Jump to content

Košarka

Baal

Recommended Posts

Dobro de, naravno. Ali zaboravljas da bi trebalo i mi jaci da budemo.. ovo je fazon, najslabiji tim koji smo mogli da sastavimo bez da se zajebavamo i trolujemo, zato i jeste ovolika euforija. Ej, Stimara i Simon, mojne da ne mozemo i mi bolje od toga.

Edited by Salvation

Лаловић поломио клупице после овог куцања.

Извриштао сам, докрајчили смо виски после тог закуцавања а после текме се пило шта се стигло.

За Амере реално једете говна, европска кошарка је увек била ужасно далеко од америчке, а сада је та дистанца све већа. А то је тако искључиво јер се у Европи ради на погрешан начин, превише се једе говна са ротацијама, тимским тренинзима и увежбавањима неких тамо акција. Разни Казлаускаси, Атамани и остали су као неки ауторитети... Реј Ален зато одради сат времена тимски тренинг и онда шутира на кош пет сати, није му избачај савршен ето тако, одједном...

Био сад на дочеку, 95 посто људи није знало ко је Драган Тарлаћ, један лик ми детаљно објаснио како ћемо да покидамо Амере на ЕП следеће године.

Zasto su im ranije zabranjivali da ucestvuju na SP i olimpjadi sa profesionalnim igracima? Mislim, covek je covek zar ne, bio on profi ili amater. Odes u nba bez ramena i bicepsa, vratis se sa dva vrata i cetiri ruke. Ima dosta sportista koji mogu a ne uzimaju ta govna, jer nisu ludi.

Zabranjivali su im zato sto bi nas i tada pokidali.Ti zaista mislis da bi Slavnic,Kicanovic,Cosic i Dalipagic mogli nesto protiv Doktor Dzeja i Dzabara? Ajde nemoj da se obmanjujemo.Reci da je ekipa u kojoj su Katic,Simonovic,Stimac i Bircevic popusila od Hardena,Rouza i Irvinga zato sto su bili nadrogirani,je zaista paralelni univerzum.

Извриштао сам, докрајчили смо виски после тог закуцавања а после текме се пило шта се стигло.

Pili ste studentski Rojal ili Vincester pretpostavljam.

један лик ми детаљно објаснио како ћемо да покидамо Амере на ЕП следеће године.

:haha: :haha: :haha:

• Upvote 1

Dzabar znao horog. Niko ne bi mogao protiv njega.

skyhook.jpg

George Mikan i Cliff Hagan su najviše utjecali na Kareemov horog. Naravno, Kareem kaže da nikad nije gledao ni jednog ni drugog uživo ali je na treningu koristio iste vježbe koje su originalno konstruirane za Mikana a sastojale su se od neprekidnog šutiranja horoga i lijevom i desnom rukom s obje strane reketa iz neposredne blizine uz polagano odmicanje sve dalje i dalje od koša. Sam Kareem je izjavio prilikom jednog intervjua da je najveæi poticaj za korištenje horoga dobio dok je bio u petom razredu osnovne škole kada je èesto igrao protiv djeèaka par godina starijih od sebe koji su bili podjednako visoki ali fizièki razvijeniji od njega.

“To je èesto bio jedini šut koji sam uopæe mogao šutirati a da mi netko ne zalijepi loptu u lice”, rekao je Kareem. “Iz tog razloga sam se nauèio oslanjati na horog dosta rano i to je uvijek bio moj Alamo, nešto što mogu izvuci i u najveæoj gužvi”. S vremenom je poveæao i daljinu s koje je mogao konstantno pogaðati, a dok je bio na sveuèilištu UCLA horog je poslužio kao primarno oružje, buduæi da je NCAA tada zabranila zakucavanja u sveuèilišnim utakmicama, kojim je postavio brojne rekorde i pobijedio u 88 od 90 sveuèilišnih utakmica u kojima je igrao.

Horog zaboravljeno znanje je nesto sto bi nasi trebali da neguju. Ja bih pristao da treniram nase i da ih ucim kako se sutira horog. Nikad pre nisam procitao sta o tome kaze Dzabar, ali sada kada jesam tek kontam koliko je covek bio pametan. Na isti nacin sam ga vezbao godinama ne bih li pobedio visoke mrcinase i onda kada sam jednom usavrsio to nije im vise nista pomagalo. Sve ostale tehnike padaju u vodu kada covek ne masi sa horogom.

Edited by HEFEST
  • Upvote 1
  • Downvote 1

Zabranjivali su im zato sto bi nas i tada pokidali.Ti zaista mislis da bi Slavnic,Kicanovic,Cosic i Dalipagic mogli nesto protiv Doktor Dzeja i Dzabara? Ajde nemoj da se obmanjujemo.Reci da je ekipa u kojoj su Katic,Simonovic,Stimac i Bircevic popusila od Hardena,Rouza i Irvinga zato sto su bili nadrogirani,je zaista paralelni univerzum.

Suština, meni ovi Ameri i ne izgledaju nešto mnogo nabildovani i krupni, ljudi jednostavno više i bolje treniraju, američka škola košarke je najbolja i tu nema diskusije, sport crnaca pa zatim svih ostalih.

Ima popust i kod svoje ekipe koja mu je u srcu.

Jer:

Underkuruz said:

'Наш како, некима од нас је много битнија Звезда од квлтних бендова.

кад ћеш више да сконташ да не навијам за Партизан и да волим кад Звезда побеђује,

• Upvote 1
  • Downvote 1

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...