Jump to content

Recommended Posts

Guest Bata Životinja
Posted

Slovencu se obila lopta o kopito

Posted

Auu, Gagić se iznervirao. Moraće da podele tehničke petorci Zvezde da bi ga oraspoložili. Ne mogu više da gledam ovaj cirkus.

Guest Bata Životinja
Posted

vidim pune nam centre ličnim greškama

Guest Bata Životinja
Posted

malo sutra, Simonović hvata protivnika za ruku i ništa, ovaj Bezbradica dobija lične za mnogo manje

mi smo već uništeni ličnama, da neće imati ko da igra drugo poluvreme, ne znam koliki slepac može da priča da sudije sviraju za nas

Posted

Hahaha, kakve vama stvari veceras sude, jel bi trebalo da izadjemo iz hale? Cist faul u napadu nedosudjen posle koga ide lopta za vasu trojku, Katicu se svira faul kada popreko pogleda Lovernja, ali ne, mi smo drzavni projekat a vi nesrecni talenti sami protiv svih :haha: Svaka cast, pametnije ste veceras igrali, a svaki put kada bi krenuli da vas stizemo sudija bi vas malcice pogurao a mi bi imali debilno resenje u napadu. Ceracemo se jos.

• Downvote 6
Posted

Napokon pošteno sudjenje, ne računajući 2/4 gde su sudije uvele Zvezdu u igru svirajući sve živo i mrtvo centrima PArtizana. Jedna od epohalnijih pobeda u derbijima. A ovaj Denda, iako grobar, sto puta spomenuo kako je Zvezda oslabljena neigranjem Nelsona, a Pavlovića spomenuo samo na početku utakmice.

Jebo je Bogdan zaista, da se malo našalimo, što bi rek'o kum, jebo je i za Batu :)

Guest Bata Životinja
Posted

suđenje uravnoteženo, a čak i da je sve tačno što Salvejšn bulazni, to bi onda značilo samo da je vraćeno za onu bruku od pre 2 dana, i da se sad kreće od nule

Posted

Sad će valjda srpski Lebron da igra za reprezentaciju. Da nije njega nikad ništa ne bismo osvojili.

Guest Bata Životinja
Posted

ne, Simonović i Marjanović će doneti zlato za repku

pogledajte se bre, kad skrpite kršten tim možda i dobijete titulu

Posted

Videcemo Krang kad se vrati Nelson.Bili ste bolji, mi nismo uzeli da bezimo, izazivamo sranja i placemo na sudije kada smo odigrali los mec, i to je to. Ali finale se igra na 3 pobede, ako ovako kriminalno odigramo i do kraja i dobijete nas posteno, prvi vam cestitam.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...