Jump to content

Košarka

Baal

Recommended Posts

Ха, а баш сам јуче размишљао о томе како Мачван нема ангажман и да ће гарант да дође код вас. Јебена је та беспарица...

Вилијамс мајстор, у Локомотиви је прилично дивљао овде разиграва, много значи Бобију. Калина и Дангуба и даље лоши, али капирам да ће за једно месец дана ући у форму. Није паметно што смо се опустили на крају, могу на крају међусобни дуели да одлучују ко пролази даље.

Kao sto sam i rekao, grobari su majstori za demagogiju i pravljenje vestacke slike o jadnom izmucenom timu koji igra za ljubav i sacicu semenki dok se mi preseravamo od para, a do sredine svake sezone imaju makar podjednako jak/skup tim. Tu naravno mislim od kako su prestali da imaju vidno skuplji i jaci tim, sto se desavalo dugo unazad. Ove godine mozda ne bude skroz tako, ali ne bi me cudilo, uopste. Ali, i ako ni to ne upali, tu je mag da krene pritisak na sudije i pravljenje nesportske atmosfere pred bilo koji bitniji mec. Samo se nadam da ove godine necemo nasesti na to i da cemo se nekako resiti Radonje pre meceva koji o necemu odlucuju, inace ce se opet ponavljati istorija, kako god sad delovalo.

Edited by Salvation
  • Upvote 1
  • Downvote 1

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...