošije sudjenje ili igra. Biće sranja u finalu.
kuruz Posted May 31, 2014 Report Posted May 31, 2014 http://mondo.rs/a697196/Sport/Kosarka/Vujosevic-Sledi-FMP-ne-ovaj-danas-nego-drugi.html :haha: :haha: 1 1
M-16 Posted May 31, 2014 Report Posted May 31, 2014 Saša Pavlović reagovao je na takav napad i ušao u klinč sa jednim od navijača. Brzo su se na parketu pojavili i pripadnici Žandarmerije, posle čega je situacija smirena. Blagi ne posustaje. 2
Мајор Гашпар Posted May 31, 2014 Report Posted May 31, 2014 Из Никшића дични момци Ђујића су сви потомци.
Sreta Posted June 1, 2014 Report Posted June 1, 2014 Dobijamo lagano u finalu. Nisam primetio tu kradju sto pominjete, ja sam isto pizdeo na sudije, mozda se u hali bolje vide neke stvari, bilo je gresaka i na nasu stetu. Dodacu da vise nikada necu da idem u Zeleznik, kakva majmunska organizacija utakmice... Kuruz mora da je blistao kada smo i mi vama skandirali ciganske picke 2 2
Мајор Гашпар Posted June 1, 2014 Report Posted June 1, 2014 Магистре, напунили су нас пеналима. Кад год је требало избацити Бертанса и Павловића из игре, судије су погурале. Сваки Павловићев улаз био је уз фаула касапина Лазића и касапина каптена Симона. Појма немате, распадате се. Само прангија и спуштање на Бобија белог медведа (што му не судише у ЕЛ овако као у паштети?). 2 акције немате. 1 1
Vic Rattlehead Posted June 1, 2014 Report Posted June 1, 2014 U pravu je Major, nema akcije, protiv zone ne znaju gdje se nalaze. Prije se to rješavalo trojkama ali u zadnje vrijeme je to uz slobodna bacanja najgori segment igre.
Hail Metal Posted June 1, 2014 Report Posted June 1, 2014 Mutant iz S.Supanca BB zadnja pošta Železnik je jeban. Sudije kardinalno grešile u korist mutanta , potpuno zaslužena pobeda! Napio sam se 7 3
Guest Bata Životinja Posted June 1, 2014 Report Posted June 1, 2014 uznemirili ste majora sa vašim ciganštinama
Hail Metal Posted June 1, 2014 Report Posted June 1, 2014 Epohalno https://www.youtube.com/watch?v=7V4JEkMKqaU 3 1
Мајор Гашпар Posted June 1, 2014 Report Posted June 1, 2014 Мута Николић за Журнал - Шут је као жена, данас се са тобом, сутра није. 5
Sreta Posted June 1, 2014 Report Posted June 1, 2014 Pavlovic je morao da dobije dve tehnicke jos na pocetku kad je postrojavao sudije i kad je udario Nelsona bez lopte. Nisu vam svirali nameran faul kad mu je Nelson vratio onda u kontri sa ledja i faul-kos kada je polozio desnom rukom sa leve strane iz mrtvog ugla u trecoj cetvrtini cini mi se. To su dve najvece greske na vasu stetu. Zato je Dzenkinsu napakovano 2 faula ni za sta. Odigrali smo ocajno, mozda i nemamo neke akcije, a ja se nesto nisam nagledao vasih akcija osim kretnje za Bogdanovica i Pavlovica koja se uci na prvom treningu sa 10 godina. Tehnicka Radonjicu u trenutku kad smo preokrenuli rezultat i poceli da vas gazimo je vise nego smejurija, Svinja i Pavlovic su morali po 4 da dobiju onda. Nama nije sviran jedan cist aut, a vama mozda jos jedan faul. Zasluzena pobeda partizana, ali sad jos da ispadate neki pokradeni heroji mislim da nema smisla. 4 4
Мајор Гашпар Posted June 1, 2014 Report Posted June 1, 2014 А Берансу пети фаул? А Гагићу бар 2 напаковане личне? А Боби бели медвед? Има пролаз код судија као да је Џордан.
kuruz Posted June 1, 2014 Report Posted June 1, 2014 (edited) bem ti softver Pavlović brat Edited June 1, 2014 by Underkuruz
Sreta Posted June 1, 2014 Report Posted June 1, 2014 Ne mogu da se setim Bertansovog faula, juce je bio totalno nebitan. U trecoj ste dobijali slobodna bacanja i za manje od Gagicevih faula. Bobi mozda jednom tri sekunde imao, ne znam, Milutinov mu se stalno ubacivao glavom u lakat... Sve u svemu, ne mislim da ste nesto epohalno pokradeni.
Мајор Гашпар Posted June 1, 2014 Report Posted June 1, 2014 Јес био небитан кад су га напунили фауловима. После 2 и по минута, хоп, изашли из бонуса. Покрадени смо у смислу да су нам фауловима натрпали главне поентере. Здрава логика ми каже да Симоновић и брат му касапин Лазић после 10 мин направе по 5 пенала што се виде...да не говоримо о фауловима које не можеш видети на тв-у. 4 1
Sreta Posted June 1, 2014 Report Posted June 1, 2014 Jaka je dobijao licne kao lud, presedeo je pola meca na klupi, posle je cuvao nebitne likove. Gagiceva povratna posle 5 sekundi u reketu... Jbg lose sudjenje smo i mi osetili. Dzenkins i Jaka su nasi najbolji poenteri pas u jeli licne ko besni. Dobili ste, to je to, potrebno je 3 pobede za titulu, nece moci sve da se pokrade, pobedice na kraju bolji.
Мајор Гашпар Posted June 1, 2014 Report Posted June 1, 2014 Ево рука, нека победи бољи. Са оваквим суђењем смо сад добили и никад више. Не зезај Коки, Блажић је опасан играч. Сад читам, Радоњић изјавио да темпирају форму пред ПО. 1
M-16 Posted June 1, 2014 Report Posted June 1, 2014 (edited) Blažič najgotivni lik u domaćoj ligi. Nerviraju me čamuge što mu posle onih vezanih 8 poena u sledeća dva napada nisu davali loptu a bio je oba puta sam na trojci. Jedni oni koji se lože na ovakvog Bogdana, raspada se u derbijima ove sezone. Major zna. Koki pod hitno na časove tolerancije. Edited June 1, 2014 by M-16
Recommended Posts