Guest Bata Životinja Posted August 10, 2014 Report Posted August 10, 2014 to bi bio velikošiptarski potez + da ukrade svetsku titulu
Guest Bata Životinja Posted August 10, 2014 Report Posted August 10, 2014 http://www.sportske.net/vest/kosarka/zoran-savic-vujosevic-i-covic-stete-srpskoj-kosarci-190093.html pa vi posle pljuckajte po Vrankoviću, a vidite ovog što optužuje Duleta, izgubljen slučaj!
Salvation Posted August 10, 2014 Report Posted August 10, 2014 Sta je covek rekao sto nije tacno, majke ti? Ali aj sad, pokusajte da budete objektivni, mozete vi to, znam.
Guest Bata Životinja Posted August 10, 2014 Report Posted August 10, 2014 reko je da je Dule krivac, što je besmisleno
Vic Rattlehead Posted August 10, 2014 Report Posted August 10, 2014 (edited) Jebo to, Simon nastavlja da dominira: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=HvQXiaeUfKE Edited August 10, 2014 by Vic Rattlehead
Guest Bata Životinja Posted August 10, 2014 Report Posted August 10, 2014 Simon je bre bio najbolji igrač Zvezde, skoro pa Šiptar, ja ne znam šta ćete vi sad bez njega. 1
Мајор Гашпар Posted August 11, 2014 Report Posted August 11, 2014 Zajebace dobro neki klub kad ga potpisu.
vudun Posted August 11, 2014 Report Posted August 11, 2014 Ludi Kosovar i prevejana peharokradica, Marko Simonović, je malo kvalitetniji i svakako kompletniji košarkaš od Gurovića iz najboljih dana. To što u ukletoj Zvezdi već dve godine igra tek nešto iznad proseka, stvar je raspojasane uprave, kao i samog klupskog prokletstva, davno bačenog. 1 3
LoveHateLove Posted August 11, 2014 Report Posted August 11, 2014 igrao iznad proseka!? bolji od Gurovica!? brate, u kom ti univerzumu zivis...pa on ne moze da ima karijeru kao Gurovic da mu je ne znam ko menadzer, sto veli Major nace se neki klub koji ce da se zajebe, tipa Bamberg ili Turk Telekom, ali dalje od toga tesko... desilo se par utakmica da ga usralo, napalio se covek posto ga svi pljuju, ali garantujem kad pocne prvenstvo da ga nigde biti nece, pogotovo u eliminacionoj fazi...nije on igrac za velike meceve...Gurovic kakav god da je posrao se amerikancima u zivot u sred USA, samo to je dovoljno da bude veci, ovaj moze samo da sanja o takvim mecevima...daj ljudi ovo su pripremni mecevi.... 2
vudun Posted August 11, 2014 Report Posted August 11, 2014 Bolji je od Gurovića. Bolji. Spreman sam da založim sav svoj autoritet i kritički kredibilitet. Valjda ćemo ponovo da se sastanemo sa Amerima na SP, pa ćeš onda da vidiš šta je đavo. 2
LoveHateLove Posted August 11, 2014 Report Posted August 11, 2014 bu'mo videli... nego brate, ko onog Dendu jos drzi na RTS-u...
Captain Spaulding Posted August 11, 2014 Report Posted August 11, 2014 Simon je bre bio najbolji igrač Zvezde, skoro pa Šiptar, ja ne znam šta ćete vi sad bez njega. Cudi me kako te neko dosad vec nije perma banovao. Stvarno sa tobom nesto nije u redu kada vec mesecima glumis Siptara...zapitaj se malo
Guest Bata Životinja Posted August 11, 2014 Report Posted August 11, 2014 Cudi me kako te neko dosad vec nije perma banovao. Stvarno sa tobom nesto nije u redu kada vec mesecima glumis Siptara...zapitaj se malo a šta fali Šiptarima, Srbine?
Hail Metal Posted August 11, 2014 Report Posted August 11, 2014 Simonović bolji od Gurovića? Ko to ozbiljno govori retard je i treba ga banovati, kolika god četnička plačipička bio taj Gurović jebao je keve na vrhuncu karijere. 2
vudun Posted August 11, 2014 Report Posted August 11, 2014 (edited) Jednu utakmicu u životu imao, sve ostalo gomila ispucavanja. U odbrani rupa. Nula. Još je '98-99 bio najplaćeniji igrač u Evropi, pored živog Đorđevića, rasnih šmekera poput Danilovića i Tomaševića, povučenog ali uvek dominantnog Bodiroge, Trlajinog Rađe, ćosavog Fućke... Da ne spominjem nekog tamo crnca Majersa, ali opakog crnca! Barem ga je Dule ispratio u penziju kako dolikuje. Edited August 11, 2014 by vudun 2
lemmy sixx Posted August 11, 2014 Report Posted August 11, 2014 A sada i ti prdis. I ja ga ne volim,ali realno covek je bio igracina.Kakav kurac Simonovic,picke materine. Iako,svaka cast Simonu na punjenju ustasa.
Srlandand Posted August 11, 2014 Report Posted August 11, 2014 Neka neko napravi posebnu temu za SP u basketu jer ce postati previse natrpana tema. Luka Mitrovic novi kapiten Zvezde.
El Karnisero Posted August 11, 2014 Report Posted August 11, 2014 Да ми се једном свиди нешто што је тренер године урадио. Браво за избор капитена.
Srlandand Posted August 11, 2014 Report Posted August 11, 2014 Ni Micic ne ide na SP, samo se osipamo.
Recommended Posts