Jump to content

Recommended Posts

Posted

Тери Хачер

:wub:

Иначе, обе серије су смеће. Само Непристојни људи, Мућке и Црна Гуја. Само британски хумор.

И Декстер. И Брејкинг бед.

Posted

ништа од тога не гледам ако не иде на телевизији у неком вечерњем термину

немам живаца да гледам серије на рачунару

Posted

gde je sad neko tamo trenje da brise ove spamove . i to je moderator ?

pocela je nova sezona , dozvoljavam da pricate o kosarci o kojoj sam vam , uzgred receno , ocitao lekciju prosle sezone , i ja i magicni spanulis .

• Upvote 1
Posted

Plej im je kao nas Tori, metar i zilet...a vola ne moze da ubode...tamo valjaju Zelabal, Andric i Suput (kad bi igrao na trojci, na cetvorci ce ga prcaju kao Gordona)

Posted

klasicna suterska ekipa. sinoc su dali par trojki s parkinga kad se lomilo. ako ih krene, sve je moguce.

gordon rekao ljudima u klubu da hoce da se vrati u ameriku. ko mu jebe mater, nek ode, ionako ni dinara ne vredi. trazi se 4/5.

Posted (edited)

fali nam neki iskusniji igrac koji ce da povuce ekipu kad treba. to bi trebao da uradi tt, al danasnja igra dovoljno govori. prisli smo na 6 pocetkom 4/4, a onda su ovi ubacili par sudopera, pa nije bilo povratka za ovu mladu ekipu. i nerealna razlika na kraju...

Edited by Grob Bez Dna
Posted

Malog Lucica koji je novi Danilovic, aka Bosansko govece, poslati negde da nastavi da dominira i preuzme komandu (zaustavi ovu razularenu bandu), ostale u zatvor. Vujosevic je jedno debelo govno to svi znamo. Dulic i on izbegavaju tvorzu zbog sudstva, pa i govece sa njima. Govecetu sam spreman da se poklonim kad ga vidim, kao i prosli i pretprosli put, jer je on uticao na moj razvoj. Ne zovu se danas tereni u kraju za dzabaka po meni. Gde igramo? Prva na Sretinom, revans u Starim Banovcima. Sta koju picku materinu..,..

• Upvote 2
  • Downvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...