Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tehno ima jednom godisnje.

A Sax je jedino mesto na koje mozes otici.

Pa dobro nije tako, da slušamo grand narodnjake imamo Galiju, Gentlemens Pub, Renesansu...

Juče sam bio u onoj Havani bio domaći rok bend svirao, u Mladosti takodje brdo ljudi na domaćem roku, bend neki, čak sam se napio i pevao od istorijskog avnoja... šaban, neće me sad oprati ni dunav ni sava... u jazzu standard neki tamo ekv... u onom pogonu nikad nisam bio ali ima svirki, recimo tribjut ramonsi, neverne bebe bile... u staroj piceriji 2,3 nedeljno svirka, u taliji takodje... sax petkom ana nikolić, aca lukas, subotom david guetta, pittbull i ponekad scatman, nije baš mrtvilo kako ti opisuješ, samo smo matori jebigha

Ima i ono mesto gde sviraju det metalci

im I tehno svaki vikend, samo ne idemo u te klubove

Posted

Јака Б.

- Срећан сам што сам имао прилику да играм у оваквом тиму, хемија је била добра, постали смо прави другари. Све ово је мене било ново искуство. Биће боље следеће сезоне.
Posted

pf, kao da viljamovka otvara vrata smislu života i dimenziji x

ni viljamovka ni lomljenje vilice ne vode ka duhovnom prosvetljenju

samo Xašim, i eventualno Aca Lukas i Dule Vujošević

Đašim?

Posted

Mocart pise da Bozidar Maljkovic dolazi umesto Radonjica, koliko bi to lepo bilo. Inace, Lovernj vec izgleda potpisao za Himki na dve godine, a cuo sam da je Bogad predugovor sa Fenerom napravio.

Guest Bata Životinja
Posted

bezveze je ako ode u Himki, za Bogdana se znalo...

+ Bertans ide, Tepić, verovatno Pavlović

Posted

opušteno, opet ćemo vam mi olakšati dovođenjem nekih anonimusa i nekog najvećeg talenta kojeg je Moldavija imala u poslednje dve nedelje

inače, Bogdanović će možda i u NBA, kaže da sve zavisi od drafta

Guest Bata Životinja
Posted

to bi bilo odlično, ali i Lovernja su prodali zbog dugova

sad zavisi kolike dugove Partizan uopšte ima, i koliko igrača valja prodati zbog toga

Tepara, Milosavljević i Vesterman da ostanu, bilo bi odlično

Posted

Ma kakav Boža, on se pogubio otkad su skratili napad na 24 s. Mada i takav je bolji od Radonjića. Kažu da umesto kapitena dolazi Kalinić, kao sve je već dogovoreno.

Ovo za Lovernja očekivano, bolje su stipendije u Rusiji. A Major ga pre par dana citirao...

Posted

Bolji je od Simonovića, mada to nije teško. Mene više brine što ne ume da vodi loptu, tapše kao klinac od 7 godina.

Guest Bata Životinja
Posted

ne nego će da ostane da ga neki cigan opet udara u vugla

inače, Lovernj oprostio polovinu novca koje mu duguje Partizan, a od Himkija klub dobio solidno obeštećenje, mada je glupo reći ''između 300 i 500 hiljada'', nije to tako mala razlika, Bogdan, Žo i Bertans po 500 soma i isplaćen je dug

http://www.mozzartsport.com/vesti/kapiten-lovernj-pomaze-voljenom-klubu-partizanu-oprostio-deo-duga/79115

Posted

Jebo ti takav sport.Sada su vec i reprezentacije pocele da trguju.Kako bih ja sve to pozabranjivao...za reprezentaciju mozes igrati samo ako si rodjen u zemlji ili ako imas drzavljanstvo duze od 5 godina.Ajd u kurac.

Posted

Није баш половину дуга. Опросио је 25.000 еврића...

Онај Украјинац незналица дигао 36.000 е за 3 месеца.

Дутина, не верујеш да је имао стотку? Мислиш више?

Бертанс има мање од њега.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...