Мајор Гашпар Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 Хаха цигани мазнули пехар. Нису то секундарне сировине. 6 1
Salvation Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 (edited) I cekaj sad Majore, to sto smo mi opet igrali smesno na momente i nismo napravili vecu razliku opravdava to sto nas je sudija ocigledno ostetio? Odoh da gledam fudbal, zajebi ovo, nek blagi slavi postenu titulu, srecan da nije pala u ruke mene srete i slicnih govana koji hoce titulu posto-poto. Edited June 21, 2014 by Salvation 1
Мајор Гашпар Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 Да, смешни сте и немате нити једну акцију сем спуштање на Бобија. Тако целе сезоне. То и енергија коју вам доноси Јака. Дали смо вам пехар да се поиграте. 2 1
Јарослав Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 svaka čast svakome ko može da se raduje tituli osvojenoj u ovakvoj srpskoj košarci. isto bih mislio i da smo mi uzeli. ovo je suština: Da bogdo odu i on i Čović iz srpske košarke pa da sve normalno bude.
Vic Rattlehead Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 Na kraju krajeva, ne treba se puno uzrujavati jer ova liga je tu pro forme.
Mita Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 Svaka cast grobari na odlicno iskoriscenoj sudiskoj pomoci i jos jednoj prepostenoj tituli. Peti Katicev faul smehotres, faul Blazicu u skoku salje Tepica na bacanja iako je Tepic u skoku uhvatio loptu i bilo je minimalnog kontakta i vrhunac faulcina iz aviona nad Mitrovicem koji nije sviran ("blokada"), to je samo u poslednjih 10ak minuta regularnog dela tekme.. sudije su vam bukvalno poklonile produzetak a posle nije bilo dalje. No, nema veze, najbolji ste, sami protiv svih, i ostale bajke. Ja vam priznajem posteno dve dobijene tekme, ali ovo vam zaista nije trebalo. Jednu utakmicu je Zvezda igrala kako treba i Vujošević je napravio sranje. Ali u ostale 3 je Partizan bolji bio, da li je to imalo uticaja na sudije i Zvezdine partije ne znam ali je veoma moguće. Koliko je kukao, psovao i pomagao čitavu sezonu i opet je šampion. Na ovo večerašnje suđenje on bi izveo ekipu sa terena tri puta. Ali neka im je prosto. Da bogdo odu i on i Čović iz srpske košarke pa da sve normalno bude. poduvajte mi karu onako sva trojica zajedno 10 3
Vic Rattlehead Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 Ako ti ja kara srazmjerna visini, bojim se da imamo problem. 1
Мајор Гашпар Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 Што пре уклонити Нешу Баксуза из репрезентације ако мисле да направе нешто.
Vuk Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 Хаха цигани мазнули пехар. Нису то секундарне сировине. NE DAMO TITULU!!
Guest Bata Životinja Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 Da bogdo odu i on i Čović iz srpske košarke pa da sve normalno bude. koliko se sećam, pre Vujoševića srpsku košarku su ladno trpale tamo neke KK Bosne, Jugoplastike, Zadri, Šibenke.... inače, demnatujem Majorovu priču o blokadi Mitrovića, čista izbijena lopta je bila P.S. Gagić zakucao a u istom momentu Gece dao onaj smotani gol, teško da je koincidencija 1 1
Јарослав Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 da se ne lažemo, isto bi i svinja debela uradila da je Zvezda uzela titulu
Мајор Гашпар Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 da se ne lažemo, isto bi i svinja debela uradila da je Zvezda uzela titulu Да украдемо пехар?
Јарослав Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 Да украдемо пехар? ni malo me ne bi čudilo jebiga, prigodan kraj jedne smejurije od sezone
Guest Bata Životinja Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 ni malo me ne bi čudilo jebiga, prigodan kraj jedne smejurije od sezone jebi ga, nimalo ććpk 1 1
Мајор Гашпар Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 ni malo me ne bi čudilo Немој зајебавати.
Јарослав Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 težak psiho je to, sve je moguće prodao dušu đavolu za pašteta titulu
Mita Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 Kuruz se provodi sa Sandrom Partizan a mi ovde jedemo govna na forumu
Мајор Гашпар Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 Вероватно се не би задовољио тиме па би наредио и Човића да убију. Будимо озбиљни. Пришла његовом сепареу. Он је Коки репер и слуша Лепу Брену. 1
Recommended Posts