Jump to content

Recommended Posts

Posted

Major sam pokopao činjenicama, kao prava grobarčina, cigane koji od juče prate košarku.

I o kakvom umiranju Partizana pričate? Stiče se utisak da je Zvezda neki San Antonio ove godine, ajde beži bre, tvrdim Pavlović i još prosečan crnja iz Bronksa plus zdravi Mačvan i Milosavljević p ova FMP Vučićeva Zvezda će biti jebana kao i uvek .

Smrt fašizmu i SNSizmu , živeo Partizan.

• Upvote 2
  • Downvote 3
Posted

Biće biće bolje. Oporavi se sin Dragan, Tepić se pošalje na klupu, Mačvan zaigra, šutne ovo glupo crnče, dovede neko iskusnije crnče da kontroliše napade... i biće to jedna neuništiva ekipa, spremna da gazi sve pred sobom.

Nije tako komplikovano kao što se čini.

Posted

I ja sam imao sve brojeve. Secam se da sam imao i sve postere koji su se dobijali uz Sport, kad je reprezentacija uzimala zlato. Keva mi to sve pobacala sa tavana :no:

Naravno, i Zvezdina revija se uzimala.

Posted

ko je beše pričao o članstvu u SD?

evo mu odgovora i od legen... gazde

http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:356467-Covic-KK-Crvena-zvezda-Beograd-nije-clan-SD-Crvena-zvezda

neko od B92 pametnjakovića je pričao i o pripajanju

i tu legenda kaže drugačije

Koji razlog Vas je naveo da jedan, po meni, uspešan klub kakav je bio FMP, utopite u Crvenu zvezdu koja je doživela potpuni slom?

- Ja ništa nisam utopio. Napravljena je saradnja između FMP-a i Crvene zvezde kao pokušaj da se spase Crvena zvezda, a da se pri tome ne ugrozi sve ono što je stvorio FMP sa konačnim ciljem da dobijemo jedan klub i to Crvenu zvezdu.

Posted

ko je beše pričao o članstvu u SD?

Ne znam ko je pricao o tome,ali znam sta si ti pricao:

Underkuruz said:

Играмо очајно, једина нада у дербију нам је комплекс који гробље има.

'Наш како, некима од нас је много битнија Звезда од квлтних бендова.

кад ћеш више да сконташ да не навијам за Партизан и да волим кад Звезда побеђује,

Победе Партизана желим само у ЕЛ и против хрватских клубова, у осталим такмичењима не.

• Upvote 7
  • Downvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...