Jump to content

Recommended Posts

Posted

da li se neko seca kad smo poslednji put imali domacinsko sudjenje?

Pfffff

Zar postoji jos neko sudjenje partizanu?

A da gostujuce, kad smo mi domacini...

SLOVO T - NESTO SI TEO!

• Upvote 2
Posted

Alo Čovićevac, marš u rupu i pred ekran da bodriš Cibonu, Bešiktaš , Efes , Makabi i ostale bratske timove kada igraju protiv gospode!

• Upvote 1
  • Downvote 5
Posted

Velika šteta da nismo dobili sinoć. Jedna od najboljih ekipa Evrope nije imala svoj dan, a mi nismo imali sreće kad je bilo najpotrebnije. Nadam se pobedama protiv nekih "običnih" ekipa u nastavku, jer upravo takvim pobedama se prolazi u drugi krug.

Posted

Alo Čovićevac, marš u rupu i pred ekran da bodriš Cibonu, Bešiktaš , Efes , Makabi i ostale bratske timove kada igraju protiv gospode!

Bez brige,Vucic ce uskoro mesto pred ekranom rezervisati za vas.

Posted

Bez brige,Vucic ce uskoro mesto pred ekranom rezervisati za vas.

Ma može da ga duva i riboglavi zajedno sa Čovićem i Vesićem i ostalom bagrom!

Posted

Црнац у црвеним патикама нам се најебао мајке, ништа није промашио, али их је покренуо Теодисић оном тројком. Презимењак звер, ВЈ коњ. И Мусли ме је одушевио.

ушли с Алкатразом без карата :haha:

Inace, da l' zbog finansijskog stanja il' sta, ali show program na poluvremenu ove godine nam se sastoji od golog Mise Tumbasa koji suta na kos :haha: Tek sam veceras skapirao da KK Partizan ima jebenu maskotu.

ма и пре је он то радио, само не на утакмицама Евролиге :haha:

561480_10151141897416647_65025435_n.jpg

била Милица Мандић :wub: :wub:

• Upvote 1
Posted

Sudjenje je bilo dobro . Pravi praznik kosarke , i ne kapiram da toliko cimaju Teodosica , ja ga prvi ne volim , ali covek je skroz korektan sto se tice ponasanja na terenu .

Sve u svemu ovakvim porazom sam zadovoljniji nego nekim pobedama .

Smrt fasizmu ziveo Partizan .

• Upvote 1
Posted

Ako nista drugo, sad bar znamo da su sledeci Bosko Djokic, a posle njega vrsni znalac Milovan Stepandic...

Pa onda u krug...

Neka se pripremi Bosko Djokic...

Uzasna igra...

Posted

Kad je Milan skinuo sako, rekao sam momcima, ovo ce biti prva Milanova pobeda i uvod u jednu veliku trenersku karijeru. Nije nam se dalo rodjeni, ja sam se napio, u povratku kuci uzeo sam 5l Pajinog belog, 12 kisele, kilo pomfrita i dve kile girica. Slusao se Baja Mali, NORMALNO!

Recicu samo jedno, kad je Igor bivsi dukljanski siptar, a nase dete, nas tic, dugogodisnji brat poginuo za loptu, urlaO SAM PO SALI. Sta to njemu treba koji kurac!?!?!?!? Da se neki Simonovici i Savovicu pederisu pred Sretom!? Jebem vam amter. Aca Lukas je ispostovao i sa opijatima i prisustvom! KOmandant je bio tu, nesto se desava :D

Al je meni do jaja!!

TI SI ZVEZDIN CETNIK MILANEEEEEEE!

• Upvote 1
Posted

ма и пре је он то радио, само не на утакмицама Евролиге :haha:

Ma znam, al bas zbog EL mi vrhunac, a jos kada krenuo da se ljubi sa ovima iz CSKA :haha:

Sudjenje je bilo, sve u svemu, OK, mnogo gore smo znali da prolazimo.

Posted

Doneli posle neki drugari jos vina, to se znalo, moramo se ponasati iskusno ako zelimo prosperitet. Zvezda ce se boriti za opstanak....

Posted (edited)

@ Sreta

Džabe komandant ako nema Đapinca!

Igra rnr cela jugoslavija, gde je sada Tima, gde je sada Savija?

Kad je Gaga nezadovoljan, barjakom siba ceo red (ILI KOLONU, boli me kurac za strukturu podataka, kasno je da budem intelektualac....)

Savija je najveci, ja sam odrastao uz Saviju i Zelju, Marko je bio tek toliko stariji da je mogao da nas ohrabri da skinemo majce i da gadjamo ljude ako nemamo nista drugo... Kralo se i po Subotici, da se ne lazemo, jebes ti Haila i Bokicu, bili su neki fri sopovi, udjes po kolu maznes kilo svega...

Pedja je bio deo Red Bojsa, takvog ga se secam, takvog ga i dozivljavam...

Te godine je bio trip kad god odemo na gostovanje, na tribini svako peva svoju stvar i djuska kako god mu padne na pamet... STANDARDI SU POSTAVLJENI! Baksket nema veze sa ovim, cak sam i ja prestao da budem najveci kosarkas u kraju jer je neki klinac pokidao obruc... BOLI ME BAS KURAC...

Cinio sam cuda, nemam vise kuda,

stize kazna s neba, tako mi i treba...

kad nisam znao ko je i sta hoce,

platio sam skupo zabranjeno voce... POZDRAV ZA IPCETOVE FANOVE, LALOVICA I EKIPU SA NARODNJAKA...

Edited by Sreta
  • Upvote 3
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...