Jump to content

Recommended Posts

Guest Bata Životinja
Posted

šta bi ovo, jesu li igrali Srbi ili Šiptari?

• Downvote 10
Posted (edited)

Jebem ti zivot bre, pa ovo je nasa najbolja tekma od vremena kada smo imali prave timove, dakle circa 10+ godina. I dalje forsiramo trojke u napadu, ali jbt, kako dobra igra u odbrani, kako zrela neka resenja, i naravno kakav sut. Ako ovakvu partiju mozemo da ponovimo a Spanci imaju los dan, sasvim je realno da mozemo da ih dobijemo. Ali naravno, ipak su to nasi, kao sto rekoh, ja bih bio prezadovoljan da casno izgubimo polufinale i onda iskaramo Francuze za sve pare, realno i bronza bi bila fantastican uspeh.

Edited by Salvation
Posted

Iskreno ne nadam se pobedi protiv Spanije, stvarno ne znam sta treba da se desi da ih dobijemo. Dobar su tim a i vec su se zacrtali u finalu sa Amerima, cak i da igramo egal ili budemo bolji sudije ce im maksimalno navlaciti. Kad bi uzeli bronzu to bi bio vrhunski rezultat.

• Downvote 1
Posted

Sjajna pobeda, Đoršević očigledno napravio dobru atmosferu i hemiju u ekipi, Bjelica i Teo pokidali, ostali ih dostojno propratili.

Mislim da se Litvanija dobija za bronzu.

• Upvote 1
Posted

Pobedaaaaaa , Inace da se pohvalim Bircevic je moj rodjak

hahaha tebi je pola sopica rod :D

i to samo po potrebi

Iskreno ne nadam se pobedi protiv Spanije, stvarno ne znam sta treba da se desi da ih dobijemo. Dobar su tim a i vec su se zacrtali u finalu sa Amerima, cak i da igramo egal ili budemo bolji sudije ce im maksimalno navlaciti. Kad bi uzeli bronzu to bi bio vrhunski rezultat.

Sumnjam da ce napraviti znacajan rezultat protiv spanije

Posted (edited)

A cek, ukrstamo se sa Litvanijom za bronzu? Pa to je jos bolje, njih tek mozemo da operemo, mada bi bilo lepse protiv Francuza. A Brazilci mislili da je najgore sto smo mogli da im priredimo Bejbi Dol. :haha:

Edited by Salvation
Posted

Odrali smo ih ko kerove.Sjajna igra.Svih redom.Markovic me sve vise i vise odusevljava,to je pravi igrac za reprezentaciju.

Protiv spanaca sta bude jebiga,ali svi smo svesni da cemo igrati za bronzu.Sjajan uspeh za ovu ekipu.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Desila se ista situacija kao na proslom prvenstvu, osim sto je sada Spanija kao domacin u polufinalu, umesto Turaka. Ali bilo bi lepo da ovaj put mi uzmemo bronzu a ne Litvanci, naravno bilo bi jos bolje da prodjemo Spance, da nam se vrati za proslo.

Posted

Koliko moraš da se popišaš po nekome da Štime šutira 2 trojke. :haha: Bio sam spriječen da gledam, ali stvarno ovo ni u ludilu nisam očekivao. Da je nekako dobiti Cigan malu, ali to je već naučna fantastika... ma i bronza je odlična.

• Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...