Jump to content

Recommended Posts

Posted

Djajić ustaša hapšen zbog fudbala, Terzić zbog fudbala, Čović sumnjiv u atentatu na Djinđića preuzima u vreme diktature SDCZ.

Danilović je izboden, to nije zločin biti napadnut, preživeo je pokušaj ubistva naša jedna od najvećih legendi, to nije ama baš nikakav argument u raspravi.... tj cigani i košarka, ajd paljba po vhs kasetu iz Barija

U kandžama menadžerstva umrla je košarka.

• Upvote 1
  • Downvote 3
Guest Bata Životinja
Posted

neka se Džajić bije sa sudijama, neka ne krade milione, i biće super

inače, u paralelnom univerzumu dr se piše bez tačke

Posted

Sad će da napiše da je tako u šiptarskom pravopisu ili tako neku glupost koja je samo njemu zanimljiva.

• Upvote 1
Guest Bata Životinja
Posted

pa rečenica se piše sa 30 slova, al ti stalno koristiš 24 :haha:

Guest Bata Životinja
Posted

mi Šiptari imamo 36 slova, znači totalno si nepismen

Posted

Više brine očajna igra nego poraz. Bludnik je u dimenziji x, Bjelica i Micov tanki, Jedino Mitrović gine i zaslužio je da bude medju 12. Realno, sa ovakvom igrom i bez Krleta i Tea nemamo šta da tražimo na Svetskom. Ovako jedino da se Bogdanović naloži pa možda prodjemo grupu.

Posted

Ja se maločas olakšao.

Neolakšavajuća okolnost je što je teflon govance, onako spečeno, pa sad boli guza strašno. Eto kad me mrzi da kuvam supice.

Guest Bata Životinja
Posted

to ti je zato što ne voliš kuruza

od toga se kenja neviđeno

šiptarizacija čmara, realno

Posted

Covece, da docekamo da nam je Simonovic najbolji igrac u repki, pa makar i na jednoj tekmi. Hrvati standardno iskarani, ali ovog puta sa dve odsudne trojke, jedino bi sladje bilo da je bilo u finalu prevenstva, ili tako nesto, da mogu kolektivno da se samoubiju :haha:

Posted

nije valjda da smo dobili, haha....Simonovic se povampirio, napravio nekoliko ulaza i poentirao, to bre za celu sezonu u Zvezdi nisam video...oce covek da se dokaze, proradio inat...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...